2011 m. gegužės 22 d., sekmadienis

Superstar...




Sveiki..
Parašysiu straipsnį apie tai,kuo stardoll‘as mus gundo – Superstar paslaugomis.Jei esi superstar viskas yra TAVO.Gali viską pirkti,savęs neriboti...Hmm,tačiau kodėl verta ir neverta sakytis superstar?

Yra du pasirinkimai,sakytis superstar ir pinigus.Jei esi superstar ir esi stardoll maniakė,rinkis stardoll‘erius,daugiau apsimokės,kodėl?
Vat čia stardoll‘as yra sukčius.Jis nori,kad užsisakytume superstar,nes užsisakę pinigus nieko nenusipirksime kadangi – esi ne ss ir neapsimoka pirkti.Tad kaip pagal planą užsisakome ss ir poto dar pinigų.
Tiek gauname užsisakę pinigų. Už 5 litus -80 sd,o už 10 -160.O kiek gauname užsisakę ss? Pažiūrėkime:
Dešinėje pusėje  yra superstar.. Už 5 litus gauname tik 50 sd,o už 10 -135 sd..Dešimt minučių ir pinigų nebėra,užsisakius tik superstar..Nes stardoll‘as yra sukėlęs tokias kainas,kad... Numirti galima.Nieko gero nenusipirksi,jei paprastas hotbuys jau kainuoja virš 20 sd.








5 priežastys kodėl verta pirkti ss.
1.Rūbai.Čia mūsų silpniausia vieta.Seniau jie kainuodavo „centus“,gražiausias hotbuys kainuodavo tik 7 sd,tai buvo praeitą vasarą,kai tašę galėdavai laisvai gauti už 7-6 sd,o dabar kainuoja visi 10 !
Atsirado Sonia Rykel,PPQ  ir panašiai...Taip pat buvo „Chanel“ parduotuvė,ją visi dievino,pirko ką galėjo.Rankines,palaidines..Iš tiesų buvo gražu.Kainos buvo 30/40 sd.Turėdami ss ir pinigų visa tai galime įsigyti.
2.Suitas.Visi varžosi,norėdami turėti nuostabius suitus.Perka Mansardas (penthouse),tie kurie mansardą nusipirko pirmieji puikavosi,turėdami tiek pinigų.Ji kainavo ne 20 sd,o visus 200 :O (buvo pigiau,tačiau neatsimenu kiek kainavo,bet dabar kainuoja 199 sd).Jis žinoma superstar.Pati jį įsigyjau nesenai,sutaupiusi pinigų.Dauguma daiktų yra ss ir nieko nepadarysi.
3.Starbazaar.Jį vadinu „lopatynu“,nes ten galima rasti pigių rūbų,batelių...Net DKNY už 2 sd arba hotbuys už 5... Stardoll‘as padarė vieną nesąžiningą dalyką – viską galima parduoti iki 500 sd.Dabar nei LE pigių rasi,nei hotbuys.Dabar visi nori gauti pinigų,ir deda milžiniškas kainas.Starbazaare,galima parduoti savo rūbus,jei esi ss.Jei reikia pinigų parduodu ką nors vertingo.Pvz LE švarkelį vieną kartą buvau užsidėjusi,bet nesenai pardaviau ir už jį gavau 200 sd.Dar kai ką nupirko...Vat ir už juos galima nusipirkti ką nors kitą.
4. Superstar šukuosenos,akys ir pnš.Dabar puse stardoll‘o yra užsidėję ss plaukus,visi vienodi...Buvau užsidėjusi kitokius plaukus,neįprastus,visi sakė –omg tu žiauri,ką tu čia pasidarei???  Ir t.t...Dabar visi beveik vienodi.Na atsirado dar akys,lūpos,dollė kažkiek pasikeitė,na bet dabar galima viena kitą kopijuoti.
5. Boardcrast.Taip...Tai lyg mūsų dievas.Norime tapti ncg ar cg,norime kažką parduoti ir pnš. Žaidėjai leidžia šimtus stardoll‘erių ir bando tapti,gauti tą statulėlę.Tačiau daug kas nori tapti ta cg,ncg ir tada tau reikia išleisti daug pinigų.




