2011 m. gegužės 23 d., pirmadienis

Priminimas! *Jau nebėra konkurso

Hey. :) Jau grįžau iš mokyklos. :))
Na, o dabar apie priminimą.
Primenu jums, kad vyksta konkursas. Kolkas gavau tik vienos dalyvės derinukus. Jeigu negausiu daugiau iki gegužės 24d. , konkursą nutrauksiu! ( ;)) )
Na o štai priminsiu, ką reikia daryti:


  •  Jūs turite sukurti 5 derinius. Jie visi turi būti skirtingų stilių, o tie stiliai yra tokie:gatvės (t.y. laisvas stilius), retro (senovinis), klasikinis (t.y. lyg eitum dėl darbo prašymo ;DD), romantinis (rožinė, raudona t.y. šiltos spalvos) ir sportinis. Visus šiuos derinius jūs turėsite sukurti Bonjour Bizou parduotuvėje. :)
  • Nufotografuokite savo lėlę su visais šiais deriniais, per paint'ą jeigu mokate juos visus sudėkite į viena paveikslėlį.
  • Paruošę paveikslėlį, atsiųskite man jį į LSNPrasytoja@gmail.com
  • Nepamirškite laiške parašyti savo stardoll nick'ą :)


Jūsų laiškų su stiliais lauksiu iki gegužės 26d. Gegužės 27  - 28  dienomis įkelsiu atsakymus. :)
Kai atsiųsite derinukus, kitas mano parinktas žmogus iš čia arba mano draugų stardoll'e nubalsuos už jūsų kiekvieną sukurtą stilių-derinuką. Kiekvienam derinukui bus skiriami balai nuo 0 iki 10. Jeigu už kiekvieną stilių dalyvė gaus po 10 taškų, vadinasi ji laimėjo, o prizas yra toks: 50sc dovanomis. :) Na kiek doll'ė užsidirbs taškų už visus stilius iš viso, toks prizas bus jai dovanomis. Pvz: doll'ė surinko 45 taškus už visus stilius išviso, tai jai už 45sc aš padovanosiu dovanas. :)
Viskas paprasta. :) 
Ir t.t. Manau supratote, jei ne rašykit į komentarus. ;DD

Jūsų,
Eglė <3

4 komentarai:

Zujkis♥ rašė...

Kas nors padėkit.. Nesurandu dainos kuri kažkada grojo šiame bloge. Tos dainok pavadinimas kiek prisimenu musiet Haluna ar kaip. Padėkit prašau..

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

Kam tau ta daina?

Zujkis♥ rašė...

Num reiik labaj ;]

Zujkis♥ rašė...

Kaip matau, nieks nesiteikia padėti ;[