2012 m. sausio 22 d., sekmadienis

;*

Labas visiems.
Turbūt dviejų dienų blog'o uždarymas jums kažką.. Kažką viduje sakė. Sakė,kad laikas. Laikas šio blog'o pabaigai. Taigi blog'as užgeso. Užgeso ir noras čia rašyti. Todėl paskutiniam straipsniui.. Išdėstysiu viską.

GK užsidaro. Tiesiog nebėra nei man,nei Viktorijai noro rašyt,rašytojos ir taip užkrautos realiu gyvenimu,bet ne rašymu į kažkokį jau pakankamai nebepopuliarų blog'ą. Jau nebėra tų laikų,kurie buvo prieš metus ir daugiau. Taigi užsidarome likus maždaug trims savaitėms iki GK/SNP antrojo gimtadieniuko,kurio šis blog'as nesulaukęs - užsidaro. Nusprendžiau tai padaryti,nes pirmiausia:

  • nėra noro rašyti ČIA,kitaip sakant tingiu.
  • Skaitytojai nebėra aktyvūs.
  • Netekome daug.. labai daug skaitytojų. O kuo mažiau skaitytojų,tuo mažiau komentarų.. O mažiau komentarų,mažesnis noras rašyti. Tokia formulė.
  • Kiekvienas blog'as turi savo pabaigos datą. Ir šio blog'o pabaigos data yra 2012.01.22.
Todėl viską norėčiau pabaigti gražiai. Manau visi kuo puikiausiai prisimenate anuos uždarymus. O vien žiūrint pagal šį,pagal šio pranešimo tipą- jis kitoks. Būtent tai ir pasako,kad daugiau manęs kaip rašytojos ČIA nesutiksit. Mane sutikti galėsite tik facebook'e,skype,NAKTYJE. Ten.. Naktyje aš dirbsiu,rašysiu. Man ten patinka,nes aš turiu noro ten rašyti,ten yra minčių,ten yra žmonių kurie skaito mano rašliavas. Ir aš džiaugiuosi. Taip,kad žinokite,jog norint išpopuliarinti savo blog'ą,o šiuo atveju mano istoriją kurią populiarinau.. Man GK galima sakyti padėjo tik pradžiai. O vat toks žmogutis vardu VILIJA padarė reklamą mano istorijai ir joje vienu metu buvo ~80 online. Ir kaip manote,ar tai GK DĖKA?Ne. Tarp kitko,Gk/SNP man daug padėjo.

Padėjo išmokti rašyti kažką normalesnio ir panašesnio į straipsnius.. Padėjo padaryti kažką įdomesnio,skatino kurti.. Kai čia buvo SNP.. Ach,geri laikai buvo. Manau visi prisimenate,taip? :) O gk.. kai mes tapome GK,pirmosios dienos,savaitės kaip ir nieko,o toliau viskas vis prastėjo ir prastėjo. Na,tiesiog viskas lyg apsivertė aukštyn kojomis. 

Bet žinot ką?

Man gera. Gera,kad rašiau kažkur,internete,kur tariamai kažkas skaitė mano nesąmones,komentavo.. Džiaugiuosi,kad įgijau patirties rašyme,kad sutikau naujų žmonių,kad suradau naujų priešų.. Tiesiog džiaugiuosi,kad aplamai tai buvo. Nes tai buvo nepakartojama ir nuostabu! Už tai didelė padėka-

Skaitytojams. Ypač tiems kurie buvo aktyvūs.. O keletas iš jų- Evelina(ladykizyte buvus), Silvija (silvuzis).. Daugiau iš tų aktyviųjų neprisimenu nieko.. Turbūt nebuvot jūs tokie aktyvūs. Bet ačiū visiems. Ačiū,kas platino blog'ą,kas palaikė jo gyvybę,t.y.- rašytojoms. Kiek prisimenu tai nuo pat pradžios rašytoja buvo Viktorija,vėliau.. Marija,Elžbieta,Silvija,Edita,Živilė,Dovilė,Greta,Monika,Gabija ir daugelis kitų. Be jūsų turbūt nebūtų tiek pranešimų ir tiesiog nebūtų to ką pasiekė.. pasiekė GK/SNP.

