2011 m. gegužės 28 d., šeštadienis

Stiliaus kaita

Sveiki,
kaip jums šis šeštadienio rytas? Vilniuje oras nelabai geras, apsiniaukę o ir lietus vis krapina.

Taigi, ateinu pas jus ir vėl su stiliaus pakeitimais. Beje dėl jų, visi prašosi, kad užrašyčiau juos į šią rubriką, bet deja kol kas negaliu. Kai bus kitas etapas aš parašysiu, kad jus galite užsiregistruoti.
O dabar štai dalyvės:
Svile2
11katytexxl11
ladykizyte
sandruxx

Prieš pokyčius



Apranga: Tavo apranga atrodo visai gerai. Kukliai, paprastai, bet visai neprastai. Man patiko, tas tavo maudymukas- palaidinė ir čia puikiai dera tašė. Tačiau... Man vis už akių kliūva tas diržas ir iš po jo kišantys šnuriukai. Šis diržas čia nelabai tinka, nes atrodo per mažas, galėtum jį pakeisti kitokiu. Bet nežiūrinti į tai man viskas patiko.

Veidas: Čia taip pat viskas puiku, neturiu prie ko prikibti, tavo akys labai gražios, tad gerai, kad jas išryškinai. Na ir ką galiu pasakyti, viskas atrodo gražiai.












Deriniai

Spintoje radau labai daug gražių drabužių, tad labai ilgai galvojau kokį drabužį pasirinkti. Bet galiausiai išsirinkau ir rezultatais esu patenkinta.
Laisvalaikis: Laisvalaikio apranga turi būti patogi ir graži, tad tokia ir padariau. Gėlėti drabužiai šią vasarą labai madingi, tad uždėjau tau ją, o ką ir kalbėti apie jos patogumą. Vėliau užmoviau kelnes ir uždėjau batus. Kai pažiūrėjau vaizdas atrodė pernelyg nuobodus, tad į pagalbą man atėjo papuošalai, padėję suformuoti labai gera ir originalų vaizdą. Na ir galui kaip visada graži tašė.
Į prabangu vakarėli: Šį derinį tu galėtum užsidėti į kokį nors prabangų vakarėlį, arba į pristatymą. Visų pirmą po apačią uždėjau suknelę, bet tai atrodo kaip palaidinė, kadangi ant viršaus jus matote gėlėtą sijoną. Šampano spalvos atsagstyta palaidinė duoda dar daugiau prabangumo. Uždengiau kojas baltomis pėdkelnėmis ir uždėjau batukus. O derinį pabaigiau rankine ir kaklo papuošalu.

Grožio kambarys

Tiesą pasakius net nežinau kur gražiau prieš tai, ar po. Padariau tave ryškesne, su tokiu makiažu gali drąsiai žingsniuoti į vakarėlį.

Edita

12 komentarų:

Anonimiškas rašė...

Man patiko, visai gražiai atrodo :)

Anonimiškas rašė...

Grožio kambarys Po labai negražus

smile rašė...

man tai po labai gražus

Emi.;* rašė...

Registruojuos ema2617

cyplionok rašė...

cyplionok

Akvilė (elle_akvilytiaa) rašė...

Registruojuos. elle_akvilytiaa

Anonimiškas rašė...

Registruojuosi. Milinutikas123.

Anonimiškas rašė...

noriu. juste.sss.

Lauryna rašė...

lauryna1998. :)

Agnė. rašė...

registruojuos graziagne

Anonimiškas rašė...

257744

Elzytėė.♥ rašė...

_pooh