2011 m. balandžio 28 d., ketvirtadienis

Keičiam drabužius

Labas vakaras,

Na ką gi, rytoj jau penktadienis, vis arčiau ir arčiau artėjame prie vasaros atostogų. Taigi aš beveik kalbėsiu šia tema. Jūs jau galvojote ką galima užsidėti jau dabar, o ką vasarą? Manau, taip. Kadangi pas mus Vilniuje 20 laipsnių, daugelis jau vaikšto apsinuoginę. Kelios mano klasiokės į mokyklą atėjo su suknelėm ir bliuskutėm, kurios buvo papuoštos gėlėmis, tiksliau drabužio medžiaga visa gėlėta. Kaip tik dabar, šiuo metu gėlės vėl grįžta į madą. Gėlėta yra viskas, net batai, rankinukai ir papuošalai. Drabužių yra įvairiausių spalvų. Labiausiai man patinka šviesesnės spalvos, gal net visai balti su kokiom rožinėm, žydrom ar geltonom gėlėm. Taip pat šviesi spalva jūsų nevargins lauke, juk patys žinote, kad juoda spalva pritrauka saulę, bet kokiom labai atvirom palaidinukėm manau, tai negresia. Su gėlėtais drabužiais žmonės labai gerai prisiderina prie pavasario ir vasaros, kadangi viskas žydi, o žaidžiant kokias nors gaudynes ar slėpynes jums tikrai pravers tokios suknelės, nors ką aš čia tauškiu, nemanau, kad daugelis iš jūsų dar žaidžia gaudynes ar slepynes, nors kartais smagu pasinerti į žaidimų įvairovę kaip anksčiau. Jeigu norite gėlėtos suknelės ar sijono, arba jau turite kažką, bet nežinote kaip jį priderinti- tai labai paprasta. Jeigu lauke bus labai jau karšta tai siūlau timpų ir švarkelio nedėti, bet jeigu truputį koks vėjelis ar jūs norite lauke ne tik pasivaikščioti, tai siūlau dėvėti ir timpas, o švarką žiūrėti pagal orą. Na, jeigu jau karšta ir norite lauke veikti kažką įdomaus, tai siūlau dėti kokias nors šviesesnes timpas, kurios tiktų prie jūsų suknelės, palaidinės ar sijono. Šiaip iš gėlėtų drabužių man nepatinka batai ir šortukai. Manau, šiems drabužiams nelabai ir reikia tų gėlių. Tai bent jau mano nuomonė.
Kadangi dabar mus galima sakyti jau užpuolė ta gėlių mada kaip naujas sezonas, stardoll'as taip pat neatsilieka ir siūlo mums gėlėtų suknelių ir bliuskučių, nors ir nedaug. Žinoma jų buvo ir anksčiau, bet labai labai mažai. Išrinkau kiek radau. Štai:



Radau tiek. Kaip matote daugiausiai suknelių, o tas komplektas kur ant doll'ės tai jis susideda iš šortukų ir maikutės.

Na, taigi tiek. Šiaip manau, su gėlėtais drabužiais labai patogu, kadangi jie sukurti specialiai pavasariui ir vasarai, be to jie neturėtų būti pasiūti iš šalčiui skirtos medžiagos.

Tikiuosi patiko, nes labai daug neturėjau ko prirašyti, o norėjau pasakyti tik tai, kad laikas pritapti prie naujojo sezono :D

Iki.


4 komentarai:

Viiktorija :* rašė...

Labai patiko.Ir as stengiuos kuo daugiau vasariniu rubu pirkt.

Zujkis♥ rašė...

Patyyyko ;]

Sandruxx rašė...

Patiko:)

Anonimiškas rašė...

Ačiū :)