2011 m. gegužės 22 d., sekmadienis

Mergaitė sugrįžo....

Sveiki,
taip, aš grįžau. SNP kažkuo traukia, lyg kviečia sugrįžt, padariau tokią kelių savaičių pertrauką ir grįžau, tikiuosi ilgiau ištversiu. Am, be to. Kortelė nelabai hippiškai atrodo, bet pakeisiu greitu laiku. Na ką čia dar pasakyti.... Nepasikeičiau kol nerašiau esu tokia pati - liesa, maža, žydrų akių, rudais plaukais ir iš Vilniaus, dar vis dvylikos metų, amžinai pavargusi, mėgstanti skaityti, negalėtu išbūti be draugų, kavos, šokolado. Kai mečiau SNP kai kurie galvoj, kad esu pasikėlusi - gal, bet asmeniškai manęs nepažįstat, tiesa?
Temos :
Rašysiu toliau patarimus, gal rėčiau gal dažniau.
Kambarių šnipė - tą pati tema kai sakiau ko reikia, ko nereikia kambariui, jeigu norit - rašykit, kad dalyvaujat 'kambarių šnipė'
Stardoll dienos mergina - sukursiu šitą temą greit ir ten galėsite rašyti savo nickus, aš aplankysiu jūs, išrinksiu gražiausią, bet ne tik išvaizda, apranga, dar galėsit gauti bonusų - iš kambario, prezentacijos, albumo, scenery. jei vieną syki nepatekot - gal kitą kartą pateksit. Jeigu pavyks su dienos mergina padarysiu interviu, o jeigu ne - aptarsiu, kritikuosiu.
Na ir apie visas temas iš eilės, kas nutiko stardoll'e, pasaulyje ir panš.
Na matot tokią 'susirūpinusią' mergaitę. Čia aš.:D

8 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Meilute_Lt dalyvauju "kambariu snipe".

Eglė rašė...

Lams... . Dalyvauju kombarių šnipė. :)

Anonimiškas rašė...

Sveika sugrįžus :)

cyplionok rašė...

cyplionok :)
kambarių šnipė

Gabija rašė...

GrGabi dalyvauju kambarių šnipė

Anonimiškas rašė...

Kam grįžai?

Unknown rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Elzytėė.♥ rašė...

Anonime - kad tavę panervuot.