2011 m. gegužės 26 d., ketvirtadienis

Stardoll Dienos mergina.

Sveiki,
smagu, kad sulaukiau daug norinčių dalyvauti, buvo labai sunku išrinkti vieną mergina! Prašau, mieli ir labai drąsūs anonimai apsiraminkite, drąsuoliai? Jei tokie superduper drąsus tai rašykit neanonimiškai, mielai priimsiu kritiką, nuo normalių žmonių, ne nuo anonimų... Be to ačiū Monikai už kortelę, graži. Ai ir dar norėjau pasakyti, kol nepradėjau : nežinau, kada bus 'kambarių šnipė' tikiuosi greit.

Ladykizyte
Sveikinu, deja rinkau greit, todėl interviu nėra, bet jau kitos dienos mergina, man panašu žinau kas bus (jeigu dar neatsiras panelių) , jei ta mergina liks ir toliau tokia bus - interviu. Na, baigiam apie tai, nugalėtoja, turbūt nori paskaityti nuomonę apie savę.
Spalvos : viskas tikrai gražiai suderinta ruda su ruda, dėl įvairumo juoda, aksesuarai pagyvina visą šitą derinį, na dėl spalvų viskas gerai, didelis 'patinka' .
Apranga : manau visus miestus aplankė saulė, bent jau Vilniuje karštoka. Todėl nusimesk tą megztuką, nusiimk pėdkelnes ir nebus karšta! Bet apranga, kaip ir spalvų derinimas super. Taip pat 'patinka' .
Makiažas : toks nelabai krentantis į akis, bet nors ir ryškios spalvos, bet man tavo makiažas labai gražus. Tik tos dirbtinės blakstienos... Jos gražiai atrodo, bet aš prieš dirbtines blakstienas, atleisk....
Na tiek.:)
Jeigu nepavyko tapti dienos mergina - nieko tokio, juk gal pasiseks kitą kartą.



Kol yra 'Statrdoll Dienos mergina' ženkliukas - registruotis galima.





10 komentarų:

Aušrinė ♥ rašė...

svile2 :D

Elzytėė.♥ rašė...

aš tavę užrašiau.:D

Elzytėė.♥ rašė...

tos kurios užsirašė praitoje temoje - neužsirašinėkit, užrašytojos jau.:)

Sandruxx rašė...

Tai, kad jau pamiršau;DDD

Anonimiškas rašė...

Sklerozė :DDDDD

Anonimiškas rašė...

Meilute_Lt

Anonimiškas rašė...

Dėkui, kad išrinkai :)*

Elzytėė.♥ rašė...

nėr už ką. buvai verta.:)

Eglė rašė...

Lams...

Gabija. :pp rašė...

bratsyte2