2011 m. gegužės 27 d., penktadienis

Birželio Hot Buys'ai


Sveiki... Visų pirma labai, labai atsiprašau.... Žinau, nerašiau,bet tam yra labai rimta priežastis. Ne, ne mokslai (nors gal truputuka), bet žinot dėl ko? Buvau sukrėsta, kad mūsų mokykloje dar yra tokių nesveikų vaikų... Jūs net ne įtariat kas buvo. Įsivaizduokit per pirmą pamoką (istorija) mums į klasę įmetė... negyva varna... To vaizdo niekada neužmiršiu...Man labai gaila to paukštelio.... O tuos durnius reiktu pačius užmušt ir įmest į klasę... Na žodžiu, nuotaika sugadinta visam savaitgaliui. O dabar, kol dar niekas nepranešė, aš pranešiu. Neseniai t.y prieš 5 valandas atsirado naujas Hot Buys'ų katalogas. Man šis katalogas patiko. Nežinau dėl ko, bet man patiko patys drabužiai ir aksesuarai. Na žodžiu štai nuotrauką. Atsiprašau, bet tos judančios nemoku daryti. 


Pradėsiu viską nuo pradžių, kas pasirodys Birželio pradžioje. Nedelsdama pradedu.

1. Birželio 2-ieną pasirodys Hot Buys auskarai. Parduotuvė bus Splendid. Nuotraukoje man auskarai atrodo puošnus, spalvoti, bet sunkiai priderinami. Jie padaryti iš plunksnų, man tai nekeista, nes starplazoj'e man atrodo yra dar vieni tokie auskarai. Ant merginos veido jie labai tinka, ir gražiai atrodo... Na žodžiu, kaina net nežinau, gal kokie 10sd. juk kainos didelės.

2. Birželio 4-ieną, pasirodys suknelė (žalia). Ji bus iš Bisou parduotuvės. Man ji visai patiko, tokia laisva... Vasariška... Žodžiu labai primena vasarą, jaučiu, kad ši suknelė turi atsirasti daugelio spintose, juk vis dėl to vasarą. Merginos nori atrodyt gražiai. 

3. Birželio 6-ieną pasirodys tas gražus maudymukas. Jis iš RIO parduotuvės. Nežinau kaip Jums, bet man jis labai patinka. Spalvotas, galima panaudoti kaip maikutę. Jis irgi turi būti Jūsų pirkinių sąraše. 

4. Birželio 9-ieną, pasirodys kelnės. Man jos labai primena į rožines Hot Buys kelnes, o gal klystu? Parduotuvė - Evil Panda. Aš jaučiu jų nepirksiu, nes man nelabai, galėtu būt ryškesnės.

5. Birželio 11 - ieną, pasirodys maikutė (rožinė). Parduotuvė - Stardoll. Mano dėmesio ji vis dėl to nepatraukė. Kažkokia neryški, o blanki. Nežinau kaip Jums, bet aš jis tikrai nesiruošiu pirkti. Jaučiu, kad lys pilvas.

6. Birželio 14 - ieną. Parduotuvė - Fudge. Ši suknelė tokia vasariška, o dar tas arbūzas iš vis mano apetitą žadiną (mmm).... Dar ta ryški oranžinė. Nežinau, bet ant kūno man ji nelabai atrodo, kad gražiai atrodys. 

7.  Stardoll'o vitrinas rožinė suknelė pasieks Birželio 16 - ieną. Atsiras parduotuvėje Pretty In Love. Ir nekeista, juk rožinė. Žinot man ji labai panaši į LE, nežinau, bet man ši suknelė labai patiko, jei jau čia patiko, tai į domu kaip atrodys kai atsiras. Šiaip galėjo būt ir daugiau spalvų, bet ai, nesvarbu.

8. Birželio - 18 - ieną, pasirodys suknelė (žr. apačioje). Parduotuvė - Bisou. Čia ji visai nieko atrodo, bet nežinau kaip atrodys starplazoj'e. Manės ji nelabai traukia, bet jei atrodys gražiai ant lėlės tai nusipirksiu. 

9. Birželio 21-ieną, RIO parduotuvėje pasirodys tie keisti, kartu ir gražūs aukštakulniai. Man jie labai patiko. Jaučiu, kad pirksiu, o gal jie tik čia gražiai parodyti? Mano manimu jų kaina gali būti didelė, bet nežinau. Gal ir klystu. 

10. Birželio 24-ieną, parduotuvėje Fudge, pasirodys ta žalia rankinė. Nežinau, bet man ji nelabai. Peršviečiama ji ten, ar kažkokia plastmasinė? Ką aš žinau ( :D). Žodžiu, manęs neklauskit. 

Tai štai. O ką Jūs manote apie šiuos Hot Buys'us? Prašau komentuoti, nes ilgai rašiau ir žiūrinėjau į stardoll'o Ho Buys'us. Prašau vertinti darbą :(  

Tai tiek.

Nuotrauka: mano
Rašyta: mano

4 komentarai:

Viktorija (snp4you.blogspot.com) rašė...

Aš vėl norėsiu šių hb :Dd

Anonimiškas rašė...

Kas nenorėtų? :DD

klisioke rašė...

Kokie visi faini... :D

Anonimiškas rašė...

nežinau nežinau. atrodo gražiai, bet jei kiekvieną atskirai apžiūri - nieko gero nėra....