2011 m. kovo 23 d., trečiadienis

2012-12-21

Labas, kažką prisiminėte pamatę datą pavadinime? Ko gero visi žinome, taip, tai tariamos pasaulio pabaigos data.
Įdomu, kaip jūs priėmėte šią žinią? Labai išsigandote?Belieka klausti savęs, ką dabar daryti, kuo aš galiu prisidėti, kad tai neįvyktų... Per vėlu! Reikėjo pagalvot, prieš numetant saldainio popierėlį ant žemės, ar nuspyrus kokį nors grybą, kuris "trukdė" tau eiti toliau.
Per vėlu gailėtis, pasaulis gyvena ne sau, jis atidavė viską ką galėjo, o ką mes jam davėme mainais? Užterštus vandens tvenkinius, milžiniškus sąvartynus, brakonierių dėka, miške ir upėse nepaprastai sparčiai nyksta visa augalija, gyvūnija ir t.t.
Nors tai tik maža dalis, moksliškai dėl to mažai tenka sukti galvą, bėda tame, jog tirpsta ledynai, artinasi mėnulis, saulė kaista labiau ir panašios, iš pirmo žvilgsnio nereikšmingos nesąmonės kvaršinančios mums galvas. Ar tikrai? Vėl gi pas kiekvieną mokslininką gausi vis kitokį atsakymą. Vieniems ir mums turbūt reikšmingiausia išimtis tai būtų ši -
Jog pasaulio pabaigos pranešėjai - senovės majai žinojo apie išskirtinį žemės, paukščių ir saulės takų išsirikiavimą ties viena linija būtent žiemos lygiadienį.
Visko pažodžiui neparašiau, nes mintinai niekada nesimokiau ir giliai nesigilinau apie šią sukrečiančią žinią, bet ką žinojau parašiau .
Skamba šiek tiek kraupiai, juk atrodo mums dar visas gyvenimas prieš akis, o dabar šast ir žinai savo mirties datą...šiurpu.
Tačiau, yra didelė viltis, nes vienas Meksikos astronomų rado majų pratęstą kalendorių kurio dienos ir metai gerokai viršija 2012 metus, tame kalendoriuje metai tęsiasi net iki 4772. m
Tad geriau būsiu optimistė ir žvelgsiu į tai tik kaip į juoką, nors nežinau ar taip geriau, verčiau džiaugtis gyvenimu, kiekvieną dieną. Pamiršti, jog egzistuoja tokie įtarimai dėl pasaulio pabaigos raginu taip daryti ir jums, nepulkite iškarto į depresiją, kažkada girdėjau, jog pasaulio pabaiga buvo įtarta ir 2000m., tačiau niekur nerandu išsamesnės info...tad visi tikimės, jog tai tik įtarimai.
P.s atsiprašau, už nerišlius sakinius, esu labai pavargusi, noriu miego, rašau tik dėl to, jog nenoriu papildyti gretas tų "gražuolių" kurios nesugeba nieko parašyti... atkreipkite dėmesį - kiek daug rašytojų kortelių, o kiek mažai vardų ant straipsnių antraščių.

12 komentarų:

cyplionok rašė...

Geras straipsnys.
Skaitydama, jauciau kad tu pavargus XDDD

Kraujo sparnai;*]-zuiQis♥ rašė...

Ernesta!Gausi mokykloj žnybtukų;D
Aš jau buvau visai pamiršus tai!

Anonimiškas rašė...

Patiko labai :) Bet vis dėl to aš nenoriu tikėti tuo,o kaip sakei reikia mėgautis kiekviena diena :))

Regvita rašė...

Like ;)
Nežinau ar tai tiesa, bet vis tiek stengiuos apie tai negalvot :)

Viktorija (snp4you.blogspot.com) rašė...

Krč,tas Nostradamas su savo pranešystėmis,nenuklydo. Turi vykt kažkoks karas (kažkas panašaus vyksta lybijoje)... 2008-2010 metais buvo pasikesinta į 3 valsybių vadovus,tai kas parašyta pranašystėse.
Na mano brolis sako,kad jis išpranašavo pasaulio pabaigą :D (juokais žinoma: DD)
Na tikėti nenoriu,bet jei kas atsitinka,specialiai sakau- he,sakau pasaulio pabaiga artėja :DD Geriau gyvent,taip kaip gyvenam,džiaugtis ką turim ir išvis kad esam gyvi.

Anonimiškas rašė...

Žiauru. Šiaip š išgyvenau kažkur dvi pasaulio pabaigas :D Todėl nelabai ir tikiu, kad taip gali nutikti. Nors pažiūrėkit kas vyksta Japonijoje ir šiaip su oru :///

Anonimiškas rašė...

Net nežinau ar tikėt :D Sakė, kad bus 2000m. ir 2006m. Bet kaip matot mes dar gyvi. Kažkaip mane verčia tai tikėti, bet aš nesigilsniu ir nesidomėsiu vien dėl to, kad nenoriu kvaršint savi galvos. Juk neįdomu kai žinai, kada bus tavo pabaiga :)

godute11 rašė...

idomu tikrai pasistengei

Call me Fruitini rašė...

O jūs tikrai netikit pasaulio pabaiga? Gal neskaitote knygų? Jau senovės netgi biblijoje rašo, kad pasaulio pabaiga artėja. Vienur sako, kad laikas pradės labai greitai bėgti, ir norit pasakyti nebėga? Atrodo vakar buvo rugsėjo 1 oji, o jau tuoj vasara. Stichijos siautėja - preitais metais, ugnikalnis Islandijoje, šiais metais - Japonija, kas kitais metais?? Nepagalvojote, kad gal jau eilė ir mums? Mes esame kalti, mūsų ankstesnės kartos, ir mes. Mes ir atkentėsime. Pasižiūrėkite filmą ,,suvokimas'' (,,knowing''). Tikiuosi jis patrauks jūsų širdeles.

Sandruxx rašė...

Labai ybaugino:)) Labai ydomu...

Monika rašė...

Yeee hoo - per mano brolio gimtadieni :D

..Ernesta.. rašė...

Gera broliu dovana...:DDD