2011 m. kovo 26 d., šeštadienis

Dėl ko laukiame vasaros?


Iš kart po savo pirmojo šiandienos straipsnio sugalvojau kitą. Iš pavadinimo manau supratot apie ką aš. Manau pasirinkau gerą temą, juk vasarą artėją, norisi atlikti vis daugiau suplanuotų dalykų, tad šiandien aš įkelsiu keletą (kiek sugalvojau) dalykų, aišku aš visų nerašysiu, bet komentaruose galėsite patys parašyti dėl ko laukiate vasaros.

Maudymasis


Turbūt tai pats svarbiausias dalykas vasarą. Juk kiekvienas norime atsigaivinti kai saulė kaitina nepasigailėdama. Juk ledais neatsigaivinsi (nebent biški). Aš vasarą dažnai einu maudytis, nes kai būna labai karštą nesinori eiti į lauką ir būti su draugais. Saulė kaitina be paliovos, tad mano manymų geriausia eiti maudytis.

Draugai 


Ohh.. Kaip gi vasarą be draugų? Juk neįdomu vienam eiti į paplūdimį, lauką, miestą ir t.t. Draugai visą laiką praskaidrina nuotaiką. Tad nevenk jų vasarą, geriau pakviesk pažaisti, maudytis, miestą ir t.t. Aš visą laiką einu su kokia drauge (-u) maudytis. Man būna labai linksmą, ypač kai dar būna klasiokai, tada tai jau užverda karas. 

Nereikia  į mokyklą! 


Gal nelabai tinkamas paveiksliukas, bet tai labai svarbus dalykas, juk nereikia į mokyklą! Manau visi tik ir laukia vasaros, dėl to, kad nereikia eiti į mokykla. Atsiriboji nuo visų mokyklos pareigų mokymosi, namų darbų ir svarbiausio dalyko MOKYTOJŲ!  Ypač tu kuriu nekenti. 

Atostogos


Kaip gi be atostogų! Juk įdomu kai nuvažiuoji į kokią nors kitą valstybę, šalį... Įdomu pamatyti naujus kraštus, kurių dar nematė tavo draugai, ir gali apie juos pasigirti. Aš dėl to irgi laukiu vasaros, labai noriu pas savo seserį į Ispaniją. Tad laukiu dienos kai ten nuskrisiu. 


Nors ir ne daug variantu, bet nenorėjau dėt tokių kaip eiti į lauką, miestą, skaityt ir t.t.
O dėl ko jūs laukiat vasaros? Dėl laisvo laiko?  

9 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Patiko.. O vasaros šiaip laukiu dėl visų punktų :D

Kraujo sparnai;*]-zuiQis♥ rašė...

Aš labai laukiu Vasaros:(

Anonimiškas rašė...

Aš irgi :DD Kas nelaukia? :DD

Kraujo sparnai;*]-zuiQis♥ rašė...

Žiema;D

cyplionok rašė...

Vasaros laukiu, nes tai laikas kai esu laisva kaip paukštis, bet truputi trugdo KNYGOS kurias reik skaityt.Tai baisiausias dalykas kuris buna vasara.
Vasara tai nerealus dalykas, nes gali kurti planus dienai, žinodama kad nebus jokių kontrolinių ir t.t.

godute11 rašė...

vasara nuostabu laukiu

Sandruxx rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Sandruxx rašė...

(hmm)-VASARA tai nuostabiausias, populiariausias ir tikriausiai megstamiausias metų laikas!!!!Kada moksleiviams nereikia eiti i mokykla(tris menesius☺), kada vaziuojam prie juros turkstis vandeni, degintis ir t.t.O man vasara visu svarbiausia tuo kad visa seima isvaziuojam i kokia kelione:))man tai patinka!!!!!

MYLIU VASARA!!!!!!!

..Ernesta.. rašė...

Labai įdomus straipsnis. Pagirtina :)