2012 m. sausio 1 d., sekmadienis

tai ką labutis! Kaip pirmoji naujų metų diena? :) Tarp kitko prie kompiuterio prisėdau tik prieš valandą ir iš karto- tvarkyti blog'ą. Visa diena buvo užimta,po vakar kiek skaudėjo galvą. Žodžiu.:D Taip pat neneigsiu,buvau ir dieną prie kompiuterio gal dešimt minučių ir vėliau reikėjo truputį apsitvarkyti,o kai ruošiausi eiti prie kompiuterio jis jau buvo užimtas tėčio. :/ Tad pavyko prieiti tik dabar.

Na, o dabar pamirškime tas visas problemas ir.. Ar prisimenate kaip sausio pirmąją,praeitais metais atrodė SNP? Ne? Prisiminkite. Fonas buvo paprastas,tik logotipas su snaigėmis ir užrašu SNP... Jeigu atrasiu - įkelsiu. Kadangi kompiuteris pas mane buvo perinstaliuotas,nieko nuo to laiko nebuvo likę. Na,bet praeitų metų pasikeitimas sakyčiau buvo (bent jau mano akimis) prastesnis negu šių.. Norėjau kitokio,bet kai parodžiau Viktorijai šitą- ji iš karto sakė dėk šitą. Nors mums su Viktorija ir būsimoms rašytojoms bus kiek sunkiau patekti į skiltį naujas pranešimas,bet nieko baisaus. Juk paįvairinimui reikia kažko naujo,tiesa?

Tad geriau papasakokit,kaip atšventėte naujuosius metus? Kaip juos atšventė jūsų miestas? :))

Nesakysiu,kas bus naujo šiame blog'e po naujų metų,sužinosite einant laikui.. Tiesiog per atostogas (o turiu dar savaitę) pasistengsiu įkelti aš ir mano antrininkė pirmo etapo rezultatus,nes reikės viską suskaičiuoti,tuomet atsiųsiu įkelsiu antrą užduotį ir lalala.

P.S. nors ir nekaip naujus metus pradėt nuo pykčių,bet. Jeigu neparašau vadinasi negaliu. Ir jeigu kai kurie manot,kad pasakymas PLANUOJU parašyt yra pažadas (nors tai yra planai) tai pretenzijų prašyčiau nereikšti kai patys nesuprantat.Taip pat aš turiu šeimą,tėvus ir kompas ne vien mano- jie irgi prie jo būna. Ypač dabar,kai tėtis ieško sau reikalingos muzikos.

Tad tiek kol kas. :) Galbūt dar ką nors parašysiu.
O dabar komentuojam,drakoniukai!! ^^

12 komentarų:

Urtė rašė...

labai grazus blog'as

Agnė. rašė...

Aš pasimečiau šitam bloge : S Bet fainiai

Panelė M. * rašė...

Urte- dėkui :}
Agne- nėr čia kur pasimest.:D tiesiog išdėstymas kitoks ir ten tie downoloads ir pnš.. jų neleidžia išimt tai teks kurį laiką pabūt su jais,bet dzin,jie nieko nedaro:D

Agnė. rašė...

Dabar aš jį jau perpratau D:D O Monce, šia savaite bus rezultatai ar dar niaa ? :D

Anonimiškas rašė...

Jei klausi dėll rašytojų tai šia sav žiūrėsim :)
Viktorija.

Unknown rašė...

Patinka pasikeitimai, bet kai sunku atrast :D

Panelė M. * rašė...

Ką sunku atrast?:O

Gabremo rašė...

Ko čia viršuj prikelta ???

Panelė M. * rašė...

Gabre- taigi sakau,jų pašalint negaliu,toks šablonas yra. į juos tiesiog nekreipkit dėmesio :>

Laura rašė...

Kai pamačiau mano reakcija buvo "wow". Išvaizda labai faina. primena tikra tinklaraštį, o ne blogger. :D

Panelė M. * rašė...

Būtent,to ir norėjau! :p

thebeath rašė...

More about the authora fantastic read a fantastic readhelpful site have a peek at this web-siteofficial site