2011 m. gegužės 27 d., penktadienis

Stardoll Dienos Mergina

Sveiki,
matau prarandu talentą rašyti įdomius straipsnius, turbūt dėl to, kad užvaldė vasara ir pradėjau nenorėt rašyti, bandysiu sugriebti savę į rankas, bet savaitgali būsiu sodyboje, pasiimsiu sąsiuvinį, rašysiu straipsnius, nes jau reikėtu parašyti patarimų, apie knygas ir šiaip... Taigi šiandien vėl be interviu.... Na tik todėl, kad man spektaklis, vaidinsim ligoninėje ir neturiu laiko laukti nugalėtojos, labai atsiprašau, kad vis nėra interviu, bet jau išrinkau pirmadieniui merginą, jei gausiu jos numerį, interviu - garantuotas (o gal pirmadienio mergina taps kita mergina) , o gal ir neparašysiu pirmadieni, nes septynios pamokos, šokių repeticija ir dar švesim su klase gimtadienius, na pažiūrėsiu, įterpsiu į savo 'dienotvarkę pirmadienio' ir rašymą į SNP, pažadu, aš be melo!


Wysniux11
Na merginos vardą žinau, bus mieliau kreiptis į ją.
Kodėl pasirinkau Eglę? - galit sakyti, kad tarp visų dalyvių buvo ir gražesniu, bet man labai patiko jos originali apranga, ne visi turėtu drąsos ir fantazijos taip apsirengt, nes iki šiol aš nežinau kur priderint šitą nemokamą sijoną.
Kritika dėl aprangos - šiek tiek kritikos bus... Visi žinome, kad juoda spalva traukia saulutę, o dabar šilta, ne per karšta? Be to dabar madingos tapo šviesios, ryškios galima sakyti aprangos, drabužiai, nors man sunku rengtis ryškiai, nes bijau derinti, bet matosi, kad tu drąsi ir bandyk žaisti su ryškiom spalvom!
Patarimai dėl kambario - kambarys šiek tiek per tamsus, paimk, kaip sakau ryškias spalvas, dar reikia daiktų daugiau, siūlau padaryti jaukią svetaine, nes pradžia kambario gera (pradžia - nuo spintų)
Dar šiek tiek - labai patiko tavo plaukai, mažai kas naudoja šią šukuoseną, o dar mažiau - šią plaukų spalvą, daugiau neturiu prie ko kibti.: )
Gers dienutes, nuostabaus oro, gražaus penktadienio.









13 komentarų:

Simona rašė...

bandau, syma96 :D

Kraujo sparnai;*]-zuiQis♥ rašė...

zuiQis

Elzytėė.♥ rašė...

sekmes.:D

Anonimiškas rašė...

Meilute_Lt

Neringutea ;* rašė...

linksmuolike

Elzytėė.♥ rašė...

visas trys paskutines esu užrašiusi.(:

Anonimiškas rašė...

Man ji labai patiko, atrodo nelabai dera, bet man gražu :)

Elzytėė.♥ rašė...

jo, man irgi pirma nuomonė tokia susidarė.:>

Elzytėė.♥ rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Anonimiškas rašė...

editalelija

Gabija. :pp rašė...

bratsyte2

lauruncikas14 rašė...

lauruncikas14

Anonimiškas rašė...

read here best replica bags online 2018 see here replica bags us louis vuitton replica replica bags hermes