2012 m. sausio 3 d., antradienis

Žaidimai šeimai

Hellooo!

kaip laikotės? Kaip praleidote paskutinį atostogų (žiemos) antradienį? :) Spėju ir tikiuosi,kad visai gerai. Na,o dabar prieinu prie tos temos apie kurią turėjau parašyti vakar,bet kai mama su tėčiu prisėdo prie kompiuterio ir pradėjo žiūrėti lietuvišką muziką.. Ach. prasedėjo iki 12 nakties (tiksliau pusės pirmos) ir aš jau tiesą sakant nebeturėjau noro rašyt. Na,o dabar lekiu prie reikalo. Kaip matėte iš pavadinimo straipsnis bus apie žaidimus šeimai.. Spėju,kad tikrai bent kartą metuose visa šeima susėda kartu ir nuveikia kažką bendro.. Kad ir pažaidžia stalo žaidimus! Taaip,būtent apie tai ir bus straipsnis. Apie stalo žaidimus kurie tikrai neblogi. Šiame straipsnyje pateiksiu keturis žaidimus apie kuriuos trumpai parašysiu,aptarsiu na ir pasakysiu savo nuomonę.. Tad pradėsiu apie visiems laabai gerai žinomą žaidimą kuris nėra stalo,bet.. Jis labai populiarus...

UNO

Turbūt tai vienas iš tų žaidimų kurie yra labiausiai paplitę tiek mokyklose,tiek pasaulyje. Bent jau mes,savo klasėje per technologijas per kiekvieną pamoką (o per dieną vieną kartą savaitėje jos būna dvi) žaidžiame uno ir pamoka būna linksma. Aišku,spėju,kad ne visiems leidžia tai daryti,kadangi pas jus mokytojai griežti? O pas mus grupėje mokytojas (bet jau greitai pereisim pas kitą)  leidžia veikti ką norim ir dešimtukus rašo. :D Na,o kaip žaisti šį žaidimą vargu ar pavyks paaiškinti.. Tiesiog žaidimas su spalvomis ir tam tikrais ženklais esančiais kortose. Na manau visi žaidžiate šį žaidimą savaip,bet pakeitus taisykles ir pačią žaidimo esmę,galite su šiomis kortomis prisigalvoti įvairiausių žaidimų šeimai! Tai bus tikrai įdomi ir puiki popietė kartu su šeima. :) O dabar metas eiti prie antrojo žaidimo šeimai,bet prieš tai tie kurie nėra matę UNO kortų (nors netikiu kad tokių yra) pasižiūrėkite kaip jos atrodo.

MONOPOLIS

Turbūt tai dar vienas iš tikrai labai populiarių žaidimų pasaulyje.. Sakyčiau jis yra tikrai įdomus,kuriam reikia susikaupimo,kiek apmąstymo.. Jei jau labai įsijauti,tai žaidi taip,kad neprarastum to ką turi ir "nenuvarytum į lankas" su savo turimu biudžetu. Šio žaidimo esmė mano akimis- išlaikyti savo turtą kurį turi ir žinoma stengtis nugalėti savo varžovą savo sklypuose,miestuose statant namus,viešbučius. Bent jau aš turiu ANTI-MONOPOLY ir man jis patinka,tik aišku norint pabaigti žaisti reikia skirti tikrai nemažai laiko.. Ypač jeigu žaidžia daug žmonių. Manyčiau,kad šis žaidimas (apskritai MONOPOLIS) yra puikus pasirinkimas,nes norint laimėti neužteks vien pirkti miestus! (nuotrauka man atrodo pačio naujausio monopolio su kreditinėmis kortelėmis).

ALIAS

Turbūt visi pamatę šio žaidimo pavadinimą pamanėte- Žinau jį! Man patinka šis žaidimas,kadangi jame pagal žodį turime jį apibūdinti kitam,kad jis atspėtų kas tai yra.. Na sakyčiau toks kūrybinis žaidimas,bet jam reikia nemažai fantazijos ir žinoma geros nuotaikos! Šeimai manau šis žaidimas tikrai kuo puikiausiai tinka,kadangi čia žmogus "neriasi iš kailio" norėdamas išaiškinti kūno judesiais,bet be jokių žodžių šį daiktą.. Žaidimas geras,tikrai nepasigailėsit leisdami laiką ir žaisdami šį žaidimą su šeimos nariais!! :))


Na ir pabaigai palikau manau patį įdomiausią žaidimą kurį įsigijau visai neseniai,bet jis man velniškai patinka!! Tai yra..