Na,tiesiog viskas pakrypo taip. :) Todėl norėčiau paprašyti,kad nepamirštumėt paskaitinėti mano kūrybos -
Taip pat,kad nepamirštumėt paskaitinėti Vilijos kūrybos:

ir kad nepamirštumėt čia apsilankyti Vasario 13 dieną,kai čia bus įmesti keli pranešimai apie SNP/GK. Tai ko jūs nežinojot. Visa tiesa antrojo gimtadienio proga.

Na,o dabar linkiu jums sėkmės ir nesitikėkit,kad mes grįšim. To nebebus. Aš tvirtai apsisprendžiau. Taip tvirtai,kaip niekad.

Tad,myliu jus ir visada išliksite mano atmintyje.. Visi tie draugiški žmogiukai ir piktieji anonimai. Ir šiaip ačiū jums už viską.. :*
Ačiū,kad buvot. Ačiū.

Na,o viską pabaigsiu daina.. Kaip ir visada. Ir fraze,kuri man skamba galvoje,kad..

"Kažkieno pabaiga - naujo pradžia."





62 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Monika,

parašysiu kaip anonimė,nes tu mane pažįsti. Iš tiesų džiaugiuosi tavo šiuo sprendimu,nes tu lyg suaugai ir eini prie kažko rimtesnio.. Kai man ne per seniausiai sakei,kad tau GK siejasi su stardoll.. Kad nesisietų reikia naujo projekto - naujo blog'o,taip? Bet nemanau,kad tau dabar būtų tas laikas per kurį reikia užkrauti save nereikalingais darbais. Džiaugiuosi už tave,kad pagaliau metei,atsikratei blog'o,kuriame tu pati kankinai save. Dauguma galbūt tave pažįsta kaip draugišką asmenybę.. O kiti kaip karštakošę. Bet aš netikiu,kad realiai tokia tu esi. :)

Tad sėkmės tau ir labai labai didelis ačiū už tai ką čia darei ir už tai,kad šitas blog'as nors ir smuko žemyn,bet buvo geriausias man.

Dar kartą sėkmės tau!

Tavo draugė. :)*

Agnė. rašė...

Sekmės tau gyvenime !

V i l i j a . @@ rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
V i l i j a . @@ rašė...

Skaičiau su kažkokiu virpesiu viduje... Skaičiau ir tuo pačiu juokiausi, prisimindama senuosius SIBY ir SNP karų laikus... :D Ima juokas, prisiminus kokiais žodžiais viena kitos nevadindavome, ima juokas, prisiminus tuos visus karus... :D Viskam ateina laikas.

Kai baigiau savo kelią su SIBY, bijojau, kad daug ko neteksiu. Dabar radau SIBY pamainą (net gi dvi) ir žinojau, jog kai kada ir tu ją rasi. Labai džiaugiuosi, kad rašai, rašai toliau ir nesustoji, išnaudoji savo rašymo dovaną...

Bet svarbiausia, ką supratau per visus mūsų pykčius ir draugavimus, jog stardoll'as yra mldc vien už tai, jog mano širdies draugų sąraše yra ir tavo vardas, Monika. Esi nuostabus žmogus, su tavimi smagu bendrauti... Ačiū tam kvailam stardoll'ui ir blog'am, kad mus suvedė. Niekada nepamiršiu mūsų praleisto laiko šitoje internetinėje erdvėje.

Kalbu tą patį per tą patį, bet tikiu, kad ir tu nepamirši to, ką kartu patyrė SNP Administratorė Monika ir SIBY Administratorė Vilija... O dabar atėjo laikas kitai erai - tiesiog Vilijos ir tiesiog Monikos bendravimui...

Niekada nepamiršiu TAVĘS.

Labai džiaugiuosi, jog pagaliau pasiryžai tai padaryti - atsikratyti to, kas pastaraisiais mėnesiais buvo nebe hobis, o našta. Džiaugiuosi už tave.

Ir sėkmės kūryboje - mes dar tikrai bendrausim!!! O jei ne.. gausi į galvą. :D

Pajuokavau.

