2011 m. lapkričio 8 d., antradienis

Tiems, kas mėgsta muziką!


Gerą antradienio vakarą, GK skaitytojai. :)
Pas jums atplaukia Vilija, kuri šią savaitę laaaabai užimta ir išėjusi iš proto - šiandien buvo istorijos kontrolinis, rytoj lietuvių kontrolinis ir rusų monologas, poryt rusų kontrolinis, o savaitę labai linksmai užbaigsime su fizikos kontroliniu. :))) Todėl kažkaip laiko straipsniams nelabai turėsiu, bet čia atėjau su mintim, jog čia bus mano prieglobstis kai aš turėsiu laiko, noro ir idėjų.

Turiu labai atsiprašyti, kad pirmo savo pažado taip ir nepavyks pažadėti, kadangi visos foto ir video iš Kupiškio netyčia ištrynė draugas, todėl jei iš kur gausiu tai tik vėliau. Bet sausio 15d. bus mano pačios įžodis Pandėlyje, iš kurio PAŽADU (mano garbės žodis), kad parašysiu straipsnį ir supažindinsiu su visu šituo reikalu! Iš ties gaila, kad taip atsitiko, kadangi buvau nufilmavusi ir oficialią įžodžio dalį ir ateitininkų šokius specialiai jums, bet... iš ties gaila.

Na, o kad bent šiek tiek numalšinčiau jūsų pyktį skraidinu pirmą Jūsų pasiūlytų dainų 10-uką (atsiprašau, pamelavau aną kart, kad 15 reikia :s), kurias siūlė GK skaitytojai. Tikiuosi išsirinksite savo favoritę, už kurią galėsite atiduoti balsą pabaigoje, išklausę visas 10 dainų. :)

1-oji DAINA

Laza Morgan - This Girl



Pirmasis Misterės S. (arba tiesiog S.) pasiūlymas. Na, daina kaip daina - sakant tiesiai šviesiai manęs nesužavėjo. Žinoma, klausyti galima, galbūt tiems, kam patinka ši muzika daina yra perfect, bet man ji tiesiog eilinė ir tikrai nei nuotaiką pakėlė, nei kažkaip suvirpino galvą. Nieko ypatingo.

2-oji DAINA

Chromeo - Fancy Footwork



Antroji S. siūloma daina - šiek tiek greitesnio ritmo. Pradžioje klausiau ir vėl nebuvo nieko ypatingo, paskui dainai įsibėgėjant garsai pasikeitė į visai įdomius, laukiau bombos, kuri, vyliausi mane nustebins. Deja, tos 'bombos' taip ir nesulaukiau, bet pripažįstu, ritmas gana geras.

3-ioji DAINA

Rihanna ft. Calvin Harris - We Found Love



Sekantis S. pasiūlymas - turbūt visiems žinoma viena iš naujesnių Rihannos dainų, kuri, bent jau man patinka. Nėra ji kažkuo išsiskirianti, bet tiesiog dvelkia kažkokiu šiltumu, gera energija, nuoširdumu ir tiesiog teigiamai veikia, dėl to jos klausyčiau ir klausyčiau... Pliusas šitai dainai. :)

4-oji DAINA

Jessie J - Who You Are



Na ir S. savo pasiūlymų eilę užbaigia su ramia, man negirdėta, bet tikrai laaaabai gražia daina! Kai išgirdau pradžią supratau, jog čia bus kažkas nepaprasto, ir įsibėgėjus dainai tai supratau. Iš ties, labai ačiū tau, paslaptingoji S. už šį pasiūlymą - jis keliauja į mano MP4! :)

5-oji DAINA

Rihanna ft. Eminem - I love the way you lie



Pirmasis Kamilės pasiūlymas. Mm... praėjusios vasaros daina. :) Iš ties, jau šiek tiek pabodusi, bet visada smagu išgirsti, klausyti dainą ir suprasti, jog žinai jos žodžius. Klausant šį Rihanos ir Eminemo kūrinį sielą apima prisiminimai ir geri jausmai.

6-oji DAINA

Katy Perry - Firework



Jei dar nepavargo ausys ir smegenys, Kamilė vakarą siūlo pratęsti su tikriausiai vėl visiems girdėta ir galbūt net iki smegenų ląstelių galiukų žinoma ir pažįstama Katy daina. Na, apie ją mano nuomonė taip pat gera, bet kol kas ji man taip pat nusibodusi, todėl jos mano MP4 nėra, nors kažkada buvo. Tiesiog viskam būna pabaiga.

