2011 m. gegužės 14 d., šeštadienis

....
Man sunku rašyt šį pranešimą...Nepykit jei bus daug "...".
Dabar galutinai supratau ko noriu.Mačiau  Monikos pranešimą,Anonimo komentarą...Visiems stardoll'as atsibodo,- tiesa? Atsirado kažkokie coins'ai,jie mane dar labiau atbaidė nuo lėlyčių.
Stardoll'as yra ŠIKNIUS,kuris vilioja mus su savo hotbuysais ir pnš,grobia iš mūsų pinigus.Man liūdna,man tiesiog gaila stardoll'o.Tai viena priežastis,dėl kurios...
SNP man reiškia daug.Rašybą,draugus,stardoll'ą,mintis...Rašyboje patobulėjau daug.Seniau rašydavau keliais sakiniais,dabar -tai neįdomu,reikia rašyti ilgus straipsnius,kurių neskaito (spėju).Jei noriu galiu prirašyti 2-3 word'o lapus,o kartais net nesugebu suregzti 2 sakinių.Nenorėdama rašyti,darai klaidų,neberandi mygtukų,reikiamų žodžių..Man dabar tas pats. Beje greitai vasara,o dabar oras pasakiškas (neskaitant vakar dienos).Šviečia saulė,kviečia į lauką.Dabar gyvenime aš pasireiškiu.Lauke fotografuoju,-ten išreiškiu save,pagaunu gerą kadrą ir džiaugiuosi.Nepamirštu tv...Dažniausiai ten žiūriu krepšinį,nežinau,keliems draugams tesu tai sakiusi,kad jį žiūriu...Esu Lietuvė ir KĄ? Aš turiu dievinti krepšinį :D Ten taip pat save išlieju,nepataiko,-galiu plytą mest į tv,laimi,-galiu nusiaubt namus ir džiaugsmo..Ir kam tas kompiuteris reikalingas,jei galima džiaugtis realiais dalykais,laimėjimais ir pnš.
Nepamirškim mūsų gerbiamųjų mokslų.Žinoma jūs jų nekenčiate,taip kaip aš...Mane užknisa kai gaunu blogus pažymius,ypač kai 3 trimestrą viską pasikėliau,nenoriu,kad metinis būtų toks pats kaip ir pirmas ar antras trimestras.Tada žudyčiausi,- tikrai.Aš nesu moksliukė,bet man tiesiog tada gaila savęs,kad nesimokiau,o viską atidaviau snp,sd ir kompui.
O ką darytumėte jūs? :) Aiškus mokytumėtes.O gerbiamieji SNP ANONIMAI,-baikit stumt ant rašytojų.Spėju,jūs tie anonimai esat trečiokai,ketvirtokai kuriems nd beveik nėra ir prie pc sėdi nuo 1 valandos..
SNP aš išmokau rašyt,tačiau man tai atsibodo.Man pasidarė tai begalo banalu.Rašyti apie stardoll'ą kuris pi*a   protą (sorry už keiksmažodį)...Nesąmonė.
Liksliu snp skaitytoja,kai galėsiu.Gal kadanors čia grįšiu,jei snp liks..Jei jį ištrins liūdėsiu kartu su jumis,prižadu paskelbsiu savyje gedulą !
Na vat išsiliejau,dabar IKI.Iki pasimatymo.Mes tikrai susimatysim..Išeinu dėl stardoll'o,savęs ir... nenoriu užimti tuščios vietos,man gaila būti admine,kuri nieko nedaro.
Dabar žinutė Monikai.Monika,visada kreipkis pagalbos į mane dėl blogo.Visada padėsiu :)

Dabar šiek tiek iš mano meno jums :)

Tikiuosi visada mane prisiminsite paprastą Viktoriją :)
Visada būsiu ištikima skaitytoja :)
Ačiū už geriausius laikus!

19 komentarų:

skaitytojas rašė...

Mieloji Vika , buvai vieną geriausių , linksmiausiu, kukliausių rašytojų. Buvai rami , neisišokai. Mieloji - tu supratai kur gyveni :) Liux mano draugė ! Krepšinis ir mano meilė !

Viktorija (snp4you.blogspot.com) rašė...

Gal vistik prisipažinsi kas čia rašo ? :) :D

Beje ačiū :)***

skaitytojas rašė...

Viktorija , tu mane pažysti :) Tai yra tik per skype ir sd ;DDD
Prašom Vikul : **

Viktorija (snp4you.blogspot.com) rašė...

Reik speliot,daug internetiniu draugų turiu :DDD

skaitytojas rašė...

speliookk :D

Viktorija (snp4you.blogspot.com) rašė...

Monika? Elžbieta?Gintarė?Agnė? Beleką surašiau,gal tu viena iš jų:DD

skaitytojas rašė...

Vieną iš jų ; D

skaitytojas rašė...

Na bent jau mano vardas yra čia bet nžn ar tikrai ji;D

Anonimiškas rašė...

Ah,kaip gaila :(( bet puikiausiai suprantu tave,nes tą patį ir aš patyriau/patiriu. Jau mano ss į galą,tad stardoll'ui pamosiu ranka, kartai apsilankysiu ten,bet... Sėkmės tau :)* gaila,kad neteko artimiau susipažinti.

Anonimiškas rašė...

Ačiū ir tau, Vika, už viską. :)* ♥

Diema rašė...

Gaila, sekmės realiame gyvenime. :)

Anonimiškas rašė...

Gaila, kad išeini, bet mano manimu yra svarbiausia gyvenime ne kompiuteris. Galime pagalvot, jeigu visą vaikystę praleisim prie kompų, tai ką mes gražaus atminsim? O gi nieko, gal tik tuos įdomius tinklapius kuriuose žaidėme. Tu tikrai galutinai apsisprendei ir aš tavo nuomonę gerbiu. :) Sėkmės tau in real life :)*

Viktorija (snp4you.blogspot.com) rašė...

Ačiū ! ;***

Anonimiškas rašė...

mes atsiminsim kaip stardollas pinigus is musu voge

cyplionok rašė...

Tikiuosi ir aš turėsiu drąsos palikti sd...

cyplionok rašė...

Sekmės tau :)))

Viktorija (snp4you.blogspot.com) rašė...

Ačiūū ;]]

Anonimiškas rašė...

Gaila, kad išeini, bet sėkmės :)

yanmaneee rašė...

yeezy boost
kevin durant shoes
birkin bag
nike vapormax
kyrie irving shoes
off white clothing
kd shoes
yeezy shoes
curry 5 shoes
kobe 11