2011 m. lapkričio 5 d., šeštadienis

truputis iš „Panelės“ spalio numerio

Dabar jums noriu papasakoti apie vieną merginą iš „Panelės“ žurnalo. Ji buvo viršelio mergina, tačiau TOKIO SIAUBO turbūt niekam neteko patirti.
Cituoju : „Buvau tokiam šūde , kokiam dar neteko būti...“
Ši mergina : Akvilė Kavaliauskaitė (23 metai) bandė ieškoti saulės numylėtame krašte - Maljorkoje. Tačiau tame darbe ji ištvėrė vieną dieną. Viskas buvo taip :
Vieną dieną Akvilė susikrovė lagaminus, išvažiavo į aerouostą ir išskrido. Ji įsidarbino penkių žvaigždučių viešbutyje animatorė {animatoriai tai tie žmonės kurie linksmina klientus, ruošia jiems staigmenas ir pan.}. Jos kolegė , kaip ji pati tvirtina buvo IŠ - PRO - TĖ - JU - SI, nes ji labai mylėjo šitą darbą. Iš pradžių Akvilė galvojo tą patį, kad tai - jos svajonių darbas.
Cituoju :
 - Puiku, tu priimta. Gal domina darbo sąlygos?
 - Ai, taip, darbo sąlygos... Žinoma, kad domina.
 - Darbas nuo 10:00 iki 00:00 , viena poilsio diena per savaitę. Dalyvauji organizuojant viešbučio renginius, šiek tiek (!) užsiimsi su vaikais. Privalėsi visada šypsotis, tapti viešbučio siela, susipažinti su klientais, priversti juos pirkti kuo daugiau gėrimų vietiniuose baruose.
 - Gerai ! Tinka!
Pirmąją dieną Akvilė savo darbą baigė nė 00:00 , kaip buvo parašyta dokumentuose, o 02:00 ji dar pradėjo viską tvarkyti. Už tai, kad ji davė alkoholio padauginiusiai anglei patarimą : „Ponia, jūs tokia beviltiškai girta, kad jei dabar pat neisite miegoti, privemsit visą viešbučio basieną“ tačiau už tokius žodžius mažai trūko , kad Akvilę išmestų iš darbo. Ji vilkėjo klounų kostiumą, nuo kurio niežėjo taip , kaip kažkokia mokslininkų neatrasta liga. O poto visa suprakaitavus , užsidėjo baltą suknelę {tik ją užsidėjo ir suknelė pradėjo smirdėti, nes direktorius Akvilei neleido nusiprausti. } ir ėjo į vaikų diskoteką juos linksminti. Tačiau bėda - ji nemokėjo vokiškai. Suprasdavo viską tik tada, kol kažkas įvykdavo. Tačiau Akvilė džiaugiasi, kad viskas dabar gerai, ir jai nebereikia to gyventi. Norėdama daugiau užsidirbti, ji tik DAUGIAU išleido. Štai jos biudžeto apžvalga :
Per 3 mėnėsius išleista 7500 LT
nuomai - 3000 LT
maistui - apie 1500 LT
pramogoms - apie 2000 LT
kitkam - apie 1000 LT
Uždirbta - 4500 LT
Nuostolis - 3000 LT.

Akvilė rašė, kad tai jos didžiausia gyvenime padaryta klaida.

Manau, kad jums buvo įdomu. Komentuokit ♥

10 komentarų:

Unknown rašė...

Gal ir nieko. :)

Rei Rei. rašė...

Skaičiau žurnale visus straipsnius. Šiaip labai juokingas , bet nieko juokingo jai nenutiko :DD

Panelė M. * rašė...

Na skaičiau ir kažko trūko,bet tikiuosi kitą kartą pasiseks geriau.:)

Kamile rašė...

Ačiū, stengsiuosi. Labai nenorėjau ilgai rašyt, nes skaitytojams - turi būti trumpa, bet AIŠKI situacija :) Žinau, mane labiausiai juokino situacija „MiniClub“ :D

Dommy. ;*;*;* rašė...

Kamile- na ne visada trumpa. ;D Man pavyzdžiui patinka tai,kas išsamu. ;) Bet ačiū už pastangas.

Agnytccc :3 rašė...

Pattiko. Tik kažkaip na tiesiog gal istorija kuri nepritraukė :D

Kamile rašė...

Būtum skaičius iš „Panelės“ žurnalo, būtum APAKUS , aš skaičiau ir negalėjau savo akim patikėt. Aš nekopijavau čia nieko, o viską iš savęs rašiau :)Aš ne profesionali, nemoku kaip žurnalistės :D Bet ačiū, stengsiuosi patobulėt ;)

Anonimiškas rašė...

Na man irgi patiko, tik kažko šiek tiek pritrūko.

Kamile rašė...

Ačiū už nuomonę :)

Justė rašė...

Na, visai nieko :)