2010 m. gruodžio 5 d., sekmadienis

Vienas Žingsnis iki...

Sveiki mieli skaitytojai ; pp Doh.. Rytoj ir vėl į mokyklą, bet savaitė greitai praeis ir net nepastebėsim kaip gretai atkeliaus Kalėdos :)
Tad, Žingsnis iki.. Tiksliau Vienas žingsnis iki Kalėdų, ir šiek tiek būdų kaip galima greičiau sulaukti Kalėdų :
1. Turbūt jūs skaičiuojat sekundes ir t. t. kur yra viršuje,bet iš to niekas nepasikeis. Tad siūlau tiesiog užsimerkti ir pagalvoti apie jums mieliausus įvykius per Kalėdas.
2. Eik prie lango ir pasakyk Kalėdų seneliui kokių dovanų nori. Kitiems atrodo, vat pasakysiu mintyse, nors iš tikro Kalėdų senelis neskaito minčių o tik girdi ir mato.
3. Moki groti kokių nors instrumentu? Pribėk prie jo arba paimk jį (nežinau su kuo jūs grojate) ir užgrokit Kalėdinę dainą, o jeigu nemokat,pats laikas išmokti.
4. Paskambink Draugei, o jeigu jinai netoli gyvena,tuomet nueik pas ją. Kai nueisi pakalbėk apie tai, ką ji nori nuveikti per Kalėdas (juk daug ką galima).
5. Na ir penkta,tai yra sniego žaidimai. Pasikviesk šeimą arba kelis draugus pasivolioti sniege arba nulipdyti sniego senį, bus kur kas linksmiau.
Manai laikas neprabėgs greičiau? Na aišku teks laukti (truputi) bet bent jau nešvaistysi laiko veltui.
Silvija~~

6 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Įdomu ;)

Viktorija (snp4you.blogspot.com) rašė...

idomuuu

Gerda. :) rašė...

Manau tai pagreitintų laiką... Žinoma bent jau aš tai visus tuos dalykus savaime padarau. Su drauge kalbame kiekvieną dieną,noro paprašiau,sniegas žinoma ...

Eglė rašė...

Patiko

Meduolėėė rašė...

Buvo juokinga truputį, apie tai, kad reikia atsisėsti prie lango ir sakyti Kalėdų seneliui ko nori :D Geriau mamai nueik pasakyti ko nori, tada tikrai išgirs :) Šiaip, geras visai :]
Beje, tu pridarei klaidų (skyrybos ir rašybos).Išsitaisyk, nes nekaip atrodo, kai truputį rašo be nosinės... :>

Fashionista Silvija ~* rašė...

Mylondonphotos - Žinau.. :D Aš skubėjau,todėl rašiau su klaidom. Atsiprašau visų už jas.