2011 m. kovo 27 d., sekmadienis

Ką man reiškia šis blogas ką jis pakeitė manyje.



Sveikučiai... Dabar darbuojuosi prie naujojo žurnalo... Kaip supratote jis bus apie madą...Kada jis bus išleistas nežinau,bet balandį jau,jau turėtu pasirodyti. :)

________
Dabar,šiek tiek turiu laiko tad parašysiu apie snp...Ką jis pakeitė manyje..

SNP... Gerai neatsimenu KAIP aš sužinojau apie šį blogą ir KAIP susipažinau su Monika.Iš tiesų aš neatsimenu,net nežinau kodėl... Tik atsimenu kaip jis keitėsi,kas jį skaitė ir pnš..
Tiesa viena - aš nerašiau lietuviškom raidėm...Dabar pažiūrėjau pranešimus,pačius pirmus...Aš rašydavau - "nerealiai",žinoma blogąją prasme... Pranešimai buvo dabar vadinami "sausi","neįdomūs"... Pažiūrėjus į tuos pranešimus,nusišypsau - juk tai buvo patys pirmieji pranešimai,mano "karjeros" link (kaži kokia ta karjera..). Iš tiesų bijodavau rašyti (atrodydavo,kad rašydavau dideliai auditorijai,nors buvo tik keletas skaitytojų..). Fotografuoti nemokėjau.Monika man vis aiškino ir aiškino kuris mygtukas,o man po velnių,to mygtuko vis nėr ir nėr (o pasirodo jis buvo,tik kad kitaip pavadintas).Tik netyčia paspaudžiau ir yra ! Buvau laiminga.
Dėl lietuviškų raidžių- tiek norėjau rašyti,tad bėgau pas Informatikos mokytoją klaust,kaip padaryti kalbą.Valio ! Pavyko.Pagalvojus - atrodžiau, kaip beprotė.
Apie madą nieko nenusimaniau ir apie ją nerašiau.Bet skaičiau blogus,domėjausi.Stengdavausi pati pirma parašyti apie naujienas.
Pavogė mano anketą...Žadėjau mesti stardoll'ą,snp.Gavau anketą ir toliau tęsiau rašymo įgūdžius.Tik kartą atsibodo rašyti "sienai" ir išėjau,tačiau po savaitės prašydavau Monikos,kad mane vėl priimtu.Tai buvo ne kartą.Buvo momentų, kai tingėdavau rašyti į blogą,norėdavau išeiti,tačiau neišeidavau.Nes po kažkiek laiko tas norėjimas rašyti grįždavo.Vasarą sedėdavau ištįsas dienas prie kompiuterio,tačiau ką nors parašyti nesugebėdavau.Tinginys - geriausias žodis apibūdinant šią situaciją.Tada straipnsių nerašydavau..Nebent jie būdavo neilgi..Tik nuo rudens pradėjau...Gal man tiesiog tie pranešimai atsibodo? Buvo didesnis skaitytojų ratas? - Taip.Norėjau daugiau rašyti...Nervojies,jei tavo straipsnio nekomentuoja...Jei į tave niekas nekreipia dėmėsio..
Nuo sausio tapau administratore.Manęs tai nepakeitė.Vat iš kelių draugų gavau sms "Jau galvojau pasikėliai,kai tapai administratore".Susimąsčiau...Nejaugi visi gave populiarumą pasikelia? Man to populiarumo nebuvo.Vat anonimai,fakai prisikniso...O to aš nekenčiu.Buvau prižadėjus,jei dar koks suknistas anonimas ką nors parašys,vsio.Aš išeinu.Buvau susierzinusi,tačiau viskas praėjo. (Anonimai,aš jūsų nekenčiu :D). Jie kažkokie nenormalūs.Dabar padedu Monikai tvarkytis su blogu ir tiesiog esu rašytoja.. Rašau straipsnius,pranešimus.
Ką manyje pakeitė šis blogas?
Pradėjau rašyti lietuviškom raidėm.
Pradėjau aiškiai lieti mintis (tai padeda rašant rašynėlius mokykloje..).
Pasitikėjau savimi (nors kartais dvėjoju..).
Susiradau draugų :)
O šis blogas man reiškia daug.
Kažkiek nepykantos (žinoma gerąją prasme.).Aš myliu šį blogą.


Viktorija
Lauksiu komentarųų 

12 komentarų:

Anonimiškas rašė...

Like :) Iš ties džiaugiuosi, kad tu Monikai padedi :) Abi esat geros administratorės :) ♥

Viktorija (snp4you.blogspot.com) rašė...

Ačiū ♥

Sandruxx rašė...

na straipsnis parasytas puikiai:))*
Tikrai turi galvoj minciu;P

cyplionok rašė...

straipsnis laaaabai geras :]*

Viktorija (snp4you.blogspot.com) rašė...

Minčių turiu ne visada :P
Ačiūū :D

Anonimiškas rašė...

♥♥

Kraujo sparnai;*]-zuiQis♥ rašė...

♥Like♥

..Ernesta.. rašė...

Trumpai ir aiškiai - ♥!

Anonimiškas rašė...

Patiko :}

Viktorija (snp4you.blogspot.com) rašė...

godute11 rašė...

straipsnis nerealus

Viktorija (snp4you.blogspot.com) rašė...

Nieko čia nerealaus :D Tiesiog minčių išsakymas :D