2011 m. kovo 25 d., penktadienis

Ką man reiškia šis blog'as, ką jis pakeitė manyje,mano rašime kai čia atėjau.

Vakar prašiau rašytojų parašyti straipsnį čia tema, tiksliau nuomonę mintis, bet pradžią gaunasi,kad parašysiu aš.. Galbūt dauguma rašytojų kurios čia rašo neįsivaizduoja kaip tai pradėti. Tai gal eilinis rašinys,kuriam skyriau apie 30 minučių parašyti,išlieti mintis.. Ir iš tiesų nežinau kaip man pavyks tai padaryti, bet aš tikrai atvirai pradėsiu viską,papasakosiu ką man visgi reiškia,tas mano nervų ardytojas "SNP", kiek jis visko pakeitė manyje..

Tad pirmiausia manau banaliai nepasakosiu,kaip šis blog'as "gimė", nes tai tikrai neįdomu, BET didžiulis BET.. Bet atsiradus šiam blog'ui pirmiausia pradėjau tobulėti rašyme. Tiksliau,-pradėjau rašyti taisyklingai su ą,č,ę,ė,į,š,ų,ū,ž.. Ir dabar dėl to džiaugiuosi,man daug lengviau yra pavyzdžiui per informatiką rinkti tekstą taisyklingai ir gera matyti,kad iš klasės tik tu vienintelė renki taip greitai,ypač taisyklingai,o kiti ieško,kur ą,č.. Todėl pirmiausia man šis blog'as "išaugino" įprotį rašyti taisyklingai,tad vien dėl to dabar "SNP" esu dėkinga. O kalbant toliau,- rašymas. Man daug padeda būrelyje,kuriame rašau straipsnius visai mokyklai ir man tai tikrai puikiai sekasi,nes dėka šio blog'o,aš tobulėjau ir tobulėju rašyme,straipsnių kūrime, minčių reiškime,nuomonės išsakyme ir manau,kad man tai tikrai ne prastai sekasi,sulyginant pradžią.. Iš tiesų galėčiau vardinti dėl ko esu dėkinga šiam blog'ui,taip pat ir pati sau,kad jį sukūriau,kad jį stengiuosi kelti į viršų,kad su juo dirbu,kad svarbiausia DEDU visą laiką prie kompiuterio JAM, stengiuosi dėl jo,kuriu dėl jo.. Ir tik maža dalelė manyje prašo,palik viską. Ir tikiuosi,kad ta maža dalelė nedidės ilgai.


Dabar pasiruošiau ir einu prie sekančios temos,- ką man reiškia šis blog'as? Ach,na jei viską vardinčiau man tikrai šio straipsnio limito neužtektų,galų gale jūs visas mano mintis skaitytumėte kaip trumpą knygą.. Bet išvardinsiu tiesiog pačius man svarbiausius žodžius- "SNP,- dalelė mano širdies ir jeigu aš šį blog'ą prarasiu,neteksiu dalelės širdies,kurią su savimi pasiims šis blog'as". Visgi,čia mano ilgas laikas, kai rašau ištisus metus ir daugiau ir tai tikrai nemažai.. Vien dėl SNP prasmukdavau prie kompiuterio,kad jis neapsileistų,kitaip sakant "SNP" prižiūriu,kad būtų tvarka,- kaip pas man žiurkėną narvelyje. Man nereikia jokio kito blog'o,nors kartais būna mintys- "Man reikia uždaryti snp ir įkelti tą liūdną dainą,su kuria mes atsisveikinsime". Ir kai dabar pagalvoju,kas būtų jeigu taip padaryčiau.. Ilgą laiką pykčiau ant savęs, nes svarbiausia yra tai,kad SNP yra mano "paauglystės" darbas... Juk kaip gražu būtų,jeigu 20-ies metų aš netyčia užklysčiau į šį blog'ą,pasiskaityčiau tai apie ką rašiau ir tiesiog pasijuokčiau iš savęs,-kad būdama dar tokio amžiaus neturiu minčių jo mesti.. Tad "SNP" kaip ir minėjau,man reiškia beee galoo daug. Tiek kiek nesugebėčiau apglėbti,nes tiesiog neužtektų vietos.. Šis blog'as mano kampelis,kuriame rašau savo malonumui, bet ne visada yra noras rašyti,ypač kai stengiesi ir- "0 komentarų" arba galiausiai "3 komentarai".. Sakau iš patirties,visoms rašytojoms didesnis noras rašyti tada,kai po straipsniu 10 skirtingų nuomonių iš skirtingų asmenybių ir žinai,kad prie to ką tu rašei,prie ko vargai- prirašyta daug nuomonių kurios prisiminkite mieli skaitytojai,- bent jau man labai svarbios.

Tad pasakiau tai ką norėjau, bet svarbiausi žodžiai manyje,-
AŠ myliu SNP, snp rašytojas,snp skaitytojus nors ir kokie beširdžiai kai kurie būtų.
Tiesiog,aš jus myliu,mielieji. :)*


13 komentarų:

godute11 rašė...

aciu , kad tu tokia miela

Anonimiškas rašė...

:)

Fashionista Silvija ~* rašė...

Iš tiesų , man šis blog'as irgi yra svarbus. Galų gale , kada kituose blog'uose nieko nėra , čia visada galima arsti kažko , kas tave prajudintų ar kaip čia paaiškinus.
Bet man irgi SNP yra svarbus. (:

Anonimiškas rašė...

Silvija- malonu :)*

Anonimiškas rašė...

Man SNP yra labai svarbus. Kai pradėjau į šį blog'ą rašyt, tai iš kart pajutau kokie draugiški čia visi, komentuoja maloniai ir t.t. Tad tikiuosi ir toliau taip viskas bus ;)*

Anonimiškas rašė...

Man SNP yra irgi labai svarbus, jei ne jis tai aš jaučiu mesčiau sd, nes nematau prasmės tiesiog ten būti, kai neturi kompanijos ir pan. :)

Anonimiškas rašė...

Jap, kai prieini prie pc, aš tuoj puolu prie SNP :DD

Kraujo sparnai;*]-zuiQis♥ rašė...

Aš ♥ SNP!!!

..Ernesta.. rašė...

Kuo toliau tuo labiau darosi panašiau į vieną didelę internetinę šeimą, būtent apie tai pagalvojau iš tavo straipsnio :)

Sandruxx rašė...

Man patinka SNP♥ Ir beto pritariu Ernestai:)*

yanmaneee rašė...

kobe shoes
coach handbags
hermes handbags
bape hoodie
hermes
kyrie 5
supreme clothing
yeezy shoes
yeezy boost
michael kors bags

yanmaneee rašė...

curry 6 shoes
cheap jordans
lebron 15 shoes
ultra boost
kd shoes
balenciaga speed
jordan shoes
curry 4
bape clothing
adidas ultra boost

Anonimiškas rašė...

curry shoes
golden goose sneakers outlet
palm angels
air jordan
pg 4
cheap kyrie shoes
kobe byrant shoes
golden goose outlet