2012 m. sausio 13 d., penktadienis

Pasikeitimas

Hellooooo!!

Pirmiausia,tai norėčiau jus lyg ir pasveikinti,kad jau taip greitai praėjo ta viena savaitė po atostogų. Kaip jums ji? Tikiuosi,kad visiems super gerai!! na,o dabar,sakyčiau kaip niekad po ilgo laiko pakeičiau foną. Na,manau anas jums buvo tikrai pabodęs,o kadangi visai ilgą laiką neradau kažko tinkamo ir gražaus,radau dabar. Bent jau man tai gražu,nors aišku logotipas nėra profų,bet. Kaip man gerai. :)

Na,o šiaip nieko ypatingo nėra. Tiesiog pirmiausia noriu padėkoti skaitytojams,kurie suaktyvėjo savo apsilankymais.. 2011- peržiūrų skaičius gale metų vos siekė per dieną 200,o dabar jau išaugome iki 800 :)) Jei ir toliau aktyviau dirbsime,pasieksime daugiau negu 1000! Tereikėtų daugiau aktyvumo iš jūsų,kai čia pasirodo straipsniai..

Na,o dabar turbūt daugumą domina,kodėl ilgai nerašysiu. Atsakymas labai trumpas- TINGĖJAU. Ir man negėda pripažint. Geriau aš pažaidžiau simsus,pažiūrėjau VD ir šiaip bendravau su žmogeliukais. Bet dabar pasiėmusi savotiškas atostogas grįšiu prie šiokio tokio darbo. Tarp kitko,atsiprašau už kai kurias rašytojas. Už jų klaidas. Pasistengsime,kad to NEBŪTŲ.

Na,tai ką manote apie foną?
Monika. :)

9 komentarai:

Urtė rašė...

grazus fonas ;)

Anonimiškas rašė...

Visai nieko fonas, anas kur buvo ankščiau kažkoks lievas buvo. Tik dabar tas viršutinis paveiksliukas kažkoks keistas :DD

Agnė. rašė...

Labaii gražu !

`G o o d G i r l ♥ Just Love Myself * rašė...

Nuostabus fonas , kaip mane traukia šis blog'as , visgi , geri čia buvo prisiminimai. : D
Tikrai labai fainas fonas , toks ramus ir neišsišaukia , tik kad bšk prie tokio savotiško "jaukumo" reikia priprasti.

Panelė M. * rašė...

:D Ačiū visiems keturiems už nuomones. :)

Rei Rei. rašė...

Toks ramus, mielas fonas c:

Unknown rašė...

Visai gražus fonas ;}

Anonimiškas rašė...

Fonas geras ir gražus, bet tikrai reikia susimąstyti dėl kai kurių rašytojų(arba rašytojos) daromų didelių klaidų. Mano akyse dėl to blog'as krenta. Galbūt reikia arba iškart skubiai taisyti klaidas, kad skaitytojai nepastebėtų. Arba imkitės kitokių priemonių.

Panelė M. * rašė...

Ačiū už pasiūlymą. :)