Gaudyk bučkį ir iki, SNP ADMINISTRATORE MONIKA, labas nuostabioji drauge MONIKA. :))))))******



























































































































































myliu tave.

Viktorija. rašė...

:* Džiaugiuosi,kad čia SNP mes susipažinom ir draugaujam jau beveik 2 metus:P

Panelė M. * rašė...

Anonime- nujaučiu kas tu. Bet visgi be galo ačiū už šiltus žodžius! Nuostabu juos girdėti! Ačiūū!
Agne- labai tau ačiū! :)

Vilija- o dieve:DD Prisimenu ir aš. Gosh,kiek mes kariavom,kuris gi bus tas geriausias.. o dabar. Viskas kaip dingo taip. Gyvenam draugiškai,kiekvienas dirbam sau.. Džiugu,kad ir aš tave pažinau ne kaip SIBY adminę,o kaip žmogų vardu Vilija. :)Žinai, pamenu,kad SIBY ir SNP buvo priešai nr.1. O dabar nepagaunu dėl ko? Dėl ko elgėmės kaip maži vaikai? :D

Galiu pasakyti,kad kol buvau SNP adminė ir kiti turėjo blog'us ar pnš.. Niekas manęs nepažino kaip tikrosios Monikos,bet ne SNP administratorės Monikos. Nei tu,nei Ugnė,nei Zenonas,Nei Ieva ir nei kiti,kuriuos laikiau (o kai kuriuos dar laikau) internetiniais,super nerealiai gerais draugais. :)

Ir žinai,stardoll'as turi tik vieną gerą savybę- ten yra nuostabių žmonių. :) Ir vienas iš jų esi tu- su tavim susipažinau ir dabar mes bendraujam kaip DRAUGĖS,GEROS IR NET LABAI GEROS DRAUGĖS! O kai buvo siby,snp mes taip artimai nebendravom .:) Žodžiu,džiaugiuosi dėl to kas buvo.. Dėl tų karų,dėl tų visų Š kurie buvo. Nes jei jų nebūtų buvę,turbūt nebūtų to kas dabar yra! Viso to "vaisiaus". :D

Aš irgi tave labai labai myliu ir tu visada išliksi mano širdyje,visada prisiminsiu,kad buvo tokia Vilija,su kuria teko pakariaut,o vėliau super gerai pabendraut ir pažint.

Myliu ir bučkis :*

Panelė M. * rašė...

Vika- ir aš! Jei ne SNP.. Omg,pamenu kai mes prastai sutardavom,pykdavomės,bet vistiek išbendravom beveidu metus.. Ir daugiau negu po dviejų metų turėtume susitikti! (t.y. šią vasarą). :*

Myliu labai tave ♥ tu esi vienas iš tų,kurie amžinai bus mano širdyje ir kuriuos aš prisiminsiu. :*

Anonimiškas rašė...

na ką, visų laikas kadanors baigiasi. buvo šaunu lankytis šitam bloge, buvo šaunu matyt tavo rašymo tobūlėjimus! sėkmės Tau, Monika! :]*

Gintarė. :]

Panelė M. * rašė...

Gintare- žiauriai ačiū! Tau taip pat didelės sėkmės :)*

Anonimiškas rašė...

Ech... prisimenu šį blogą nuo pradžios. Čia rašyti buvo labai malonu, kadangi visa rašymo komanda buvo labai šilta ir draugiška, o be to patobulinau čia rašybą:)
Tikiuosi, kad prisiminsiu šį blogą dar igai, ilgai :)

Kažkada čia rašiusi, ta pati Edita:D

Sėkmės ;)

Rugilė :Dp* rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Rugilė :Dp* rašė...

Šeip liūdna, kad daugiau niekada čia negalėsiu paskaityti įdomių pranešimų pasiilksiu šio blogo :)

`G o o d G i r l ♥ Just Love Myself * rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
`G o o d G i r l ♥ Just Love Myself * rašė...

