2011 m. gegužės 27 d., penktadienis

Stiliaus kaita


Sveiki gyvi, mielieji SNP skaitytojai.
Matau, kad daug kam šiandien sutrumpintos pamokos, man taip pat. Nors vėliau turėsiu bėgti į pamoką bažnyčioje (šiais metais eisiu sutvirtinimo), bet dar turiu valandą, tad parašysiu jums šį bei tą.

Prisimenate mano naująją rubriką ,,Stiliaus kaita''? Į ją užsiregistravo keturi žmonės, tad prie jų prisidėti gali dar vienas. O štai ir jie:
LolaAra
Svile2
11katytexxl11
ladykizyte
______________________________

Šiandien pasikeisti nusprendė mergina vardu LolaAra. Taigi pažiūrėkime į ją ir patarkime.

Prieš pokyčius

Apranga: Tavo apranga nėra labai gera, pernelyg paprasta ir čia matau daug klaidų. Visų pirmą viršuje tu užsidėjusi daug drabužių ir visai nesimato nuogo kūno, o apačia atidengta. Daug geresnis vaizdas būtų, jeigu užsidėtum pėdkelnes.
Kitas dalykas, kuris man užkliuvo už akių, tai tamsuma. Kai žiūriu į tavo lėlę, susidaro toks jausmas, lyg tu nori pasislėpti po tais juodais drabužiais. Nebijok ryškių spalvų, jeigu labai ryškiai rengtis nemėgsti priderink kokį nors vieną spalvotą rūbą ir jau vaizdas taps linksmesnis.

Veidas: Man tavo veidas keistas. Nerūpestingai sušukuoti plaukai duoda šiek tiek berniokiškumo, tačiau švelnūs veido bruožai atrodo labai mielai. Tavo veidas gan įdomus.








Deriniai

Su tavo spinta vos susitvarkiau, nes ten nėra labai daug tarpusavy derančių drabužių, bet pažiūrėkime kas gavosi:
Laisvalaikis: Nusprendžiau šiek tiek surizikuoti ir pažaisti spalvomis, nors rožinė ir mėlyna tarpusavy nelabai sutaria, tačiau, manau, kad šį kartą rezultatas gan geras. Iš karto radau šita gražu kombinezoną, prie jo priderinau įdomių raštų pėdkelnes ir uždėjau pakabuką, kuris suteikia dar daugiau įdomumo. Na ir aišku kaip gi mes išeisime be geros, gražios ir talpios rankines?

Pasivaikščiojimas: Žinai ką? Tau labai tinka romantiškas stilius, tu atrodai tiesiog kerinčiai.
Visų pirmą uždėjau suknelę, nors ji nieko nekainavo ji pasakiško grožio. Kad nebūtų toks nuobodus vaizdas perjuosiau diržu ir užrišau skarelę.

Grožio kambarys

Kaip jau minėjau, man tavo veidas pasirodė visau įdomus, tačiau manau, kad blakstienų pridėjai šiek tiek per daug. Tave padariau labiau mergaitiška, o akys žvelgia dabar ramiau, su paslaptingumu.

Tai tiek šį kartą.

Edita

9 komentarai:

Sandruxx rašė...

sandruxx

Anonimiškas rašė...

Laukiu savo eilės :)

Elzytėė.♥ rašė...

_pooh

Anonimiškas rašė...

syma96

Anonimiškas rašė...

_pooh ir syma96, deja bet dabar jūsų negaliu padaryti, nes rinkau tik penkias merginas. Kai bus kitas etapas galėsite ir jus :)

Zujkis♥ rašė...

Meda_Kiss, mane užrašyk į kitą etapą ;]]

Laurė rašė...

Aš irgi jeigu išeina iš anksto norėčiau užsirašyti į kitą etapą. :) lauryna1998

Anonimiškas rašė...

Zujkis- kai paskelbsiu tada jus registrosites, jeigu man tai dar nenusibos. Taigi, gaila, bet užrašyti kol kas negaliu.

Anonimiškas rašė...

lauryna1998- tavęs iš anksto taip pat užregistruoti negaliu.