2012 m. sausio 11 d., trečiadienis

Derinam!

Hey.
Taip,taip nesirodau,bet ir aš žmogus..Namų darbai ir kita..Bet dabar galiu jums parašyti.Kai kąąąąą apie derinimą.Ech ir vėl mada..Bet reik kažko geresnio..
Na whatever,skaitykit.Manau nebus parašyta "1 KOMENTARAS" (tada tikrai eikit peklon).

Šį kart pasitelkiau looklet (jis labai padeda darant tokius bandymus,rašant straipsnius).
Šį,pirmą kartą pabandysiu priderinti ir paaiškinti prie ko nederinti apyrankę (žiūr.foto).
Hmm apyrankė tikrai graži,manau, kad daug kas turite tokios formos tik juodas apyrankes (aš irgi turiu),tai turbūt prie visko priderinat..Bet kur priderinti turint panašią apyrankę tik,kad su porą neryškių spalvotų rutuliukų?
Pradėkime nuo gero...Kaip matote nuotraukoje,palaidinė švelni,šviesi ir graži,o apyrankė gan gražiai atrodo.Kodėl geriau derinti tokias apyrankes prie šviesių rūbų? Todėl,kad ryški palaidinė ar tunika užgožtu apyrankę ir atrodytu,kad jos lyg ir nėra..Tai tada kam ją dėtis? Žinokite,jei mėgstate apyrankes,pakabukus ar žiedus,šie aksesuarai turi išsiskirti iš aprangos.Manau čia netiktu ryški rožinė palaidinė ar ryški raudona tunika (nebent apyrankė visa juoda (žiūr. į dešinėj pusėj paveiksliuką).Aksesuaras dar nelabai tiktų prie languotų (pvz: juodai baltų) palaidinių.





Ir antras...Šalis..Tiksliau,gana ryškus šalis.Jei tokį užsidėjai,tai jis turi būti derinio "įkvėpimas"..Nuo to ir prasideda spalvos...
Šį kartą pavyzdį daviau šalį su UK vėliava (manau visi žinote tokį).Šis gan gražus ir manau,kad tiktu prie juodos,pilkos ir nelabai akinančios baltos spalvos.Žinokite,kad margo šalio neverta dėtis prie margų palaidinių,gal būt suknelių ar tunikų,nes atrodys nė kaip.Šalis,gerai turi atrodyti prie tamsių rūbų (ne tik juodos),bet ir tamsiai mėlynos (tiesiog pagal akcento spalvą).
Paskutinis paveiksliukas,kur palaidinė ryškiai rožinė,akivaizdžiai matosi,kad šalikas lyg bevertis,nes spalvos liejasi ir kažkaip ne taip atrodo.





Straipsnis-mano.
Nuotraukos,deriniai-mano.
Iki.
Viktorija/Vika

6 komentarai:

Agnė. rašė...

Man patiko !

Panelė M. * rašė...

ai laik dis šit.:D
lol

`G o o d G i r l ♥ Just Love Myself * rašė...

Patiko straipsnis : D Ir deriniai gražūs , bet drabužiai labai matyti.
LOL , kaip aš nusipezu. Like : p

Gintarė rašė...

ŠALIS!!! Turiu panašų :DD

nesmeighp rašė...

replica bags from china free shipping link t3d39r6l42 replica bags toronto check out here s8a89v0d40 louis vuitton replica replica bags hermes replica bags read this article v0g50p3x96 replica bags philippines wholesale

paweigh rašė...

s9a23h0z58 v6w19a9w15 i0e92v0b86 n1o60z0m62 x0a73y6k79 k2m95w5r38