Ačiū. Man buvo didelė gerbė čia rašyti kaip SNP ir GK. :)
Iš tiesų man labai gaila kad tai įvyko , bet ką darysi.. Tikrai to nenoriu , bet tai bus..
Tai buvo pirmasis blog'as kurį pradėjau skaityti , jis man daug ką primena , ypač pirmoji daina kurią čia išgirdau (taip , žinau , tai kvaila :D) Usher - Dj fallin love again : x , kartais ją pasiklausau , nes tai primena nerealius senus laikus.
Būtent SNP man padėjo suprasti kad aš galiu , aš galiu rašyti , čia aš tik patobulinau savo rašymą.
Ir , žinoma , norėjau kad čia visada būtų SNP , bet to nebuvo , kai grįžo , žinoma , džiaugiausi. Nežinau kodėl , bet stardoll'as taip derinosi prie šio blog'o (nusišnekėjau : D) .
Na , ir žinoma ačiū tau žiauriai , už viską ! Kad šis blog'as gyvavo , be tavęs jis tikrai nebūtų toks ryškus! : p
Sėkmės , Moni!: )*

Panelė M. * rašė...

Edita- džiaugiuosi! :) Džiaugiuosi dėl visko,ką išvardinai. :))
Rugile- :)) viskas juk turi pabaigą. O toliau kankinti blog'ą neaktyvumu ir vienos kojos egzistavimu nemanau,kad buvo verta.
Silvija-džiaugiuosi,kad yra dar tokių žmonių. :) Taipogi ačiū už šiltus žodžius..

Ačiū visiems,kas buvo. Ir jei norėsite pamatyti paskutinius šio blog'o pranešimus.. Apsilankykit vasario 13,per antrąjį GK gimtadienį. :) Visgi tikiuosi,kad bus tokių kurie apsilankys ir perskaitys visą tiesą. :))

Anonimiškas rašė...

Monika,turbūt mane labai gerai pameni.Ta kuri tave apkalbinėjo be reikalo ir t.t.Atleisk man ir jeigu galvoji,kad aš čia tiesiog meluoju tau,kad tu man čia atleistum ar pan.Ne,aš nuoširdžiai atisprašau tavęs ir tų kuriuos aš apkalbėjau ir visgi be reikalo.Aš dabar suvokiau,kodėl aš tau taip padariau ar kitiems?Ogi štai vat kodėl : Aš nesupratau ką darau aš dabar suaugau ir tikrai gailiuosi,kad an tavęs stumiau ar pan.Ir dar kartą tau sakau : atsiprašau.Tikrai labai atsiprašau.Ir linkiu tau,kad susirastum tikrai tikrų ,gerų draugų per visą savo gyvenimą,patirtum daug džiaugsmo. :)

Įkirioji Patricija. :)

Panelė M. * rašė...

Ačiū :))

Anonimiškas rašė...

;) Tad iki. :) Man taip pat gaila ,kad nebebus nei SNP ,nei GK...Bet viskam yra pabaiga...Gerai,linkiu visiems sekmės ir tau Monika.


Iki . :)

Panelė M. * rašė...

Ačiū :)

Laura rašė...

Iš tiesų gaila, kad GK užsidaro, bet tuo pačiu ir džiugu- atsikratai to, kas tau drukdė. :) Linkiu tau visokeriopos sėkmės!! Visada prisiminsiu tokį blogą kaip GK, nes visada jame rasdavau įdomių straipsnių. :)*

Monika rašė...

Just Monika- o,sveika bendravarde! Kažkaip manau,kad tavęs tarp skaitytojų kurie komentavo nelabai pavykdavo atrasti,ar aš klystu? :)) Pirmiausia ačiū. Nežinau,kodėl apsisprendžiau tai padaryti būtent dabar,bet turbūt.. Man jau pakako. Dar belieka atsikratyti vienos naštos ir viskas bus super! :)

Viktorija. rašė...

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Augustė rašė...

KRČ net negalima išvažiuoti į laiduotuves ir išmeta iš blogo koks durns mastymas

Monika rašė...

Vika- ;******************
Auguste- tau bšk su protu negerai? Nematai,kad GK išėjo? Ar tau su rega prastai? Visos rašytojos pašalintos. čia tavo durnas mąstymas,ne mūsų. :) Aš vakar VISAS PAŠALINAU,tarp jų ir tave mieloji,tad rink žodžius ir sužinok tikrą situaciją prieš stumiant.

