2010 m. lapkričio 29 d., pirmadienis

Ką dovanoti Kalėdoms?


Labas visiems.
Vakar neparašiau, kadangi ryte prisėdau trumpam prie kompiuterio, parašiau į žurnalą ir teko eiti nuo jo, nes važiavau su mama ir jos drauge, bei savo geriausia drauge į “Batų kalną“ ten prabuvome, vėliau važiavome į akropolį, grįžusi namo priėjau prie kompiuterio kelioms minutėms ir mama nuvarė, tad šiandien ji man neleido prie kompiuterio, bet aš jį vistiek įsijungiau :DD
Taigi nepasakosiu čia savo gyvenimo ir iš karto eisiu prie temos kurią jau matėte straipsnio pavadinime.
Taigi kaip supratote šis straipsnis bus apie dovanas, kurias savaime aišku mes dovanojame per didžiąsias šventes.
Taigi prieš Kalėdas, kai yra didysis dovanų ieškojimo metas mes tikrai esame pasimetę ir nelabai įsivaizduojame ką nupirkti draugams, artimiesiems? Tuomet šis straipsnis manau pravers daugumai, nes tiesiog aš pasiūlysiu ką padovanoti tuo metu kai tiesiog esate pasimetę tarp prekių ir ko ieškoti. :)
Taigi.
1. Pirmiausia tai siūlyčiau padovanoti rinkinius.. Jų yra visokiausių,pradedant nuo švaros,  baigiant aksesuarais, makiažu.. Taigi geriausiai iš šių rinkinių manau pirkti švaros, t.y. rinkinius į kuriuos tarkim įeina dušo žėlė, ten koks šampūnas, pienelis ir panašiai.. O aišku tėčiui- gali būti ir skutimosi rinkiniai.. Na variantų yra daug, tačiau kiekvienoje parduotuvėje yra vis kitoks prekių pasirinkimas, tad jums žinoti geriau. :)


2. Antras pasiūlymas ką padovanoti tėvams- tai pavyzdžiui dovanų čekius.. Aišku jie neprivalo būti nežinia kokios sumos, tačiau sudėjus bendrai mamai ir tėčiui dovana - tarkim 100lt čekis manau jiems tikrai praverstų, o galbūt už šiuos pinigus būtų kas nors nupirkta ir jums? Tad dovanų čekis manau taip pat gera dovana už kurią tėvai galės nusipirkti tai ką norės, o jei trūks- juk truputį pridės. :)

3. Trečias pasiūlymas ką dovanoti- tai labai panašus į antrą, tačiau manau, kad truputį vertingesnis mūsų tėvų sveikatai. :) Taigi manau kiekviename mieste yra poliklinikos arba tiesiog vietos, kur yra visokiausi masažai.. Juk mūsų tėvams tai padėtų ir aplamai manau pagerėtų savijauta.. Tad juk būtų manau visai puiki dovana- keletas dienų masažų..

Na, o dabar manau pats laikas prisiminti draugus. Kokią dovaną išrinkti jiems?
1. Pirmasis mano pasiūlymas manau visiems labai lengvas ir aiškus, jei tai draugė- tiesiog pasižiūrėk kokių nors gražių auskarų, žinoma ne pačių pigiausių, bet ir ne pačių brangiausių.. O juk Lietuvoje tiek daug tų auskarų.. Tik pirk!
2. Antrasis pasiūlymas- knyga. Dabar juk mokykloje manau visi skaito knygas, nes tai yra privaloma, arba tiesiog dažnai pačiam būna įdomu paskaityti knygą, negu tūnoti prie kompiuterio arba iš vis nieko neveikti tiesa? Tad knygynuose manau pavyktų išrinkti tinkamą knygą.. Tiesa pasiūlymų rasite žurnale, kuris tiesa vėluos, nes aš nebespėju..
3. Na ir atėjome prie trečiojo- paskutiniojo pasiūlymo. Taigi aš jums siūlau tiesiog nupirkti aišku jei perkat draugei kvepalus.. Saldžius saldžius.. Turiu vienus gerus + jie tikrai nebrangūs, bet sakyčiau kvapas laikosi gan ilgai.. Seniau jų taip svajojau ir esu patenkinta! Tad jei perkate dovaną draugei- pasižiūrėkite kvepalų skyrelius ir gal aptiksite šiuos kvepalus..

Tai tiek. Galbūt kažką iš šių paveikslėliuose esančių daiktų jau turite? Ką pirksite Kalėdoms?
Patiko? Nepatingėkite komentuoti.. Su komentarais mes tobulėjame.. O juk tobulėti nori kiekvienas.






10 komentarų:

Viktorija (snp4you.blogspot.com) rašė...

Patiko,bet visvien neįsivaizduoju ką nupirkt geriausiai draugei...

kaldunčiks rašė...

Daug ką dar galima padovanot: bižuterinių gaminių, kokį siuvenyrą, savo pačios gamybos daiktą ir t.t

Viktorija_ siūlyčiau kitų draugių paprašyt paklausinet geriausios kokios dovanos norėtu ir tada atraportuotu tau. :)

Vika :) rašė...

Kaip fainai parašei :D

Call me Fruitini rašė...

geriausia, kai padarai pats.

Simona rašė...

Mergaitei dovanoti - paprasta. Man šiame straipsnyje pritrūko dovanų pavyzdžių berniukams. Būtų įdomu sužinoti ir ką jiems galima dovanoti. Nes pvz. mano mokykloje traukiam lapelius kam dovanosim ir pasitaiko, jog tenka berniukams dovanoti... O idėjų mažai... :/

Gabrielė rašė...

Jo, as sutinku, kad ranku darbo gaminys yra ydomiausias ir originaliausias :) nebutina pirkti.

Viktorija (snp4you.blogspot.com) rašė...

Joo,man žiauriai reikia patarimo,ką padovanot berniukui (paaugliui),nes tokį ištraukiau...

Sandruxx rašė...

Na ideju tikrai daugokai pasiulei:))bet ne viena nepasinaudosiu manau kad klases draugei-ui nereikia tokiu brangiu dovanu:)))
P.S. cia mano nuomone:))

Viiktorija :* rašė...

Galėjai dar ir rankdarbius pasiųlyt.

Dideli meškinai rašė...

Pati geriausia dovana keldoms manau yra didelis meškiukas iš www.teddyway.lt intreneto parduotuvės. Mano mergina ji tiesiog dievina. :)