2011 m. gruodžio 3 d., šeštadienis

:)

Labas rytas,
kaip laikotės sulaukę šeštadienio? Pagaliau kelios dienos poilsio! Na,bet dabar netemsiu gumos ir manau jūs esate pasiruošę skaityti tai ką aš galvoju. Atvirai. Tikrai atvirai...

Manau kalbėsiu/rašysiu taip kaip viskas buvo čia ir kuo tai pavirto. Iš pat pradžių mes rašėme apie stardoll.. Pirmą kartą paskelbus konkursą/projektą aktyviausias SNP skaitytojas... Ach,buvo nuostabu. Na nenoriu to prisiminti,nes tai palyginus su dabartimi.. Tiesiog liūdna. Prieš maždaug metus jūs kaip skaitytojai buvote nuostabūs.. Sulaukdavome daug daug daug komentarų,o dabar.. Kad ir 12 žmonių  blog'e vienu metu.. Pakomentuoja vos keli ir tai ATIMA norą rašyti.Būtent todėl mes ir esame neaktyvūs,tad darykite išvadas.. O žinokit visai neseniai buvau pilna energijos ir noro rašyti,o jis nesulaukiant po tiek daug pastangų dėto straipsnio komentarų išblėsta.. Atsiranda tik apmaudas- kam aš tiek dirbau ir sėdėjau prie straipsnio,kam ieškojau nuotraukų ir kam iš viso dar rašau? Taip,man tokios mintis užplūsta vos ne kiekvieną kartą kai jums kažką parašau.. Žinau,kad skaitytojų žymiai pamažėjo,BET. Atsirado visai nepažįstamų skaitytojų. Skaitytojų,kurie šį blog'ą atrado internete ir kuris manau,kad jiems patinka,nes jie jį skaito. Įsivaizduokit,nuo stardoll'inių platumų persikelti į realias.. Geras jausmas. Būtent visiems ir esu padariusi tokį dalyką kaip anonimiški komentarai.. Kad komentavimo teisę turėtų visi ir visi mus džiugintų savo komentarais. Bet kaip matau tai ir vėl veltui..

Toliau.. Stardoll'e kaip superstar man dar liko 33 dienos.. Jau seniai jų nesipildau,nes tiesiog nebežaidžiu šio žaidimo ir tikrai nesigailiu išleistų pinigų. Praleidau ten fainą laiką,susiradau puikių draugų su kuriai DAR nesusitikau,bet tikiuosi susitikti ir galiausiai.. Išmokau. Išmokau būti kritikuojama,supratau kas yra populiarumas.. Kaip ir šį trečiadienį mokykloj kalbėjau su bendraklase kuri yra žinoma ir ji pasakė- "Kuo žinomesnė esi tuo ant tavęs daugiau varo". Ir taip aš su ja visu šimtu procentų sutinku. Taip ir yra. Be to nesakau,kad palieku stardoll.. Pasirodo aš jo negaliu palikti,kodėl? Sužinosite šiandien. Tiesiog prisiminiau,kad yra vienas dalykas kuris mane stabdo ir aš peržiūrėjusi senuosius archyvus norėčiau ir dar kartą tai pakartoti. Nors ir 33 dienoms,bet vistiek. Na kaip ir sakiau,sužinosite.

Turbūt visi numanote kur aš lenkiu. Links atsisveikinimo,taip? Na ir taip..

Jūs žiauriai klystat. Aš neatsisveikinu. Aš neuždarau blog'o. Aš į jį rašysiu. Bet reikia tų kurie tai pastūmėtų. Reikia komentarų iš kiekvieno skaitytojo.. Jų mums reikia. Ir kai jų nėra aš žinau ką galvoja rašytojos,- jų darbas lieka neįvertintas. 
Tad mielieji, prašau jūsų. Jeigu jums bent kiek įdomus šis blog'as bent buvo arba vis dar yra prisiminkite,kad jūs esate skaitytojai kurių nuomonių mums tikrai žiaaaaaauriai reikia. 
Praašau.

Monika.

19 komentarų:

Goda rašė...

