2011 m. kovo 24 d., ketvirtadienis

Ech, jūs nenaudėliai!

Sveiki, šiandien aprašysiu stardoll'o nenaudėlius - kopijuotojus!
Ar tai būtų stilius, ar apranga, ar kambarys, galbūt visi namai ar makiažas, prezentacija ar albumas, scenarijus ar design'ai, vistiek esmė ta pati - tu nedoras. Tu tikrai sugebi pats sukurti ką nors orginalaus, tiesiog tu tingi semtis žinių, dėl to tau lieka prasčiausias būdas - kopijavimas.
Guestbook'ai plyšta tų kurie taip daro, aukos labai greitai suseka tokius asmenis. O kaip suseka...maža nepasirodo, tau pradeda grasinti, jog pavogs anketą, "užvarys" vienetais, tai padėti jie paprašys draugų, o tada - gailėsiesi. Bus per vėlu.
Kiek įspėjimų ir panašių pranešimų pridėta visose pakampėse - "Būkit savimi, būkit savaip žavingi, orginalūs.Nekopijuokite!" Bet ar kas nors paklauso? Žinoma, kad ne. Žinoma, aš nepaprastai gerbiu tuos, kurie išlieka savimi, nebijo rizikuoti savo stiliumi, žino kas jų laukia už panašias nedorybes, gerbiu tuos kurie myli save už tai.
Kopijuotojai, kaip jums ne gėda šitaip daryti? Kodėl negalit jau geriau būti negražiu, nei kopijuoti kitus, juk tai taip žema, ir dar blogiau negu būti eiliniam žmogui. Man jūsų ne gaila, patys prisidirbate, patys srėbkite.
Žinau, jog kopijuotojam iš šio pranešimo jokios naudos, jie tokių kalbų prisiklausę iki soties, tačiau - GET A LIFE ! Kartojau ir kartosiu kiek tik reikės - BŪKIT SAVIMI! Tai taip nesudėtinga.
_______________________________________________________
P.s nuotraukų nedėsiu, nenoriu provokuoti jau nusikaltusių. Sugriebkit juos patys.

6 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Get a life :DDDD
Neblogas apmąstymas manau. :)

Regvita rašė...

Tikrai.

Anonimiškas rašė...

Man patiko, iš ties, nekenčiu kopijuotojų. Esu mačius kaip kitas merginas kopijuoja ir manau, kad tai žemą.

godute11 rašė...

tie kopijuotojai uzknisa

Kraujo sparnai;*]-zuiQis♥ rašė...

♥Kaip visada labaj patikO♥

Sandruxx rašė...

Nu joa jau sugalvoji tu visko:)))Labai patiko:)*