2011 m. kovo 26 d., šeštadienis

Vienas projektas,kitas konkursas..

Sveiki visi kurie apsilankėte šiame blog'e,
taigi praėjusiame keitime,kai blog'as buvo baltas buvau užsiminusi apie Wanna be on top,tiesa?
Tad šiandien truputį vėliau,kai viską sutvarkysiu tame blog'e įkelsiu visą informaciją dėl registracijos,tad šiuo metu šį konkursą palieku ramybėje, BET jis tikrai bus. Bet dabar apie projektą kurį jau gan senokai esu sugalvojusi.

Per rašytojų susirinkimą (ne tą kuris vyko vakar) sugalvojau naują projektą -"Padovanok šypseną". Visos rašytojos buvo už,todėl visgi pabandysiu jį surengti, be to oficialų jo puslapį įkelsiu vėliau šone,kadangi ten dar taip pat nieko nesutvarkiau. Šiame projekte visa SNP komanda pasistengtų įvykdyti kiekvieno NORMALIUS norus. Taigi jūs į email'ą kuris bus ten nurodytas. Ir norintis sulaukti iš mūsų pagalbos ten parašytų tai kas bus nurodyta taisyklėse. Pavyzdžiui,siunčia norą-
"Noriu būti NCG, nes.... 2011-03-31 dieną" kad ir. Na ir mes visgi pasistengsime jums padėti,gal mums tai pavyks.. Aišku, tokių norų kaip noriu būti ss mėnesiui ar dviems savaitėms tikrai nemanau,kad pildysime,nes juk mums tai kainuoja,o juk ss kodus SNP dovanoja aktyviausiams SNP mėnesio skaitytojams,tad šansų ir taip yra.. Na plačiau viską papasakosiu blog'e kurį rasite šone kiek vėliau kai kaip ir minėjau viską surašysiu.

Bet pirmiausia paklausiu,
ar norite tiek konkurso,tiek projekto? :)

Monika.
P.S. JUOS SUGALVOJAU PATI.
Komentuojam! :)

8 komentarai:

Kraujo sparnai;*]-zuiQis♥ rašė...

LABAI NORIU!

|| Brenda rašė...

Noriu:D MAno noras būt NCG per savo gimtadieni:DDDDDDDDDDDDDDD Nu dar i emaila isamiau parašysiu:)

Anonimiškas rašė...

Noriu, nors tu jau tai žinai :DD

cyplionok rašė...

Noriu ;]

Gabrielė rašė...

Norim :}

godute11 rašė...

jo

Sandruxx rašė...

Butinai!!!!

..Ernesta.. rašė...

Sudomino :D