2011 m. gegužės 21 d., šeštadienis

Sveiki.



Ką planuojate veikti šį vakarą? ;)

Jei sedėsite namie, pranešu kokius filmus rodys vakare, ką galėsite pasižiūrėti, kad būtų kur akis dėti.

TV3 - 19.00
" Visa tiesa apie ryklį "


Banginių plovyklos darbuotojas Oskaras svajoja apie turtus. Per kvailą atsitiktinumą žuvus ryklių mafijos krikštatėvio dono Lino sūnui Frenkiui, povandeniniame mieste pasklinda gandas, jog tai jis nugalėjo žiaurų gangsterį.

Netikėtai įgijusi grėsmingo ryklių žudiko reputaciją, mažoji žuvelė tampa tikra garsenybe, nuolatinių straipsnių ir televizijos reportažų herojumi. Įsiutęs donas Lino paskelbia tikrą mažojo herojaus medžioklę...

TV3 - 20.45

" Dingti per 60 sekundžių "

Kipas jaunesnysis - kadaise garsaus automobilių vagies brolis. Jis pažada pavogti penkiasdešimt prabangių mašinų, tačiau jam nesiseka. Žmogus, užsakęs vagystes, grasina jį nužudyti, jei automobiliai nebus pristatyti laiku. Kipo brolis Reinsas privalo padėti jaunėliui.

Juolab, kad pasakiškai brangius "Jaguar", "Porsche", "Ferrari", "Aston Martin" markės automobilius reikia pavogti per keturias dienas. Buvęs vagis suburia savo seną gaują ir, sekundės tikslumu suplanuota operacija prasideda...

BTV - 21.20

" Skraidančių durklų namai "

Savo klestėjimo laikotarpiu Tang dinastija buvo šviesiausia imperija Kinijos istorijoje, tačiau 859 m. ji atsidūrė ties žlugimo riba. Imperatorius nekompetetingas, o vyriausybė kenčia nuo korupcijos. Visoje šalyje prasideda neramumai, formuojasi pasipriešinimo judėjimai. Didžiausias ir prestižiškiausias jų – pogrindinė grupuotė „Skraidančių durklų namai“.
Ši paslapties gaubiama organizacija vagia iš turtingųjų ir atiduoda vargšams. Taip veikdami „Skraidančių durklų namai“ užsitarnauja žmonių paramą ir sparčiai plečiasi. Didžiausiam oficialios vyriausybės pykčiui, net ir po to, kai jie nužudė populiarios pogrindinės grupuotės lyderį, ji tęsia savo veiklą ir, vadovaujama paslaptingo naujojo lyderio, kasdien stiprėja.

LNK - 22.40

'' Ringo karalius ''

Kim Sungas, Pietų Korėjos taikvando čempionas, laimi kovą prieš priešininką amerikietį ir tampa pasaulio čempionu. Grįžęs iš Las Vegaso į Korėją, Kimas sužino, kad jo žmona gimdydama mirė, palikusi jam gimusią dukrą...

Po aštuonerių metų tėtis vienišius Kimas susiduria su gangsterių bosu. Mafijozas buvo daug girdėjęs apie Kimo kovas, todėl jis pasistengs padaryti viską, kad tik įtrauktų Kimą į nelegalių kovų pasaulį.

Miglė . ;@@

3 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Kažkaip nė vienas nepatraukė :D

Miglūūūt ;@@~* rašė...

manęs ir. :DDDD

satin sheets queen rašė...

Kipas jaunesnysis - kadaise garsaus automobilių vagies brolis. Jis pažada pavogti penkiasdešimt prabangių mašinų, tačiau jam nesiseka. Žmogus, užsakęs vagystes, grasina jį nužudyti, jei automobiliai nebus pristatyti laiku. Kipo brolis Reinsas privalo padėti jaunėliui.
sana safinaz wholesale
sana safinaz wholesale catalogue