2011 m. gegužės 24 d., antradienis

Eilinė parduotuvė pilna prisiminimų



Sveiki dar kartelį,
Kaip ir žadėjau parašyti, bet nesakiau apie ką. Tai bus seniai mano rašytas straipsnis apie stardoll'o parduotuves. Buvo sunku išsirinkti tą vieną, kurią aprašynėsiu, nes pasirinkimas nedidelis, kadangi beveik visas parduotuves jau aprašiau. Šiam kartui pasirinkau parduotuvę "Stardoll". Nemanau, kad ši parduotuvė turi daug gerbėjų. Ne taip jau ir dažnai ten atsiranda kas nors naujo, o jei ir atsiranda- tai mums nevisada būna įdomu. Na koks vienas kitas džiugina akį. Bent jau mano tokia nuomonė apie šią parduotuvę, nes lankydamasi pas kitus, niekas nebuvo užsidėjęs bent vieną drabužį iš šios parduotuvės. Parduotuvė gan didelė, o virš pusės drabužių yra nesuperstar'ėm. Kaip gi man nepatinka tie coin'sai, kurių daug šioje parduotuvėje, nors kitoms tai kaip tik gerai. Bet aš ne todėl sakau nepatinka, kad tai superstar'ėm, o kad tai nereikalinga naujovė. Kainos atrodo tokios didelės, bet iš tiesų, jos mažos. Dar atsimenu kai taupiau ant šios suknelės po 1 sd į dieną. Tada nesipildžiau, o laukiau vis kitos dienos. Taip ir taupiau. Būdavo netyčiom išleisdavau kokius 4sd ir vėl viskas beveik iš naujo. Tada pradėjau pildytis, o dar vėliau ir nuėmė tuos 1 sd per dieną. O štai ši suknelė:



"Stardoll" parduotuvė buvo mano pirmoji, kurioje apsipirkinėjau, nes visur kitur buvo brangoka ir be to- superstar. Dabar apsilankius pas naujesnes doll'es, kokių 200-500 starpointų galime rasti šios parduotuvės drabužių ir nematau čia nieko ypatingo. Pati būdama naujoke nieko labai daug negalėjau. Žinoma iškart nepuoliau pildytis, tad manau, kad ir kitos naujos žaidėjos to pačio nedaro.
Šioje parduotuvėje man nepatinka kelnės. Kai kurios gražios, o kai kurios tiesiog storina doll'ę. Patinka paprastumas. Kai kurie daiktai labai tinka bet kokiems deriniams ir net papuošia juos. Taip pat, ši parduotuvė skirta ne tik panelėms. Kiek žiūrėjau parduotuvėje vaikinams- nieko gero. Yra 2 puslapiai ir viskas. Žinoma todėl, kad stardoll'ą žaidžia daugiausiai panelės, o jei vaikinai ir žaidžia, tai mergaičių pavidale, nes juk kokie LE arba DKNY, arba bet kokia kitokia parduotuvė nėra priskirta ir vaikinams. Na, tik kelios.
Ir kaip visada pabaigai derinys. Štai:



Norėjau vietoj mėlynos suknelės uždėti šortukus, bet tada viskas gaunasi šviesu, o šioje parduotuvėje yra tik kelios poros batų, kurios yra šviesios ir tai jos ilgos, tad pamaniau, kad geriau priderinsiu su suknele. Taip pat pastebėjau, kad šioje parduotuvėje paskutiniu metu atsirado mėlynų ir baltų drabužių.

Tai tiek :) Tikiuosi patiko ir lauksiu komentarų. Iki.

J.C.MILY

3 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Geras straipsnis :)
O apie pačią parduotuvę, man ji nelabai patinka. Na, keli drabužiai yra žavūs, kaip tu ir sakei. Trumpiau tariant pritariu tau. Ir derinys visai gražus.

Anonimiškas rašė...

Ačiū :)

Anonimiškas rašė...

Aš irgi tau pritariu. Gal keletą rūbų ir turiu, bet nežinau :D