2011 m. gruodžio 11 d., sekmadienis

Pasikeitimas

Sveiki,


lygiai po dviejų savaičių visi pakuosime iš po eglutės esančias dovanas... Bus daug nuostabios nuotaikos ir gražių šypsenų. Džiaugsimės dovanomis ir skaičiuosime paskutines 2011 metų dienas.. Kas gali būti geriau? Didysis laukimas toks.. Nuostabus! Manau dauguma laukia to ką gaus,o kiti galbūt tiesiog nori didžiąsias metų šventes praleisti su artimaisiais.. Aš esu tarp jų.Tiesiog žinau,kokios nuotaikos užplūsta Kalėdų rytą išiminėjant su didžiausiu klausimu- kas ten? dovanas. Visi žinote šį jausmą..


Kiek nukrypau nuo temos. Blog'e kelias dienas buvo atostogos. Tiesiog čia nerašiau,nes viską kūriau tolimesniems blog'o reikalams. Pakeičiau foną- snaigės.. Šiandien ryte už langų buvo tobuli vaizdai.. Visur balta. Balta taip kaip visi norėjome. Užplūdo.. Įvairios mintys.. Dabar jau tikrai prasidėjo žiema! Kadangi nenorėjau daryti banalių fonų kai apsnigti medžiai ir panašiai,sukūriau tiesiog paprastą bet tikrai ne banalų foną.. Tai daug įdomiau negu balta,balta ir dar kartą balta.


Žinot,šis pranešimas nei šis nei tas. Tad ir toliau nusišnekėsiu savo plepalais. Kam įdomu tie skaito.. Tai. Tai manau antrosios SNP kalėdos. Antrieji metai kai mes minėsime Naujuosius Metus.... kurių skaičius kai kuriems galbūt skamba bauginančiai. 2012. Kiek mes apie šiuos metus esame skaitę,matę filmų,bet.. mes niekas nežinome to,kas bus. :)


Tad,likusią gruodžio mėnesio dalį.. Norėčiau praleisti gražiai. Tiek realiai tiek virtualiai. Juk visi mes su Kalėdinėmis nuotaikomis,negalime sulaukti Kalėdų,atostogų,naujų metų.. Likusius 2011 metus kurie pakankamai greitai baigsis gyvenkime naudingai. Tarp kitko,ar jūs pastebėjote,kaip greitai pralekė šie metai? Aš tai tikrai ne.. Jeigu jau 11 mėnesių praėjo labai greitai,tai.. Labai greitai praeis ir tos dvi savaitės,kurios atrodo tokios ilgos!


Tad,
baigiu. :) 
Tai buvo kaip apmąstymas ar dar nežinia kokia nesąmonė,bet tikiu,kad yra tokių kurie galvoja taip pat kaip aš.
Nepatingėkite komentuoti,
Monika.

9 komentarai:

Panelė M. * rašė...

Linksma,jokių komentarų...

Viktorija. rašė...

Pas mane pavasaris.Sniego ner (sun) .
Fonas- mmmmmmmmm.Naiis;p

Panelė M. * rašė...

Vika,nebūtum Vika. ;D*

Rugilė :Dp* rašė...

Grazus labai mielas :)*

Vesta rašė...

Kalediškas fonas ;) gal prišauks sniegą? ;D

Misteris J. rašė...

Jo, vilniuj Kalėdinės nuotaikos... sniego nėr :DDDDDDD o fonas tai fainutis :)

Unknown rašė...

Biržuose irgi nėra sniego :( O fonas (yy)

▲Princess Pichu▼ rašė...

Cha, Švedijoj sniego yra ir nemažai :DD O išvaizda graži, rami ir faina.

Panelė M. * rašė...

Aččiūūūū