2011 m. gruodžio 14 d., trečiadienis

kam laukti naujų? :)

Labas vakaras.

Tiesą sakant dabar jau tikrai paskutinį kartą sveikinuosi. bent jau aš,tai tikrai. Išaušo tas vakaras,kai aš tikrai apsisprendžiau. Viską baigti,uždaryti su stardoll blog'ais. Taipogi,tai išaušo ir "Stardoll News Planethype". Jei atvirai,buvo sunku apsispręsti,bet bent jau man matant,kas čia vyksta aš nusprendžiau.. Nusprendžiau,kad tegu SNP eina ilsėtis. Ilsėtis ir tiesiog pasitraukti iš blog'ų gyvenimo. Šiaip tai padaryti norėjau 2012-01-01,bet sakau,kam gadinti kai kuriems naujuosius metus? geriau jau dabar,negu vėliau..

SNP gyvavo beveik du metus. Dėka šio blog'o išmokau rašyti.. Rašyti,kurti.. Priimti kritiką,taipogi pyktis,ginčytis ,bet nenusileisti. Dėka SNP susipažinau su naujais žmonėmis. Ir šiaip daug ką pasiekiau.. Pirmiausia,tapau žinoma kaip didžioji skandalistė. Antra,tapau žinoma kai kuriems kaip draugiškas ir mielas žmogus. Ir tai buvo šio blog'o dėka..Kokie geri seni laikai buvo.. pamenu,kai su siby rungtyniavom,pas ką daugiau bus prisijungusių (online) ir panašiai.. O dabar mes paaugom- mes nebekariaujam,kas geresni,mes nebeesame aktyvūs,nes tam tiesiog nėra noro,laiko ir minčių.. Tarp kitko,skaitytojų čia labai labai sumažėjo ir būtent tai malšina norą rašyt. Taipogi.. Tiesiog praėjo tie laikai,kai dėl virtualaus dienoraščio galėjau padaryti vos ne viską- keltis anksti anksti dar nepakilus saulei ryte, kai galėjau parašyti kuo daugiau straipsnių,kai galėjau šimtus valandų platinti blog'ą.. Dabar nematau dėl ko tai daryti. Tiesiog aš gyvenu.

Daugiau laiko praleidžiu juokdamasi,bendraudama. Pasidariau kitokia,- tokia,kuriai SNP ir kiti blog'ai nulio vietoj. Ir nenoriu,kad SNP jūsų akyse būtų kaip mirštantis blog'as,nors tiesa apie tai reikėjo pagalvoti ankščiau.. Tiesiog viskas baigta...

Todėl labai didelis ačiū jums,kad visą laiką buvote su mumis.. Kad visada nepatingėdavote pakomentuoti,nors aišku buvo tokių kurie kaip skaitytojai nepasireiškė. Ačiū,kad buvote nerealūs skaitytojai,ačiū,kad palaikėte.. Ačiū,kad nepykote,ačiū,kad aplamai esate! Ačiū už viską,nes tik dėka to,mes pasiekėme tikrai labai daug.. Tai buvo mano svajonė- tapti žinomu blog'u. Ir mes tokiu tapome.. Jūsų dėka. Taipogi ačiū jums,mielosios rašytojos kurios rašėte šiame blog'e! Ačiū.

Na,o atsisveikinimą baigsiu daina,kuri manyčiau visada labai tiko atsisveikinimui.. Dažnai ji mane sugraudindavo,dažnai priversdavo susimąstyti.. Tik jos dar šiame blog'e nesate girdėję. :)



Žinokit,kad visada liksite mano atmintyje ir visada jus be galo mylėsiu ir prisiminsiu tik geruoju!!!

Tad,sudie.
Ačiū,kas buvote kartu.
Tikiuosi,kad prisiminsite tokią karštakošę Moniką. :)
Be to,linkiu linksmai atšvęsti Kalėdas,Naujuosius metus.. Sėkmės jums!!
Taipogi,kai neturėsite ką veikti,peržvelkite archyvus.. Juk gera prisiminti tuos gerus laikus..
Be to..

Kažko pabaiga - kito, naujo pradžia..