5 priežastys kodėl neverta pirkti ss?
1. Superstar lėlės.WTF? Kokia čia nesąmonė? Kam jų reikia po velnių ! Didžiausia nesąmonė.Niekada tų lėlių nerengiu ir dėl jų nesisakau ss.
2. Deimantas..Dėl jo neverta būti superstar metus (man rodos...).Jis nieko nekeičia.Įstoji į kažkokį Royalty klubą,na kartais gauni rūbų (aš gavau tik vieną...).Tai nieko nekeičia..
3.Bff sąrašas.Kai esi ss gali draugų pasidaryti daug,tačiau kai nesi,negalima.Galima tik 3.Kam to reikia? Niekam.. Užtenka tų trėjų.Įsidedi pačiausius ir viskas.Na esu ss tai esu prisidėjusi daugiau,bet tai nieko nekeičia.
4.Party.Taip taip taip.Lietuviai yra išprotėję dėl parčių.Visi ss.Nesuperstar‘ai prašo „sukurk party,plyyyyyyyyyyz“.Mane tai UŽKNISA.Niekada į tokius sms neatsakau.             Geriau,pačiam nueitį į kokį draugo party.
5.Penktas bus kitoks...NEVERGAUKIT STARDOLL‘UI.Jis grobia pinigus už visokius Š...Lėlytės – tiesiog žaidimas.Jau apsimoka realybėje žaisti,o ne internete.Realybėje bendrauji su draugais,o internete per „skype“...
Vat taip... Geriau pagalvokime kam leidžiame pinigus.
Xoxo.Vikaaaaa ;]]

Noriu sulaukti daaaaaaaaaug,komentarų :P


9 komentarai:

Miglūūūt ;@@~* rašė...

Gundo, o man net neleidžia pasidaryt. ;DD

Anonimiškas rašė...

Patiko straipsnis. Žinot, aš nesuprantu, kodėl stardoll'as šaiposi iš mūsų? Kelia aukštas kainas... Dabar kai atsirado tie SC, non ss lėlės negali panaudoti savo senų pinigų sd. Kam to reikia? Nežinau kiek laiko jie dar mus stebins, bet jaučiu neilgai...

Anonimiškas rašė...

O kam pati užsisakai ss?

cyplionok rašė...

Manes jau nebegundo.

Elzytėė.♥ rašė...

aš tai noriu užsisakyt, bet vis susilaikau.(:

Viktorija (snp4you.blogspot.com) rašė...

SS esu jau senai,nuo praeitos vasaros,tada turėjau galimybę,o dabar jau baigiasi ir nebesisakysiu :) Dar tada sakiaus dėl snp,konkursams ir pnš.

Qlive rašė...

krc neaiskink ka daryti mus jai norim ir uzsisakom visteik jug tu pasipildes saskaita 10lt tu juos isleidi tuos 10 lt ir koks skirtumas ant ko tu jos leidi del tu sc man ir jie nelabai patinka bet priprasti ir eina. O pati da sakai nesisakyti ss o pati uzsisakius ir seip kaip tu patekai i ta kluba kur deimantuka duoda tipo nebuwai metus ss?

Viktorija (snp4you.blogspot.com) rašė...

Aš nieko nesakau,nekišu minties,čia tik straipsnis,protingiems,kurie supranta kad aš neaiškinu,bet matau yra tokių kurie nesupranta.Aš buvau METUS SUPERSTAR,so? Tada kai gavau anketą,buvo dar po 3 litus,tada užsisakydavau,poto 4 kartus po 10 litų ir viskas susidėjo.Bištvai rogės,a nesuprantat.

Anonimiškas rašė...

man tj buvo kad uzsisakiau uz 10lt po to nuejau sd uzsisakyt ir jau ziuriu uz 5lt yra :D