2011 m. vasario 28 d., pirmadienis

Vėluoja ir straipsnelis



Na dar karta sveiki. Kaip matot, spėjauu atsilaisvint, todėl dabar rašau. Kodėl parašiau tokį pavadinimą? Tuoj paaiškinsiu:
Kas skaitote blogo pranešimus, tai turbūt žinote, kad aš vedu rubriką "Derinys su Hot Buys". Aš jau pripratau, kad kas antrą dieną turi atsirasti naujas Hot Buys, kurį turiu aprašyti. Jis turi atsirasti jau šiandien, bet jo nėra. Yra tik tas taip sakant jau senasis HB rankinukas. Esu pikta, nes man reikia rašyti, o neturiu ką. Žinoma straipsniai, bet kaip gi be rubrikų? Tad sakau, kad jie vėluoja. Šiaip daugelis blogų esą dėl to pasipiktinę, nes kiti irgi laukia, ką pateiks mums stardoll'as. Be to jau laikas pasirodyti.
Šiaip gal pastebėjot, kad stardoll'as kažkoks pasidarė "neatidus" ar kaip čia jį pavadinus. Tiksliau jo adminai. Arba viskas vėluoja arba klaidos yra. Žinoma kiekvienas gali klysti, bet, kad jau ne taip.

Šį straipsnį taip pat skiriu stardoll'o adminams:D Papasakosiu apie jų darbą stardoll'e. Žinoma yra daug gerų darbų, bet apie tai vėliau.
Na, pradėsiu nuo pačio mums nepatinkančio dalyko, tai superstar arba paprastų pinigų užsakymas.



Atsimenat, kai kažkada tai kainavo 3LT ir mėnesiui, o dabar? :DD 5LT keliom savaitėm. Nejaugi jie mano, kad mes juos dar labiau pamilsime? :D Nejuokinkit.
Taip pat pradingimas 1sd į dieną, dėl kurių kėlėm streikus, bet argi jie atkreipė dėmesį? Aišku, kad ne :D Taip pat vėluoja Hot Buys'ai ir tai jau ne pirmas mėnesis. Ir dar... Didėja parduotuvių kainos... Tai daug kam nepatinka. Tos kurios buvo anksčiau, dar prieš stardoll'o krize, jos ir išliko pigesnėmis, bet palyginus su naujovėmis, tai bože bože :D Nors ir ta EPIPHANY parduotuvė. Žiedelis 20sd. Aš jums dabar rašau ir net pati stebiuosi.
Na gerai, pagalvokim ir atsiminkim, ką stardoll'o adminai padarė mums gero. Šiaip, nesakysiu,kad jie blogi žmonės. Gal kartais jie mus ir supranta: darydami nuolaidas, dovanodami nemokamus daiktus. Taip pat kas mane labai nustebino, adminai jau antrus metus per vasario 16-ąją įdeda tokią kaip apklausėlę. Kartais būna dienos, kai padvigubina stardolerius kai užsisakai, taip pat padarė 5sd į dieną, per kuriuos galima 1sd pasilikti.



Na, ir blogų ir gerų savybių galima vardinti dar daug, bet mano atmintis netokia jau gera :DDD Juokauju. Šiaip parašyčiau dar ką nors- prisiminčiau, bet tam reikia daugiau laiko, o kadangi jau artėju prie pabaigos tai ir įdėsiu (+ mane varo nuo kompo).

Na tiek. Ryt parašyti turbūt nespėsiu, bet kas žino :D

P.S. Svarbiausia mano mintis buvo, parašyti, kad HB vėluoja, o kad pranešimas nebūtų toks trumpas, parašiau adminų pliusus ir minusus :)

Labanakt :)



J.C.MILY

5 komentarai:

Agnytccc :3 rašė...

Aš biški nesupratau straipsnio bet neesmė :DDDDDD

Kraujo sparnai;*]-zuiQis♥ rašė...

as irgi nesupratau;D

Anonimiškas rašė...

Nu nežinau ką tu čia tuom norėjai pasakyt, bet man patiko ;)

Anonimiškas rašė...

Visa mano esmė buvo tam,e, kad HB vėluoja ir aš negaliu apie tai parašyti, ir aš juk nerašysiu vieno sakinuko :D, tad teko atsiminti kas buvo praeity. Nors nemanau, kad ir dabar mane supratot :D

Viiktorija :* rašė...

Aaa...Dabar jau supratau. :DD

P.s. laBanakt ir Tau. ;DD