2011 m. kovo 25 d., penktadienis

Sale!!!





Sveiki,

Na, noriu pasveikinti su penktadieniu :D Ši diena reiškia išeigines, todėl man ji kaip nuolatinė šventė. Manau, visi taip pat džiūgaujat ir gal būt šiandien žiūrėsit penktadienio filmus? Na, gerai. Nekankinsiu ir einu prie temos.

Manau, daugelis matėte, kad stardoll'e prasidėjo išpardavimas. Ir dabar jums noriu pristatyti, ką mano manymu verta nusipirkti. Žinoma, patarimas: nepulkite pirkti visko iškart tik todėl, kad pigu. Pati anksčiau pirkinėjau viską. Po kurio laiko supratau, kad man tie drabužiai nereikalingi, o susidėjusi suma privertė mane pagalvoti. Taigi nuotrauka:



Na, dabar parašysiu kodėl pasirinkau būtent šiuos drabužius.

1. Prie šios bliuskutės yra sijonas, bet kai jį uždedu, man atrodo ne kaip. Jeigu šią bliuskutę priderinsit prie kokių šviesiai mėlynų kelnių, tai manau atrodys gražiai.
2. Hot Buys megztinis- bliuskutė, net nežinau kaip pavadinti :D Visu pirma jis kainavo 17sd, o dabar 8. Manau tikrai apsimoka, nes juk Hot Buys beto kaip megztinis- bliuskutė, tai normali kaina. Man atrodo, kad adminai šio Hot Buys kainą pamažino dėl to, kad jo niekas neperka. Kas gi jį pirks už 17sd? Žinoma yra, kurie perka kolekcijai arba dėl to, kad patiko. Bet tie kas norėjo nusipirkti, bet manėte, kad per brangu, tai dabar manau, tikrai galite sau leisti. Beje užsidirbę 5sd, jums jis kainuos tik 3 :)
3. Permatoma bliuskutė. Na, kai ji pasirodė starplazoje, pagalvojau kokia nesamonė, bet paieškojus kur priderinti, tikrai pakeičiau savo nuomonę, beje dabar ji su akcija, tai kaip tik apsimoka.
4. Trumpom rankovėm megztinis. Na, jis dera prie to apačioje juodo sijono (nr. 8). Kažkada norėjau tikrovėje šio megztinio, bet jau niekur neberandu. Šiaip jis atrodo gan keistas iš pirmo žvilgsnio, bet įsižiūrėjus man pasirodė labai mielas.
5. Violetinė suknelė. Na, labiausiai tinka prie batelių, kokio nors rankinuko ir trumpos šukuosenos. Šiaip man ji patiko.
6. Mėlynas sijonas. Man jis labiausiai derinasi prie kokių nors tamsesnių bliuskučių ir pėdkelnių. Kažkada starplazoje buvo toks rožinis, bet man jis labai nepatiko. Nežinau gal jis dar ir yra, bet galiu pasakyti, kad šis labiau apsimokąs pirkti, negu tas rožinis (kiekvieno skonis skirtingas). Gal nelabai supratot apie kurį aš sijoną, bet neesmė.
7. Sijonas. Na, jis tinka prie bliuskutės su ilgom rankovėm. Daugiausiai aš jį derinu su juoda spalva. Atsimenu, jis man labai patiko (ir te dabar patinka) Nusipirkau už 9sd, o dabar 4... Skirtumas yra ir didelis.
8. Juodas sijonas. Kaip ir minėjau jis dera prie to megztinio (nr. 4) Šiaip jis dera ne tik prie šio megztinio, bet ir šiaip bet kur.
9. Šalikėlis. Atrodo mažas, bet jam yra tinkanti akcija ir manau, jis daug kur dera.

Liktais nieko nepraleidau. Šaip neesu labai patenkinta papigintais drabužais. Aš akcijų laukiau ant kitų drabužių :D
Žinoma pasirinkimas didelis, bet ne visi yra man gražūs.

Taip pat, kaip visada mano derinys:



Kai darau derinius, labiausiai man patinka geltona ir juoda spalvos. Na, nebent aš darau derinį kažkokiam drabužiui, kuris yra žalias, raudonas ar dar kitoks.

Taigi tiek :) Vėliau gal būt dar ką nors parašysiu.

P.S. Žinoma yra daug vertingų batų, bliuskučių...Bet išsirinkau pagrindinius. Ta prasme ėjau pas kitus žmones į spintas ir ieškojau ko nors su akcija. Buvo sunku, bet radau :) Taigi pateikiau jums populiaresnius drabužius iš akcijos.
PP.S. Visus daiktus deriniui naudojau tik su akcijom.


J.C.MILY

9 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Įdomu, bet.
6 smailai !!! :DDDDDDd

Anonimiškas rašė...

Ups, sorry :DD Kitą kartą pasitaisysiu.

godute11 rašė...

grazus derinys

Anonimiškas rašė...

Ačiū :)

Anonimiškas rašė...

Like, like, like. Ačiū, kad parašei, labai padėjai ;)

Anonimiškas rašė...

Jey, labai malonu :)

Kraujo sparnai;*]-zuiQis♥ rašė...

Hm...Man šis SALE- Labai nepatinka!Ir man nėra gražių drabužių tarp tavo pasirinktų;D

Sandruxx rašė...

Man visai patiko 7 sijonas:))Ji manau labai lengva su kuonors suderinti:))Ir derinys visai nieko!!!

..Ernesta.. rašė...

Kai starplazpje pamačiau, kad hot buys kailiniam megztiniui irgi sale tai tikrai nustebau, bet per aprašymą supratau, jog jis dėl to, jog jo turbūt niekas neperka :)