2011 m. gegužės 29 d., sekmadienis

Mano blevyzgos/ nutarimai

Sveiki,
Turbūt nustebot pamate kortelę su užrašu "Iveta". Na, taip, čia aš. Į blogą labai ilgai nerašiau. Bet per tą ilgą laikotarpį turėjau laiko apmąstymams ir nutarimams. Supratau, kad šitaip nieko nebus. Galvojau, ar dingti iš blogo, ar pasilikti ir pabandyti dar kartą tik kiek kitaip. Galvojau, ir nusprendžiau pasilikti. O dabar parašysiu visus pasikeitimus mano rašyme.
Jokio staroll'o.
Supratau, kad negaliu rašyti šia tema. Tai - ne man. Visgi man 15 ir man nerūpi ir neįdomu aprenginėti/ nurenginėti netikras lėlytes. Taigi, supratote teisingai - metu stardoll'ą. Daugiau nesulauksite straipsnių iš manęs šia tema. O dėl anketos - nežinau.. Monika, jei nori galiu ją tau grąžinti.
Metu visus konkursus ir rubrikas.
Taip, dėja Miss Stardoll Lietuva 2011 konkursą metu. Nes tik kelios dalyvės atsiuntė darbus ir jis nesulaukė labai didelio populiarumo.. Kas atsiuntė tas DIY sukneles - ačiū, jums, merginos, kad nepatingėjote.
O dėl rubrikų - kolkas žadu jų nevesti. Jos tik atima laiką.
Dėja, bet aktyviai rašyti pradėsiu tik kai prasidės vasara.
Iki vasaros dar turiu pilną darbų, ir tikrai nespėsiu rašyt į blogą. Bet pažadu, nuo vasaros būsiu aktyvi. Šiandien gal parašysiu kokį straipsniuką, bet nepažadu. O rytoj ir antradienį - būsiu ekskursijoje Latvijoje su klase.
Nauja pradžia.
Nusprendžiau pradėti naują savo rašytojos "sezoną". Noriu pradėti viską iš naujo ir tą pradėsiu jau nuo birželio 1.

Galit mane smerkt ar išmest iš blogo - nesupyksiu, suprasiu. Bet tokie mano sprendimai.

Tikiuosi mane supratote.


Myliu,
Iveta.

3 komentarai:

cyplionok rašė...

Dėl MSL 2011 tai gaila...

Anonimiškas rašė...

kodel meluoji,kad tau penkiolika, jei per stardoll rodo 13???

Ivvė.@ rašė...

Ten ne mano anketa. Man ja padovanojo ir nieko ten nekeiciau.