2012 m. sausio 10 d., antradienis

Sveikučiai.:))

Sveiki! Štai ir vėl pasirodė naujas visiškai niekur nematytas veidas, taigi mano vardas yra Augustė ir man yra 12 metų. Esu rašiusi SNT, SN'SS. Visi bloger'iai buvo apie stardoll'a, juose ilgai nebuvau SNT buvau tik kokį vieną mėnesį, o Sn'ss kaip atsimenu mėnesį . Šiaip labai labai ačiū Monikai ir Viktorijai, visada norėjau rašyti šitame bloger'į ir viskas išipyldė. Apie mano charakterį- jis būna visoks, kartais būnu tikra karštakošė, o šiaip visada mane vadiną šypsenėlę. Mėgstu groti gitara, taip pat lankau gitaros pamokas, labai mėgstu klausytis muzikos ir pati dainuoti.Labai mėgstu šunis. Neseniai pardavėm šuniuką, bet vėl prasidėjo šuniuko paieškos jau radome ir jau susisiekia tik dabar laukiam atsakymo. Pati gyvenu Švedijoje.
Iš čia esančių kolegų pažystu tik kelias, t.y Elžbieta, Agnė, Monika. Apie ką rašysiu šiame bloge?
Rašysiu apie daug ką, muziką, įžimybes, ir gal šiek tiek apie madą.
Tikiuosi būsim geros kolegos :))


Augustė


6 komentarai:

`G o o d G i r l ♥ Just Love Myself * rašė...

Čia ne į temą.
BLOG'AS NEGYVAS!

Panelė M. * rašė...

čia ne į temą,apsiverk! Aš gyvenu,turiu daryt pamokas,ruošti projektus,ruoštis kontroliniams ir jei tiesiai švieisiai man gk px. :)

Auguste,nors ir nelabai tave mėgstu,bet sėkmės.
p.s. sutvarkyk tekstą,kad normaliai skambėtų ir ištaisyk klaidas.

Augustė rašė...

Silvija- Nu jo, palauk tuoj paaktyvės. :DD
Monika- Man ir šiaip tas pats, nesedžiu prie pc ilgai tai tik parašysiu po kelis straipsniu į dieną. Ir bėje ačiū, ir viską sutvarkysiu po pietų, nes dabar į mokšę išvarau.

`G o o d G i r l ♥ Just Love Myself * rašė...

Monika , taip , man irgi būna daug kas px , bet kai būna GK viskas būna kitaip , nesakau kad man irgi nereikia ruoštis kontroliniams , daryti ND... Bet negi sunku parašyti bent vieną straipsnį kai turi laiko? Nebent iš vis neturėtum , bet nemanau.

Panelė M. * rašė...

jei atvirai,tingiu rašyt. O kam? kad būtų max 4 komentarai ir veltui iššvaistyčiau valandą? nebent vėliau. :) be to nežinau apie ką rašyt,kad po straipsniu nebūtų dusk monika ir pnš. :]

`G o o d G i r l ♥ Just Love Myself * rašė...

O kame problemos? Šalink tas visas traumas (t.y. anonimus) ir nebus tokių komentarų. Ir šiaip manau kad 4 komentarai tai yra NORMALIAI.
O rašyt yra apie ką begalė , tad nemanau kad tai problema. O tingėjimas tai jau kitas reikalas.