2011 m. gruodžio 6 d., antradienis

Naujieji LE. Aptarimas

Labas vakaras mielieji,
pagaliau paruošiau viską ką reikėjo ir pusantros valandos (maždaug) galiu būti prie kompiuterio. Taigi. Kaip praleidote antradienį? Aš pakankamai gerai.. Per matematiką.. Ach sulaukėme pirmo sniego!!  Nors tiesą pasakius,gaila,kad jis toks trumpas.. Be to iš karto ištirpo,tad nieko ypatingo neatsitiko. O kaip reikalai su sniegu pas jus mieste? Na,bet dabar iš karto keliauju prie temos,nes šiandien dar norėčiau parašyti vieną įrašą savo istorijoje. Na,o dabar apie LE.. Naująją kolekciją,kuri tarp kitko bent jau man yra PATI PRASČIAUSIA IŠ VISŲ kurios buvo. na,bet pradžiai aptarkime pirmąjį aukštą.
1 aukštas : na man jame nėra superinių drabužių,aplamai nematau čia nieko gero. nebent nuo kairės 4 modelis,tos kelnės/timpos visai nieko. O šiaip ši kolekcija yra pati blogiausia bent jau kalbant apie mano nuomonę. Visi drabužiai per daug vaikiški,padriki ir nėra originalūs ir įdomūs. Bent jau manęs tai ir labiausiai netraukia ir aš to tiesiog negaliu pakęst. Šiaip tikėjausi kažko geresnio.. Ypač pirmame aukšte,kuriame turėjo viskas pasirodyti savo gražumu..


2 aukštas: šis mane sužavėjo kiek labiau. Buvo daugiau mano skonio drabužių,bet deja kol prisijungiau į sd jau dauguma buvo išpirktų. Nors šiaip šiame aukšte buvo pakankamai tokių kaip čia pasakiuus.. Nesąmoningų drabužių arba per daug vaikiškų ir visiškai nederančių,nors aišku dažnai LE kolekcijos tuo ir išsiskiria- kažkuo kvailu,arba kažkuo gražiu ir panašiai. Bet iš šio puslapio įsigijau tik rankinę. Bet šiaip kaip ir pirmame,čia nėra kažko ypatingo..
3 aukštas" kas jau kas,bet čia manau daug kas nesąmonė. Kad ir ta raudona suknelė su kažkokia violetine nesąmone. :D Na jei atvirai,nemačiau čia labai jau gražių drabužių, na nebent kelis kurie tikrai visai nieko sakyčiau. Na ir šiaip nepatiko man šių drabužių stilius.

Tad geriau manau,kad pataupykime kitoms kolekcijoms arba nusipirkime vietoj LE paprastų,bet daug gražesnių drabužių. Visgi nors ne LE,bet svarbu,kad gražūs.
Aišku tai tik mano nuomonė.
O dabar komentuojam!
Myliu,
Monii.

11 komentarų:

`G o o d G i r l ♥ Just Love Myself * rašė...

Man tai patiko kolekcija , graži. : >

Opheliac rašė...

naisas. Jeigu kas susidomėjot senais LE ar DKNY rašykit man privačiai į kycka. btw už litus

Dominika rašė...

Prisimenu senuosius Le, dar kai sd žaidžiau, jie buvo daug gražesni nei šie rubai.Mano manymu, kuo toliau tuo jie labiau nefaini darosi :/

Rugilė :Dp* rašė...

Man tai niekad LE nepatiko :D

Viktorija. rašė...

Kiti rūbai atrodo,kad iš "Archive" ištraukti :DD

Unknown rašė...

Nepatiko man ši kolekcija :( P.S vakar pas mus per ilgąją pertrauką snigo, o vakare, kad prisnigo :DDD

Vesta rašė...

Pas mus vakar vakare irgi snigo ,sniegas išliko iki ryto :)

Rei Rei. rašė...

Man tai jie kažkaip visai gražūs atrodo :D

Rei Rei. rašė...

Man tai jie kažkaip visai gražūs atrodo :D

Panelė M. * rašė...

Ačiū už visas nuomones! Džiaugiuosi,kad jų pakankamai daug ir jos skirtingos. ;p

Misteris J. rašė...

Mano nuomone- pati prasčiausia mano matytų kolekcijų. Kai kurie drabužiai, tikrai, kaip Viktorija sakė lyg iš Archyve ištraukti. Kai seniau žaidžiau sd tai senos kolekcijos buvo tikrai geresnės.