AČIŪ jums.

Su jumis atsisveikino,
SNP. 

p.s. mane dar sutiksite mano istorijoje naktyje.blogspot.com ir galite bendrauti su manimi skype'je- moni.xe.xe



22 komentarai:

Rūta. rašė...

ne..................

Panelė M. * rašė...

Taip. :)

Unknown rašė...

Ah... Kaip gaila.. Bet tikrai čia praleidau gana daug laiko ir labai dėkoju Monikai, kad priėmei mane rašyti :) Visada atsiminisu šį blog'ą :*

▲Princess Pichu▼ rašė...

Gaila. Šis blogas man iš tiesų patiko, jame visada rasdavau ką paskaityti. Na, bet nieko nepadarysi, kaip yra taip yra :) Sėkmės rašant istorija :)

Anonimiškas rašė...

"kam gadinti kai kuriems naujuosius metus?" - nemanau kad kam sugadintum... GK/SNP kartais peržvelgdavau. Iš ties tai dar galėjai laikyti jį, nors YRA KAIP YRA ;p

Panelė M. * rašė...

Anonime- virtualiame gyvenimo šio blog'o mėgėjams sugadinčiau. Be to nematau prasmės jį laikyti toliau. Pasakyk,kam?

Viiktorija :* rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Anonimiškas rašė...

Nu kažkaip ... Virtualiame . ;D Nu gaal ten kokiems tai "nolife'riams" tai jo. Kam ? Daugelis jį skaitė, na, bet ... liko nežinomesni blog`ai - laikas ir jiems sužibėti. Negi ne ? :DD

Panelė M. * rašė...

Taip. Iš tiesų manau,kad ši karta išaugo ir nebūtinai nolife'riams gali būti liūdna. Tiesiog tiems kurie prisirišo prie blog'o. Na,o dabar tikiuosi,kad bus kitas lt blog'as apie sd kurie dar žaidžia SD ir gyvuos ilgai. Tik man gaila,kad nepavyko sulaukti antrojo gimtadienio.. :)

Viiktorija :* rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Anonimiškas rašė...

Na... Išties šis blog`as buvo GERIAUSIAS. Ir taip, manau kad tokių blog`ų tikrai atsiras ... Na, apie stardoll`ą ... Nes jie ne kopijuos o bandys kažką kurti. :)

Panelė M. * rašė...

:) juk viskas turi pradžią ir pabaigą.

Viiktorija :* rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Viiktorija :* rašė...

Kažkaip keista matyt kad SNP užsidaro ...

Augustė rašė...

Nu blemba, neuždaryk priimk naujas aktyvias rašytojas ir bus nauja pradžia. Prašau, bet jeigu jau tikrai taip nusprendiai, nuomuonės pakeisti negaliu(im), pasiilgsiu šio blogo.

Panelė M. * rašė...

Tame ir esmė,kad nėra tokių kurie norėtų čia rašyti. O reikia ne vieno,ne dviejų,o dešimčių kurie gaivintų blog'ą. Būtent dėl to jis ir atsisveikino ir tikrai nemanau,kad jį grąžinsiu atgal prie darbo. :)

Augustė rašė...

O pati nesigaili, kad jį uždarai?

Panelė M. * rašė...

Kaip matai ne. Nebemanau,kad verta jį laikyti dar daugiau kai jis jau žlunga. :)

Augustė rašė...

Na taip, ištikrūjų esi labai daug darbo sudėjusi į blogą. Tik taip tave pažinau geriau. :)) Sekmės gyvenime

Panelė M. * rašė...

Ačiū. :)

ILoveMagic rašė...

dabar visi pradėjo rašyt - neužsidarykit, neužsidarykit. įdomu, kur jūs buvot lapkričio - spalio mėn. po straipsniais keli komentarai. pati rašiau blog ir suprantu, kaip yra sunku rašyti kai nieks neskaito. bet visi geri dalykai kadanors baigiasi, sekmės visiems, pasiilgsiu ;)

Justė. rašė...

MONIKA AŠ MANAU TU JĮ GRĄŽINSI KAI GRĄŽINSI ATGAL GK !