2011 m. kovo 25 d., penktadienis

Pirmoji makiažo pamokėlė

Dar kartą sveiki,
pirmiausia priminsiu,kad susirinkimas kuris truks neilgai po ~30 minučių,tad iki jo jau rašau jums straipsnį,tiksliau jį jau parašiau ir pateikiau jį jums,jūsų kritikai. Tad kaip ir matėte iš straipsnio pavadinimo,tai pirmoji mano rubrikos pamokėlė. Iš tiesų neprižadu,kad ji visiems patiks,kadangi vienas minusas- skubėjau padaryti kažką,todėl šiai dienai pasirinkau pačią lengviausią temą- "Kasdieniškas". Kaip jūs įsivaizduojate,tą kasdienišką makiažą? Vieni tai įsivaizduoja kaip tušą ir blizgį,kiti kaip tušą,šešėlius ir t.t. Žodžiu visą kosmetikos turinį. O aš "kasdienišką" makiažą įsivaizduoju visiškai paprastai,o kaip greitai pamatysite. Man kasdieniškas makiažas,tai kaip ir pirmame variante,- tušas,juodas akių pieštukas,skaistalai,lūpų dažai,kad  lūpos būtų kiek "gyvesnės" ir aišku blizgis.. O ką jau kalbėti apie aksesuarus. Man kasdieniškam įvaizdžiui jų tikrai nereikia. Tad,pirmiausia pasižiūrėkime kokie šio makiažo žingsniai. (Ten dėl pieštuko,labai nesupykite,kad ant vienos lėlės akies daugiau.. Man taip gavosi,manau puikiai suprantate,kas yra tas skubėjimas. :D)
Jei kalbant apie makiažą jis yra gan paprastas, tačiau kai kur atrodo,gal net kiek ne paprasta. Pavyzdžiui,kad ir tos lūpų spalvos,kur tamsiai rožinė. Jei nešviesinčiau,atrodytų manau tikrai gan keistai. Bet dabar metas mano mažam,trumpam komentarui apie kiekvieną žingsnį,ką ten dariau ir kokių priemonių man reikėjo..
1žingsnis: visiems pats lengviausias ir žinomiausias žingsnis,-tai blakstienų pastorinimas. Manau tai visai gražiai atrodo,be to šitam veiksmui užtektų pusės minutės. Pastorinti blakstienoms man prireikė tušo iš parduotuvės "DOT", kurio kaina 3sd
2 žingnis: šiam žingsniui savaime aišku prireikė juodo akių pieštuko. Su juo aš tiesiog "apvažiavau" aplink akis, bet tik viršutinėje dalyje,kad vien su tušu akys neatrodytų tokios paprastos.. Šiam veiksmui man prireikė juodo akių pieštuko,kurį vis dar galite rasti parduotuvėje "DOT",be to jo kaina gan normali,- 6sd.
3 žingnis: šiame,trečiame žingsnyje aš tiesiog padariau skaistesnius skruostus,tiksliau padariau,kad jie nebūtų tokie paprasti, ir šiek tiek išraudę, gal kiek net toks jausmas "įdegę". Šiam veiksmui daug laiko nereikia,jeigu žmogaus ranka įpratusi tai daryti.. Na,o man prireikė kelių spalvų skaistalų,čia jau priklauso pagal norus kokios spalvos norėsite. Juos rasite parduotuvėje "DOT"kurių kaina 8sd.
4,5 ir 6žingsniai: na ir priėjome prie lūpų. Štai čia tie žingsniai,kur jeigu aš palikčiau tokios spalvos lūpas,kasdieniškam makiažui tai tikrai netiktų.(4) Tad pirmiausia padariau tamsiai rožinės spalvos lūpas, na o vėliau ant viršaus padažiau šviesiais lūpų dažais,na ir galiausiai- blizgis. Jis visada puikiai atrodo. Visas reikalingas priemones rasite "DOT" ir "Luxe".
7 žingsnis : tai labai paprasta. Manau ne visi jį suprasite jeigu neaprašysiu. Jūs tiesiog uždedate jei norite blakstienas ar dar ką nors,kitaip sakant aksesuarus ir kasdieniškasis makiažas baigtas! Taip pat padariau auskarus kurie yra paprasti ir tinka,todėl pakeičiau šukuoseną, kad jie matytųsi. Tad bendras rezultatas-
Tad toks kasdieniškasis makiažas. Aišku šukuoseną ir jos spalvą galite rinktis patys kokios norite ir tai pateikti savaip. Tai tik mano pavyzdys ir kitaip sakant įvykdytas darbas parašyt Jums savo rubriką.. Tad toks mano straipsnis,toks makiažas. Aprangos nekeliu,nes jau susirinkimas. Tad nepamirškite komentuoti,nes man didžiausias atlygis- komentarai. :)

Monika. ;>*

11 komentarų:

Anonimiškas rašė...

Man labai patiko. Labiausiai tai aš mėgstu švieses lūpas ir beje, gerai auskarus sugalvojai :D

Fashionista Silvija ~* rašė...

Švelnu :) Man patiko.

Anonimiškas rašė...

Ačiū..
Ačiū, bent kad du pakomentavo.

godute11 rašė...

labai grazu nuostabu

cyplionok rašė...

patiko ;]

Anonimiškas rašė...

Labai gražus makiažas, šaunuolė ;)*

Anonimiškas rašė...

Goda- dėkui,dėkui :D
Cyplionok-ačiū,SNP didžiausia mylėtoja :DD
Evelina- ačiū :)**

Kraujo sparnai;*]-zuiQis♥ rašė...

Man nepatiko juodas akių pieštukas.O šiaip viskas labai gražu:)

..Ernesta.. rašė...

Makiažas sugalvotas paprastas, bet toli gražu ne prastas, priešingai man spalvos suderintos - LIUX! Giriu tave už tai, tik akių dalis arčiau nosies, pieštuku padažyta ne itin gerai...jau geriau būtum padažius tik tą dalį kurioje yra blakstienos, bet neskaitant to tai -SUPER darbas!!!♥

Anonimiškas rašė...

Juk sakiau,skubėjau,btw dėkui už kriitiką :DD

Sandruxx rašė...

Na man tai visai patiko grazus makiazas:))Saunuole;DD