2011 m. gegužės 25 d., trečiadienis

Sale!! Gerai ar ne?



Labas vakaras,
Jau greit penktadienis ir jau neilgai liko iki vasaros. Ilgai jūsų nekankinu, o einu iškart prie temos. Šiandien stardoll'e prasidėjo sale'ai. Tai man labai netikėta. Išpardavimai vyksta:
Fallen angel;
Rio;
Pretty n Love;
Stardoll;
Voile;
Tingeling;
Evil Panda;
Bonjour Bizou;
parduotuvėse. Kažkaip man šios sale darosi beprasmiškos, nes nėra akcijų bent jau man gražiems drabužiams ir beje, akcija vyksta ir su coins'ais. O dabar, parodysiu ką mano nuomone verta nusipirkti:



Štai. Viskas kainuoja nebrangiai, o prieš akciją man buvo gaila išleist didesnių pinigų, nors šie daiktai manau, verti daugiau. Labiausiai mane sužavėjo balta suknelė, kuri dabar kainuoja tik 5sd.
Visi šie daiktai yra šviesūs kaip ir dauguma drabužių, kurie dabar yra mažesnės kainos. Sale manau yra gerai, bet būna taip, kad tiesiog nėra ką išsirinkti ir vėl liekame prie to pačio, o anksčiau atsimenu kai tik sale, tai ir taupyk pinigus, kad ką nors nusipirkti. Tada buvo pasirinkimas mažesnis, bet geresnis. O dabar pasirinkimo daug, bet vis dėlto nėra ką pirkti. Vienas kitas drabužis, kuris po kiek laiko gali pasirodyti nereikalingas, bet jau geriau mažai, nei daug nereikalingų. Gal aš ir klystų, bet žinau pagal save.
Beje. Man kažkodėl neužkrauna Folk parduotuvės. Gal ją kaip nors atnaujina? Belieka tik laukti. Taip pat Baby Phat parduotuvės paskutinis puslapis tuščias. Gal irgi kažkas naujo bus? O gal... Lauksim.

Tai tiek. O jums kas patiko?


J.C.MILY

5 komentarai:

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

Ačiū,kad pranešei. Net nemačiau,kad sale yra ;D

Anonimiškas rašė...

Aš iš pirmo pati nepastebėjau, bet žiūriu kaina raudona :D

Anonimiškas rašė...

Aš irgi nemačiau, nes ką tik prisėdau prie kompo :DDD

Anonimiškas rašė...

Man tie sale'ai jau seniai kažkokie bereikšmiai...

Anonimiškas rašė...

Tai kad tų rūbų mažoka ir šiaip, jei jų yra tai nieko gero :/