2011 m. kovo 26 d., šeštadienis

Ką man reiškia šis blog'as, ką jis pakeitė manyje,mano rašime kai čia atėjau.


Sveiki. Kaip vakar buvo linksmą! Aiškų vieno suprantą apie ką aš kalbu, o kiti ne. Taigi aš kalbu apie penktadienio žiburėlį. Gal jums ir neįdomu, bet buvo labai linksmą, ir ypač kai aš gaudydama berną pergriuvau ant pilvo ir dar timpas suplėšiau, tai buvo juoko dozė visam vakarui. Na, bet dabar ne apie tai. matau, kad blog'ę rašytojų daug, bet beveik nė viena nerašo. Labai gaila, kad Radvilė išeina...  Na, bet gal grįš. Atsimenat Monika buvo parašiusi vieną klausymą rašytojoms į kurį privalome visos atsakyt, tad aš dabar į jį atsakysiu, bet ne manau ar kam bus įdomu, juk aš čia dar ne taip ir senai, na gal per trumpai nebus.

__________

Dabar atsakysiu į pirmąją klausymo dalį " Ką man reiškia šis blog'as". Turbūt visi galvojat, kad atsakymas turi būt paprastas ir aiškus, bet nemanau, kad trumpas atsakymas išreikš viską ką jaučiu. Visą laiką troškau rašyt į šį blog'ą. Ir niekada negalvojau, kad tokia paprasta mergina gali rašyti į tokį garsų blog'ą. Šis blog'as man reiškia daug ką, net negaliu apibūdinti to jausmo. Manau kiekviena čia rašanti rašytoja jaučia ugnelę, kuri visą laiką dega vis labiau ir labiau. Kas tai yra, meilė blog'ui, o gal pyktis? Na čia jau jums spręsti. Aš šį blog'ą labai branginu ir mylių. Mylių tuos tinginius skaitytojus, kurie dažnai tingi pakomentuot, rašytojas kurios yra labai draugiškos, administratores kurios visą laiką yra teisios dėl mūsų visų ir svarbiausia šį blog'ą. 
Laikas atsakyt ir į kitą klausymo dalį " Ką jis pakeitė manyje,mano rašime kai čia atėjau". Turbūt kiekviena rašytoja pritaria man, kad rašydamos į blog'ą privalome rašyti LT raidėmis. Nors šiame blog'ę aš atėjau nesenai, bet vis ugdau savo raštingumą. Aišku, kartais būna, kad neparašai kokios nosinės raidės, bet ar tai didelė problema? Manau, juk kiekvienas klystame. Galiu pasakyt, kad prieš ateidama į šį blog'ą vis svarsčiau, ar aš parašysiu kažką įdomaus? Juk nesu labai raštingą ir galvotą. Bet dabar galiu pasakyt, kad nebebijau. Šis blog'as pakeitė visas mano mintis, aš žinau dėl ko turiu stengtis, aš žinau ką turiu nustebinti, aš žinau ką reikia padaryti, kad būtų geri ir įdomus straipsniai. Turbūt supratote ką jis pakeitė manyje, o gi mintis. Kiekvieną žodį aš turiu apgalvot, ar jį vartot ar ne. Manau taip ir baigsiu šį straipsnį, nes man rodos, kad atsakiau į klausymą, kuris buvo užduotas. 


Šiandien aš dar parašysiu jums ;) 
Tikiuosi tinką, pasakykit ką manote apie mano atsakymą į šį klausymą .

8 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Miela. ♥

Anonimiškas rašė...

Dėkui ;))*

Kraujo sparnai;*]-zuiQis♥ rašė...

pritariu Monikai♥

cyplionok rašė...

Pritariu :D*

Anonimiškas rašė...

Ir aš pritariu :D

godute11 rašė...

pritariu :D

Sandruxx rašė...

Tai kaip visos PRITARIU jums!!!!

..Ernesta.. rašė...

Nepritariu, tai buvo mieliau nei miela :D!