2011 m. gruodžio 30 d., penktadienis

Labas rytas,o gal jau vertėtų sakyti tiesiog labas visiems? :D

Kaip prieš paskutinysis 2011 metų rytas? Aplamai kaip laikotės? Pirmiausia atsiprašau už klaidas jeigu jų bus,tiesiog viduje man toooks begalinis juokas. :D Gerai,o dabar rimtai.. Kalėdos praėjo sakyčiau pakankamai "seniai" ir visi gavote dovanų,taip? :D Taigi norėčiau kad visi jomis pasidalintų. Taipogi jomis pasidalinsiu ir aš.:D Nufotografuosiu ir įkelsiu savo dovanas žinoma jeigu ir jus atsiųsite jas. Tiesiog jums jas reikia nufotografuoti ir atsiųsti elektroniniu paštu gyvenimaskitaip@gmail.com Siųskite iki sausio 3 dienos.

Nepamirškite parašyti savo vardo! :) Na.,o kad straipsnis nebūtų labai jau toks trumpas (nors tiksliau tai visai ne straipsnis o trumpas pranešimas) norėčiau jūsų paklausti ko norėtumėt sulaukti šiame blog'e naujųjų metų proga? Aišku neskaitant aktyvumo,kadangi norint,kad jis būtų reikia naujų rašytojų.. Be to dar el.pašto netikrinau,nebent tikrino Vika? Reikės pasižiūrėt. :D

Tad kol kas tiek. Šiandien TURĖČIAU (tai ne pažadas,o planuoju) parašyti,jeigu niekas nepasikeis.

Tad kol kas tiek.

Monika.

6 komentarai:

Vesta rašė...

Kai skaičiau žodžius " Ko norėtumėte naujųjų metų proga" Tai pagalvojau aktyvumo, bet po to eina žodžiai " Neskaitant aktyvumo". Dabar galvoju ir manau, kad norėčiau daugiau šventinės nuotaikos. Be to net ir žmonės kurie seka ir skaito šį blogą turėtų būti aktyvesni. :)

Saulia ;*. rašė...

Monika - Pasakysiu tik vieną dalyką - geriau tu padaryk tam blogui kokios savaitės ar dviejų atostogas , neuždarynėk - kaip kiti anonimai sako , o tiesiog padaryk blog'ui atostogas , tuomet sugalvok visiškai naują niekur nematyta foną , gražų blog'o dizainą , priimk visiškai naujas rašytojas kurios dar čia niekada nebuvo rašiusios - ir manau viskas bus visiškai visiškai kitaip .

`G o o d G i r l ♥ Just Love Myself * rašė...

Tiesa pasakius sutinku su Saulia , žinau kad sakei kam to reikia prieš naujus metus , bet aš manau kad REIKIA. Šiam blog'ui tikrai reikia aktyvumo nes jis tiesiog nuostabus, ir manau niekas nenori kad jis nukentėtu.
Na , bet čia tik mano nuomonė..

`G o o d G i r l ♥ Just Love Myself * rašė...

P.S. Tik nesutinku su visiškai naujų nematytų rašytojų priimti , kadangi nemanau kad čia rašys nematytos rašytojos , nebent tik kelios. O išmesti senų manau nereikia , nebent jos visiškai nerašo (o taip ir yra).

Vikiūks*) rašė...

Angry birds karaliauja :)

Panelė M. * rašė...

Vesta- ačiū už pasiūlymą. :)
Saulia- iš ties tavo pasiūlymai geri,bet esmė tame,kad.. Kad jeigu bus atostogos,blog'ą daug kas pamirš ir tiesiog prarasim vėl daug skaitytojų kurių jau iš tų daug nebeliko..
Silvija-juk nėra čia rašytojų. :D Kai buvau nusprendus visam uždaryt pašalinau visas. :) todėl blog'e esu juk tik aš ir Vika;D
Vika- jei dėl paveiksliuko,tai jie nekaraliauja. Jie tik netyčia pasirodė ČIA,viešumoje. :)