ŽODŽIŲ BOKŠTAS

Sakyčiau,kad šis žaidimas pasirodė pakankamai neseniai (?) arba aš jį visai neseniai užtikau parduotuvių lentynose. Ir vos jį pamačius ir paskaičius apie ką jis pasakiau sau- "AŠ JO NORIU". Ir aš jį gavau. Teko žaisti kelis kartus,bet man šis žaidimas vistiek labai patiko! Šio žaidimo esmė- iš turimų raidžių sudėlioti žodį ir už jį žinoma,kad gausite taškų. Na žaidimas tikrai kūrybingas,manau,kad jo dėka atrasite naujų ir įdomių žodžių,todėl jis manau bent jau man pats geriausias iš šių keturių! Todėl štai kaip jis atrodo. ;p

Tad toks straipsnis šį kartą. Pirmiausia atsiprašau,jeigu nesiriša mintys,kiek ne su dideliu noru rašiau. tiesiog pareiga. Ir šiaip vienu metu užsiimu keliomis veiklomis,bet tikiuosi,kad bent kažkiek ir kažkam patiks.
Nepamirškite pakomentuoti!
Monika. :)

10 komentarų:

Agnė. rašė...

turiu t1 monomopy nuotraukoii :DDD
Šeip kad ir elementarūs dalykai . LABBAI Patiko !

V i l i j a . @@ rašė...

Na, pasirinkai tikrai gerą temą, bet manau, pilnai jos neišvystei. Hm, dabar apie tavo žaidimus.

UNO - iki kaulų žinomas, bet nenusibodęs. :D Aš turiu vokišką versiją, pas mane vadinasi 'MAU MAU' - viskas tas pats, tik vietoj UNO reikia sakyti MAU MAU :D Žodžiu, mano kortos geros, kietos, tai labai smagu žaisti. :)

MONOPOLIS - taip pat iki kaulų žinomas, kas antra draugė turi jį (net ir aš turiu, tokį lievą :D) ir bent man, jau truputį pabodęs.

ALIAS - taip pat atžaistas jau tieek, bet man vis tiek labai įdomus. Pati turiu 'ALIAS PARTY' ir tikrai, draugų kompanijoj dažnai pažaidžiam. :)

ŽODŽIŲ BOKŠTAS - na, šį žaidimą žaidžiau vieną kartą stovykloje, buvo atsivežusi tokia mergina. :) Hm, gal visai ir nieko, bet man tokie nelabai.

Taigi, visus žaidimus iš tavo straipsnio aš žinojau, todėl akmuo į tavo daržą, Monika! :D Manyčiau, galėjai pasiūlyti negirdėtų, įdomių žaidimų, kad būtų galima juos pirkti, pvz. aš turiu namuose daug įdomių, bet tikrai niekam nenusibodusių žaidimų. Pvz. ''Kniffel'' (vokiškas), Jengle speed, Ligretto.. Visi jie labai įdomūs, ir nežinanties manau būtų įdomu sužinoti. :) O dabar tiesiog aprašei visiems iki kaulų žinomus žaidimus (galbūt žodžių bokštas ne).

Tai tiek, bent vien už pastangas ir rašymą, kad blogas nenumirtų spaudžiu 'AČIŪ' ir giriu. :)

▲Princess Pichu▼ rašė...

Straipsnis patiko.

UNO- turiu tas kortas, bet... man jis šiek tiek pabodo vien dėl to, kad kai su klase važiuojame į ekskursija visu su tom UNO kortom prilimpa ir sako "Wanna play?" ir tai mane taaaip knisa.

Monopolis- iki kaulo visiems žinomas. Turiu tą antimonopolį ;D

ALIAS- turiu ALIAS baltoj dėžutėj. Mano mamai nesiseka jį žaisti :D nes aš visada tai susuku tą žodį... su manim jo žaisti neverta :D

Žodžių Bokštas- nežaidžiau, nes Londone dar tokio nemačiau :D

Beje, Monika, kada bus straipsnis apie sims 3? Lėbai laukiu :]

Panelė M. * rašė...

Ačiū už nuomones. :) Tiesiog kitam kartui jei rašysiu sužinosiu nežinomesnių? O dėl sims.. Bandau juos dabar įsijungti,bet jie nenori veikt. Greičiausiai reikės instaliuoti iš naujo. :D

Elžbieta. rašė...

patiko.(y)
UNO turiu, drauges.:D išmokino žaist, baisiai norėčiau dabar pažaisti..:D cofe atsisėsti ir žaist, AAA.:D o kiti žaidimai irgi faini, bet nusibodo..:D

Panelė M. * rašė...

:D Dėkui :)

Vesta rašė...

Straipsnis patiko. O man geriausias yra uno. Niekad nenusibosta ;D

Anonimiškas rašė...

O man straipsnis labai patiko. Šaunuolė!
Kalbant apie pačius žaidimus tai man labiausiai patinka ALIAS, kadangi žaidžiant galima iki soties prisijuokti.
UNO man kažkodėl nepatiko, nors visiems jis patinka (čia man turbūt kažkas blogai :D)
MONOPOLĮ aš labai mėgstu, bet jį visą sužaisti užima labai daug laiko.
O kalbant apie ŽODŽIŲ BOKŠTĄ žinau šitą žaidimą, galbūt kelis kartus sužaisti ir įdomu, tačiau bent jau man tokie greitai 'užknisa'.
Ačiū už straipsnį :)

yanmaneee rašė...

kyrie 3
nike vapormax
kd 10
retro jordans
louboutin shoes
yeezy shoes
yeezy boost 350
golden gooses
yeezy boost 350 v2
balenciaga

Unknown rašė...

p7d17l7o46 x3e17u4t35 q9s67e7l77 m0o12g1d69 c7z61c2s52 o6x57g2v07