Augustė rašė...

Situacija žinau mieloji, aš tik pasakau savo nuomuonę ir prašau nepradėk vėl stūmti. Pasiusk

Agnė. rašė...

Auguste - kai išmoksi skaityti , ir nelipsi prie subinės , ir nešnekėsi su tellu nors ten typo tavo bachuriukas skambina tada parašyk tiek man tiek kitiem. Zjuikjuti myliux; ***

Monika rašė...

Agne- šaunuolė.:DD
Augustė- sakai pasakei savo nuomonę? ;D tai jinai ne į temą vpš buvo. Nes čia užsidarė,darbas viskas baigta,o ta priekaištauja,kad ją iš rašytojų pašalinau. Jei atvirai taip ar taip būčiau pašalinus,nes rašyt tai sorry,bet nemoki. Ačiū,kad sugadinai savo stūmimu gražų atsisveikinimą su skaitytojais. ;)

Agnė. rašė...

Auguste , tave tik iš gaileščio priemė ;))**
BUČIUKAŽŽ : **

Rei Rei. rašė...

Man kažkaip atrodo, kad ilgai delsei dėl šios akimirkos. Ir dabar, manau, nusimetei didelę naštą, nebebus tų durnų anonimų, niekas ant tavęs nebevarys.

Ačiū už tikrai gerą, populiarų, legendinį, šiltą, draugišką, mielą blogą~

Sėkmės~

Monika rašė...

Agne- :DDDDDD
Rei rei.-o taip,nusiėmiau naštą.. Nusiėmiau viską,kas man buvo ne prie širdies artimiausiu metu. Iki pilnos laimės tetrūko atsikratyti FB puslapiu ir dabar aš laisva. Galiu leisti laiką prie kompo,bendrauti ir man niekas nepriekaištaus,kodėl tu nerašai? Taipogi tęsiu istoriją,kuri man žymiai labiau prie širdies negu GK.

Ačiū! Tau taipogi sėkmės. Tikiuosi,kad man kada nors pavyks su tavimi pabendrauti artimiau. :)

Karolina rašė...

GRĄŽINKIT GK/SNP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Giedrė rašė...

Nesąmon. :( GRĄŽINTI!

Kamilė rašė...

PRAŠAU MONIKA GRĄŽINK ŠĮ BLOGĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sofija rašė...

GRĄŽINK MUMS GK!

I want, i want! ^^ rašė...

Žiauru.. Aš savo akimis mačiau kaip šis blog'as išsiplėstė, aš mačiau kaip jis "augo".. Monika, kaip nekeista sutinku su šiomis merginomis kurios rašė "GRĄŽINK BLOGĄ".
Patikėk, ankščiau kiti nevertino ką turėjo ir atsipalaidavo.. Bet štai kur ir kame klaida. Patikėk, jeigu tu grąžintu blogą dabar tai labai nustebtum, mes labai stengtumemės! PRAŠAU MONIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Monika rašė...

Karolina,Giedre,Kamile,Sofija- tai vienas asmuo. :))
Gintare- atsiprašau,bet NE. blog'as galbūt net būtų sulaukęs savo gimtadienio,jeigu būčiau turėjusi tiek aš jėgų čia kažką rašyti,tiek noro ir minčių. Taip pat kai kas nors ką nors parašydavo,aš stebėjau skaitytojus. Tie kurie pasireiškė užsidarius blog'ui kai kurie man seniai matyti.. Tad sakiau,kad. Aš apsisprendusi ir blog'o niekada negrąžinsiu. :) Tiesiog galbūt todėl,kad mečiau stardoll,o GK man siejosi su juo. :)

Anonimiškas rašė...

Aciu jums uz visa laika kuri cia buvot. ;]

Anonimiškas rašė...

Grąžinkit blogą ir t.t. o kur jūs buvot tada, kai blogas dar dirbo? a? o tau, Monika, sėkmės!! :]]

Anonimiškas rašė...

