2011 m. gruodžio 12 d., pirmadienis

Kažkada senai senai..


Tos įžymybės...Tas lietuvių stardoll'o elitas..Na taip jie save vadina ar vadino...Jų liko nedaug.Kodėl? Tiesiog jie paliko stardoll'ą,daug kas juos pamiršo,ypač Lietuviai.
Prisimenu kad ir prieš pusmetį,metus visi Zenonai,Ievos karaliavo stardoll'e,turėjo blogus,rengdavo vakarėlius,patys rengdavosi stilingai,bandė kažkuo būti...Taip,juos mėgo daug kas.Kažkas norėjo į juos lygiuotis.
Buvo toks blogas SNT (jo nėbėra,bet kažkodėl jis greit išgaravo man iš galvos). Šį blogą skaitė visi,kas žaidė stardoll'ą.Daug kas norėjo rašyti į jį,dauguma tiesiog mirė dėl jo (kaip užseniėtės,dėl byberio),visi tiesiog veržėsi į rašytojo vietą. Ieva „atvėrė“ širdį šiam blogui.Nesakau,kad jis yra žiaurus,kad fuj.Žinoma buvo laikas kai jo nekenčiau,kai kažkas stūmė ant snp,bet tai praeitis. Ieva sakė,kad jos blogas visu visų geriausias,na bet jis žlugo,ji pati pardavė anketą.Stardoll'e jos nebeliko.
Zenonas.Jį žinom kiekvienas.Stardoll'o fašhionista.Ištiesų man patiko jo stilius.Kartais apsilankau,pažiūrėti ar jis besilanko, ar apsirengia „stilingai“. Jis turbūt vienas iš paskutiniųju,kuris dar žaidžia stardoll'ą,bet pats man rodos jokio blogo nebeturi.
Pirata111.Viena iš fašhionistų.Ji taip pat pritrenkdavo su savo apranga,makiažu,bet ji taip pat paliko šį žaidimą.Jai jis atsibodo,kaip ir daugumai.
Planethype..Oh yes,tu mieloji Monika.Tu esi paskaičiavus į kiek skandalų esi įsivėlus dėl snp?:DDDDD Prisimenu tave žinojo daugelis,kaip ir Ievą,bet kaip ir visų kitų „populiarumas“ krito ir tavo.. Bet tik tave turbūt daugiausiai palaikiau,kadangi daugiausiai bendravome...
Čia tik keletas,bet jų daugiau. Dabar atsiranda naujų,bet jie blogų nekuria,taip kaip mes kurdavome.. Skaidrra.. Hm,ji mano draugė,seniau daug bendraudavome,bet dabar vėl viskas nutrūko. Žinote,buvo miss stardoll world man rodos..Ji buvo patekusi į pusfinalį.Tada ji buvo lyg princesė.Galiu pasakyt,kad ji išpopuliarėjo vien „parčių“ (party) dėka,nes ji ten būdavo gan dažnas svečias ir taip pat ncg,miss world dėka..
Taip pat yra daug kitų,kurie nori būti populiariais..Bet manau,geriau to net nesiekti..Nes kas tas stardoll'as,tai tik virtualūs draugai (nors ten sutikau tikrai gerų draugų..). Nieko neduoda tas ncg ar cg,tai tik apdovanojimas dėl to,kad tu labai prašei kažko,kad paspaustu tas penkias žvaigždutes.Šiaip prisiminus tai,kilsta geros mintys,kad ir dėl tų skandalų.Nostalgija.
Aš pati nesiekiau būti žvaigžde (eh taip,kažkada norėjau tapti ncg,bet taip ir netapau).Geriau būti tuo nežinomu ir nesivelti į jokius skandalus..
 Kažką suvėliau..
Vika.

16 komentarų:

Misteris J. rašė...

Patyko :D

Unknown rašė...

Labai patiko :P Gerą temą užkabinai :D

Panelė M. * rašė...

Šiaip fainai. O dėl mano populiarumo- aš jį "mečiau". Kuo mažiau lankaisi sd,tuo mažiau kas tavim domisi. to aš ir norėjau. :)

Rugilė :Dp* rašė...

Patiko :)*

upsy rašė...

ten bee? :D

Vesta rašė...

Idomus straipsnis ;)

Anonimiškas rašė...

Uch.. Kaip mažai elito liko o.O o kiek mūsų daug buvo , o dabar tik 4 o.O

Anonimiškas rašė...

Patiko :)

▲Princess Pichu▼ rašė...

Straipsnis geras, patiko pati parinkta tema. Iš tiesų tų žaidėjų "elitu" negaliu vadinti, nes tai netinka stardoll'ui- vadinčiau juos populiarieji ir mėgstami. Kai kurie iš tiesų pritrenkdavo savo aprangom, stiliumi, todėl kiti norėjo į juos lygiuotis.
Iš tiesų jų dabar tikrai sumažėjo- juk žaisti stardoll nesinorės visada. Gyventi reikia čia ir dabar.

`G o o d G i r l ♥ Just Love Myself * rašė...

Na , tikra nesąmonė : ( Tikrai norisi tokių žmonių ATGAL. Ir šiaip , blog'ai , visi jie dingę , išskyrus SNP ir SNA , ir aš džiaugiuosi dėl to , kad bent jie yra..
Bet , pagalvokite patys , ŽMONĖS , jūs jeigu norite , galite viską grąžinti , tą prasme , visus tuos laikus.

Elžbieta. rašė...

pamenu jie buvo vos ne Dievai, o dabar tai taip juokinga.:D
like.

Viktorija. rašė...

Oh ačiūū,prisiminiau,kad parašiau straipsnį,galvoju reik pasižiūrėt kiek komentarų..O jų gan daug :) Ačiū labaiii.
Mhm,ten bee :DD
Ačiū už komentarus:)

Viktorija. rašė...

Živile- juk jie patys save elitu vadindavo,tą gerai prisimenu:D

Lauryna rašė...

Atsiprašau už nuomonę, bet man bent jau straipsnio pradžia pasirodė gana įžūloka. :) Nors tema tikrai įdomi, bet manau ne iki galo išpildyta. :)

▲Princess Pichu▼ rašė...

Viktorija- jie net neverti taip vadintis.

Viktorija. rašė...

Lauryna- nematau nieko įžūlaus.Tai tiesa ir tiek:)
Živile-na šiaip jo..jie tiesiog kaip mes:D