2012 m. sausio 16 d., pirmadienis

Labas visiems,

kaip praleidote šį pirmadienį? Tikiuosi,kad visi gerai.:)) O man,jei kam nors įdomu jis buvo kiek šiaip sau,kadangi nuotaikos absoliučiai nebuvo,net kai kurie draugai užkniso. Žodžiu, netemsiu per daug gumos ir norėčiau parašyti jums apie savo SAUSIO mėnesio planą. Likusio sausio mėnesio. Ką tikrai prižadu padaryti.

Tad įdėmiai skaitykit.

  • Sausio mėnesį prižadu,kad įkelsiu BENT vieną straipsnį apie žadėtuosius The sims 3.. Jei pavyks- filmuką,o jeigu ne- išsamų aprašymą. Manau,kad dauguma iš vis dar esančių ištikimų skaitytojų to lauki,tad laukti neteks jau tiek daug. :)
  • Likusį Sausio mėnesį pažadu,kad įkelsiu „Aš ir mano antrininkė“ pirmo etapo balus ir įkelsiu antrą užduotį.  Na,o jei neįkelsiu,galėsit ir toliau manęs nekęst. ;)
  • Prižadu,kad kažką gero padarysiu dėl blog'o. Pavyzdžiui,atrasiu naujų skaitytojų,sukursiu gerą foną ar kažką panašaus.
Na ir galvoju,kad.. Kadangi blog'as apie realybę.. Būtų galima sukurti savotiškus apdovanojimus už praeitus metus. Tiesiog iš realybės.. Aktorių,filmų ir kažko panašaus. Na,pavyzdžiui geriausia aktorė-
  • Kristen Stewart
  • Nina Dobrev
  • Nicole Kidman
  • Ashley Greene
Ir panašiai.. Na tiesiog tokie,kurie būtų išrinkti šio blog'o skaitytų. Jiems būtų sukurtas puslapis,ir galbūt kažkada patys aktoriai.. panašys internete ir kažkada atras mus ir nusišypsos? Ką manot apie tokią idėją?

Komentuojam!
P.S. sugalvojau,kad būtų galima.. padaryti darbo ir ne darbo dienas. Pavyzdžiui- pirmadienį,antradienį,trečiadienį,ketvirtadienį ir penktadienį darbo dienos,o šeštadienį ir sekmadienį išeginės? Na,aišku rašyt būtų galima ir išeiginėmis dienomis,bet čia jau kas nori. Ką manote apie šią idėją?

Monika. :)
Šiandien pasirodyti pažadą ištęsėjau,tad nesikabinėkit jeigu ką.

9 komentarai:

Unknown rašė...

Norėčiau tų apdovanojimų :D

Anonimiškas rašė...

Labai keistai rašai. Toks vaizdas, kad blogas tau tik trukdis gyvenime.

Jei taip nenori rašyt, tai mesk viską von. palengvės.

Anonimiškas rašė...

VALIO! Va, gavau the sims 3 per kaledas ;) Laukiu straipsnio.. nuostabus zaidimas ♥
Daugiau straipsniu reiketu..

Panelė M. * rašė...

Evelina- puiku! :))
Pirmas anonime- keistai nerašau. Galbūt,iš pareigos.. Kai nėra nuotaikos,liūdna,o rašyt reikia,nes ir vėl užstums,kad netęsiu pažadų net kai žmogui blogai. :))
Anonime nr.2-ha;D aprašysiu galbūt tai,ko nežinojai,arba aš esu ant tiek kuku,kad pati sužinojau,ką kiekvienas žino :D

ILoveMagic rašė...

gera įdėja su tais apdovanojimas, tačiau čia parašytos aktorės yra grynai MTV MOVIE stiliaus. geriau būtų tokios aktorės kaip Natalie Portman ir t.t. :)

Rugilė :Dp* rašė...

Laukiu sims ir as ir mano antrininke

Panelė M. * rašė...

IloveMagic- na taip :D čia tiesiog pirmos kurios šovė į galvą,bet vistiek jas juk siūlytumėt jūss. :))
Rugile- !! :)

Gintarė rašė...

Aš irgi labiausiai laukiu sims :DD O su aktoriais gera idėja :)

Rei Rei. rašė...

Monika, tai išbrauk mane iš Aš ir mano antrininkė, nes man kažkodėl neišeina išsiųsti laiško :/