Ačiū:)

I want, i want! ^^ rašė...

O kame bėdos? Negi stardollas buvo blogi laikai? Tikrai taip nemanau, kitaip apie jį blogo nebūtum sukūrusi.
Na, PRAŠAU!!!!!!

I want, i want! ^^ rašė...

Anonimiškas nr. 2 - Bent jau aš tai visada buvau, komentavau su sena anketa. :)

Monika rašė...

Anonime nr.1-nėra už ką. Man patiko :)
Anonimas Nr.2- būtent..
Anonimas nr.3-:}
Gintaute- NE. NE IR DAR KARTĄ NE. Aš dabar kaip niekad esu laiminga,kad pasiryžau tam,ir kad mečiau tai,nes.. Tiesiog man dabar gera. :) Sd aš nebežaidžiu,tad blog'e man taip pat nekyla rankos rašyti.

`G o o d G i r l ♥ Just Love Myself * rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
`G o o d G i r l ♥ Just Love Myself * rašė...

Nu kam žmogų kankint? Gi aiškiai pasakė "NE" tai kam čia maldaut?

Monika rašė...

Silvija- manęs nebeišprašys. Ankščiau išprašė ir kas iš to? Vistiek tie kurie prašė nepasirodė.. (kalbu ne apie visus),tai kam ir vėl save kankint čia rašyt? ;D

`G o o d G i r l ♥ Just Love Myself * rašė...

Tai vat būtent. : >
Suprantama , gaila , užsidarė. Bet kas kaltas? Kalti skaitytojai , kurie net komentaro nesugebėjo parašyt. : >

Monika rašė...

būtent. :)

Anonimė. rašė...

Uh. Visviena kažkada jau seniau reikėjo šitam blogiugsčiui užsidaryti.

Anonimiškas rašė...

Na mano nuomone tu pagaliau suaugai na isaugiaiis stardoll\o bet daznai9 rasai:blogas uzdaromas po to vel rasai...ir tai gan daznai tesiasi,dabar skaitytojudaug maziau nes mokslai gal taves neapkrauna darbais,bet kitus-taip.Tad jeigu nuspendi rasyti-rasyk.Nepasiduok tinguliui arba bloga uzdaryk per mokslo metus o vasara atidaryk...Nes nepastovumas neleidzia zengti pirmyn,tad gero kelio tau.Gerai valdei bloga tik kaip minejau truksta kantrybes bei pastvumo.Nieko blogo tau nelinkiu ir nenoriu izesti,bet issaukau savo mintis...

Monika rašė...

Anonimė- jeigu apkalba,vadinasi pavydi,o jei pavydi - vadinasi gyvenu gerai :) (šiuo atveju pavydėjai to koks buvo blog'as). Bet sėkmės tau suaugti ne vien išore,bet ir protu. :)
Anonimiškas-nepykstu. Žinau,nepastovumas,bet.. Rašyti čia nebenoriu. Jeigu norėsiu- rašysiu kitur ir kitiems skaitytojams.. Visiškai kitiems. :) Ačiū. Tau taipogi sėkmės nors ir nežinau,kas tu.

Anonimė. rašė...

Klausyk tu šliūha, tu niekada negyvenai gerai ir net negyvensi.

Anonimė. rašė...

Ir tavo ta istorija kažkokia nesamonė. Pamąstyk kokius šūdus rašai.

`G o o d G i r l ♥ Just Love Myself * rašė...

Anonimė - Matosi kad dar mažė esi..Kokie čia žodžiai? Šliūha? Tu bent žinai ką tai reiškia? Matosi kad ne .
Tad siūlau tau iš pradžių sužinoti ką reiškia visi žodžiai ir tik tada juos garsiai sakyti ..
Istorija nesąmonė? O tu pabandyk tokią įdomią parašyt , tikrai neištvertum ..
Pff , mat didelė asmenis atsirado..

Monika rašė...