Jaučiu pošituo pranešimu bus ohoohoho kiek komentarų:D O taip,žinau tą bjaurų jausmą kai rašai,stengiesi,bet komentarų nėr,nėr. O aš pavyzdžiui nemėgstu komentuot..Žinai del ko? Nes paprastai šitame blog'e straipsniai būna nearelūs,neturiu net ką pasakyt,būna apakus:D

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

Na ačiū ir kaip tik mums tokių komentarų ir reikia. O kad bus kaip tu sakau ohoho tai netikiu.. Visi į tai nusispjaus.

Agnytccc :3 rašė...

Net nustebau kad tu parašiai . Galiu paklaust? KUR kitos rašytojos ?

Panelė M. * rašė...

Nustebai? aš esu blog'o adminė ir turiu rašyt,tad nieko tokio kas sukeltų nuostabą neturėtų būti

Agnytccc :3 rašė...

O kur visos rašytojos ? Kažkaip jų pasigedau.

Agnytccc :3 rašė...

Ir aš STENGIUOSI pakomentuoti , bet nėra ką komentuoti :)

Unknown rašė...

Aš irgi stengiuosi komentuoti kiekvieną pranešimą. Bet žinai kaip yra? Dabar, šią savaitę nebuvo nė vieno normalaus straipsnio (išskyrus man rodos Lauros), tik atsiprašymai dėl ko nerašiau, kokie nors klausymai ir t.t. Todėl ir atbaidot skaitytojus. O taip tai, galiu pasakyt, kad kiti nekomentuoja, nes gal nelabai sudomino straipsnis, arba kaip tik laabai patiko :)

`G o o d G i r l ♥ Just Love Myself * rašė...

Monika , yra viena klaida "REALYBĖ" , taip , atrodo visi džiaugsis kad atsirado kažkas realaus blog'e , o ne vaikiška ir nerealu.. BET KAM ŠITAIP?Nepyk , bet man atrodo tu pati viską sugriovei , reikia STARDOLL'O NAUJIENŲ , ir nors tu užmušk. Aš tik dabar supratau , dėl ko žmonės buvo tokie aktyvūs..

Panelė M. * rašė...

ok,pabandom. Pabandom. Saavaitę šitas blog'as bus SNP ir tada pažiūrėsim. :)

`G o o d G i r l ♥ Just Love Myself * rašė...

: )

Panelė M. * rašė...

ir netikiu,kad kažkas pasikeis. Ir vėl grįšim prie to žaidimo kurį norėjau pamiršt.

Rei Rei. rašė...

Monika, žinai, kodėl nieks nekomentuoja ir mažėja sekėjų?
Nes nėra straipsnių. Nėra ką komentuoti. Ir šis blogas jau labai ilgai kabo ant paskutinio plauko. Nors ir kažką pakeisi, bet jeigu straipsnių nepadaugės, tai jis tikrai nepopuliarės.

Blogai nieko blogo nelinkiu, tik vat, kad jis eina link pabaigos.
Bet žinoma, jis tikrai gali atsigauti, tik tad reikės daug straipsnių, daug komentarų, bet tikriausiai jis niekada nebebus toks populiarus.

Tad sėkmės, bandant jį atgaivinti, o aš ir manau dar daugelis stengsis padėti komentuodami.


c:

`G o o d G i r l ♥ Just Love Myself * rašė...

Monika , man to ir reikia , ir manau daugelis to NORI.

Panelė M. * rašė...

Bet kažkaip iš apklausų to tavo SD reikėjo tik MAX 3

Panelė M. * rašė...

Be to,SNP blog'as yra šone,ten galit skaityt apie sd kam įdomu. :D

`G o o d G i r l ♥ Just Love Myself * rašė...

Aišku.

Agnytccc :3 rašė...

Ištikrų norėčiau paaimti ir rašyti bet gaila kad nepriami. : s
PAGALIAU !

Rūta. rašė...

žinau tą jausmą kai rašai NIEKAM...po to ir dingsta noras rašyti.

Panelė M. * rašė...

Rūta-būtent