2011 m. gegužės 26 d., ketvirtadienis

MINIMALIZMAS | Kasdieniai drabužiai



Minimalizmas - stiliaus pakraipa, išplitusi dešimtajame XXa. dešimtmetyje. Minimalistinę madą ar tiesiog tendenciją atpažinti itin lengva dėl labai paprastų (neretai griežtų, kartais nepabrėžiančių figūros) siluetų, minimalaus kolorito, dekoro detalių nebuvimo. Puikiausi minimalizmo šiandieninėje madoje pavyzdžiai – Calvin Klein ir Celine mados namai. (Spintos guru)
Man minimalizmas reiškia būti tobulai. Šiuo metu minimalizmas yra labai populiarus. Todėl bus keli įrašai apie minimalizmą. Šiandieną tai bus casual arba kasdieniniai drabužiai.
Dažniausiai kasdieninei aprangoje vyrauja minimalizmas. Jug nesinori blizgėti ar panašiai.Kasdien reik jaustis patogiai.Nesakau, kad būt ryškiai ir su blizgučiai blogai. Tiesiog manau, jog bendradarbiai jaučiasi geriau kai nieks nešviečia ir nespindi. Per daug neatkreipi į save dėmesio. Nešvieti kaip žyburis. Bet tai jau asmeninis žmogaus pasirinkimas.



Šis derinys skirtas darbui.Švarkas, kelnės, liemenė ir aukštakulniai. Puikus minimalizmo pavyzdys. O kur gi paletė : juoda, pilka ir pablukus juoda.Ko reikia daugiau ? Patogu ir paprasta.














Įdomesnis minimalizmo derinys. Įdomus rūbas - Celine mados namų pelerina. Vyriski marškiniai ir aptemtos kelnės.Paletė : balta ir camel.Šis derinys labiau tinka išbekti laisvą dieną į miestą, o ne į darbą.














Vasariškesnis minimalizmo derinys. Čia taip pat yra Celine mados namų sijonas. Trumpos rankovės, po palaidine marškiniai.Beabejo nuostabūs Asos HB aukštakulniai, kurie 2011/2012 rudens kolekcijose buvo populiarūs (Yves Saint Laurent, Roberto Cavalli. . . )













Ryškiausias derinys.Raudona ir balta. Ryškiausios čia Bottega Veneta kelnės. Dar geriau čia atrodytu vyriški marškiniai, jei jie būtu sukišti į kelnes, ką manote ? Taip pat gerai žiūrisi Lanvin raudoni/auksiniai aukštakulniai.














Tai tiek. Tikrai jums patariu propoguoti minimalizmą, nes paprastumas, tai reiškia atrodyti tobulai ! :)

5 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Geras straipsnis :)
Pati aš labai mėgstu minimalistišką stilių ir turiu nemažai tokių rūbų.

Simona rašė...

Myliu minimalizmą! Pirmasis derinys amazing.

Anonimiškas rašė...

Labai patiko straipsnis :)
Man irgi patinka minimalistinis stilius, bet tik kartais taip rengiuosi :D

klisioke rašė...

Pirmas derinys fainas, db panasiai padariau apranga doll'ei savo, nes ideja patiiko. :D

Deimantė rašė...

Man tas trečias su pižama gražiausiai atrodo