Anonime- o tu sakai,kad negyvenau gerai.. Tu bent žinai? :) Tu nežinai kaip gyvenu realiai ir ne tokiom traumuotom kištis į mano gyvenimą. Šūdus? Nu tai prašom,neskaityk,ar aš tau liepiu? :} Yra kam tas šūdas patinka ir man tai svarbiau,negu kažkokios snarglės nuomonė. Ir tau vertėtų pramokti etiketo. Kaip matau tu mažas vaikas,nes be galo tau trūksta dėmesio. Tu juokinga. :D Tikrai. O kai pasakiau,kad jei apkalba vadinasi pavydi- o jei pavydi,vadinasi gyvenu gerai tu pasipiktinai,labai isterikuoti pradėjai - matosi,kad susinervinai. Ach,tie maži,nesuaugę vaikai.. :)

`G o o d G i r l ♥ Just Love Myself * rašė...

:DDD

Misteris J. rašė...

Visiems kada nors teks maseti sd, blogų rašymus ir t.t. Monika, esi šaunuolė :) Tiek daug ištvėrei šiame bloge, stardolle. :) Labai patobulėjai, gavai naujų pažinčių, patirties :) Tikiuosi tau bus smagu prisiminti šį blogą, stardoll ir tuos nuotykius :)

Sėkmės rašant istorija- ji tikrai šauni :)

Monika rašė...

Misteris J.- Ačiū už gražius žodžius! Žinau,kad daug ištvėriau.. Vien tą laikotarpį,kai buvo varymai ir panašiai. :D Ir rytoj lygiai savaitė kaip GK atsisveikino ir tie kurie vis dar tikisi,kad jis grįš- nebesitikėkit, nes jei būtų grįžęs, jau būtų grįžęs..

P.S. ačiū dėl istorijos. Džiugu :)

Daniele rašė...

nesamone zlugsta visi blogai :((( o cia buvo mano megiamiausias ..

Misteris J. rašė...

Daniele- ankščiau ar vėliau visi blogai atsisveikins, ateis nauji. Visi gyvena realybę, draugais, šeima, o ne kažkokiu blogu galvodami ką rašyti. :]

Skaitytoja rašė...

Ehh, kad jau blogo pabaiga tai gal pats metas ir pripažinti kodėl čia išblėso noro rašyti dvasia. Monika, norint sėkmingai plėsti blogą, nereikia kiekviename mažiau populiariame straipsnyje raginti rašytojų komentuoti. Ne komentavime blogo egzistavimo prasmė turi būti, o tame ar tu jauti aistrą rašyti.
''Patikėk, jeigu tu grąžintu blogą dabar tai labai nustebtum, mes labai stengtumemės! PRAŠAU MONIKA!!'' Šitą komentarą paskaičiusi aš apakau, kad kai kurie žmonės nusileidžia iki tiek. Skaitytojai ateina skaityti, o ne stengtis. Rašytojai dirba ne darbą o hobį, manau tokius dalykus reikia įsidėmėti. O kaip pavyzdį galiu duoti daugybę sėkmingų blogų, juos skaito daugybė žmonių, jie labai profesionalūs ir įdomus, nors komentarų ten tik vienas, kitas. Jie gyvuoja ištisus metus ir nesijaudina dėl tokių smulkmenų kaip komentatoriai ir kitos dramos. Manau jeigu tikrai mesdama SNP/GK/kaip be pavadinsi šį blogą, turėtum atkreipti dėmesį į esminius brandaus rašytojos elgesio bruožus, tokius kaip pagarba skaitytojams ir svarbiausia, profesionalumas visuose projektuose. Vis gi nebe maža esi, manau supranti. Taip, kad sėkmės tau.

Monika rašė...

Skaitytoja- tavo žodžiuose yra tiesios, bet supranti. Galbūt tiek aš tiek kitos rašytojos kurios buvo esam per jaunos nesulaukti komentarų apie straipsnį ir likti nežinomybėje kaip tą straipsnį vertina.. Kai nežinom kur tobulėti. O tai ir yra baisiausia. :) Na, o vien mūsų "žeminti" ar kaip bepavadinsi nereikia, nes ne vien mes sužlugdėm viską - tie patys skaitytojai neberodė savo aktyvumo VISUR. Na, bet koks jau skirtumas, kaip čia pasakyt.. GAME OVER. :)

Gabija rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.