7-oji DAINA

Katy Perry - Last Friday Night (TGIF)



O paskutinė Kamilės daina man sukelia ypatingai daug prisiminimų. :) Pamenu, kažkada ji mane ir mano draugus taip 'vežė', kad skambėdavo visą dieną ir grįžus namo negalėdavau išmesti jos iš galvos. Žinoma, tai vykdavo dėl to, kad daina tikrai yra gera. Ne buvo, o yra. Tiesiog dabar ją jau taip pat išmečiau iš savo 'Klausomų dainų' sąrašo.

8-oji DAINA

Dj Alex.R - Never Be Alone (Dj Amor 2011)



Pirmoji Evelinos (Ėvelis) siūloma daina. Kaip aš džiaugiuosi, kad daugiausiai iš siūlytų GK skaitytojų dainų man yra girdėtos, nes tai reiškia, kad mūsų skoniai panašūs. Ši daina taip pat ne išimtis - kažkada ji buvo labai klausoma, o kadangi šiuo metu daugiau vėl grįžau prie pop rock arba ausį gaivinu dainuojamąja Lietuvių poezija tai neklausau tokio žanro dangų. Nukrypau nuo temos. Dainai 10 balų!

9-oji DAINA

Christopher S feat Max Urban - Star



Antroji Evelinos pasiūlyta daina - man negirdėta. Va, ir prisikalbėjau. :D Iš ties iš pradžių nekėlė jokių emocijų, bet vėliau kažkaip nuomonė apie dainą ir pačią muziką pasikeitė. Žinoma, nepadarė kažkokio wow, kad vėl klausyčiau dainą iš naujo, bet teigiamai pradėjau į ją žiūrėti, o tai jau visai nieko.

10-oji DAINA

Dr. Who - Moves Like Jagger (Booty Club Mix)



Na, o šio vakaro 10-uką Evelina siūlo baigti su man puikiai žinoma daina, viena klausomiausių šią savaitę ir apskritai, mėgiama. :) Iš ties joj man užtenka visko - tiek emocijos, ritmo, jausmų ir panašiai. Klausyčiau ir klausyčiau. Manau, tai geras pasirinkimas.

* * *

Na, toks buvo šio vakaro 10-ukas. Tikiuosi visiems, kurie mėgsta muziką jis patiko ar bent jau kuri nors daina paliko įspūdį. Todėl dabar visi galite atiduoti savo balsą už jūsų manymu geriausią dainą! Dainos siūlytojas galės džiaugtis, jog žino tikrai daug gerų dainų, patinkančių GK skaitytojams. :)




O dabar komentaruose galite pasidalinti už kurią dainą balsavote, kaip rubrika, ar patiko mano aprašymai ir panašiai ir žinoma taip pat siūlyti savo dainas! Kadangi sąrašiukas jau iš karto nusitęsė tikrai gana ilgas, stenkitės vienu kartu siūlyti apie 3-4 dainas, taip manau bus įdomiau ir geriau.

O dabar galiu tik palinkėti geros nakties ir sėkmingo rytojaus!

Rašytoja Vilija.

11 komentarų:

Laurencijaa rašė...

Ot gaila, kad mano dainu nera pasiulytu..
sunkoka buvo isrinkt geriausia- nes tikrai ne mano skonio muzika.

`G o o d G i r l ♥ Just Love Myself * rašė...

Siūlau :
Selena Gomez - Ghost Of You,
Coldplay ft. Rihanna - Princess Of China,
Demi Lovato ft. - You're My Only Shorty .

Rei Rei. rašė...

O ar tas dainas kur ankščiau siūlėm, komentuosi? O šiaip, balsavau už Jessie J- EWho you are.

V i l i j a . @@ rašė...

Laurencija - nesijaudink, visos dainos prieis savo eilę! Galbūt kitą kartą bus tavo stiliaus dainų. :)

Silvia - ačiū už siūlymus. :)

Rei Rei - žinoma, komentuosiu. Nepaliksiu nei vienos dainos be pasirodymo GK, bet tikriausiai teks laukti gana ilgai, nes nenoriu kasdien kelti tik muziką ir muziką. :)

Unknown rašė...

Patiko šios dienos pasiūlymai :) Visos girdėtos, bet gerą vėl jų klausytis ;)

Laurencijaa rašė...

Tai va! As siulau...
OneRepublic- Good Life
OneRepublic- Goodbye Apathy
Florence&The Machine- Rabbit Heart
The Killers- Read my mind
♥ tikiuosi patiks!

Elžbieta. rašė...

o Laurencija tu prie rocko gal šiek tiek? :)

Gabie85 rašė...

MGMT - Kids
Peter, Bjorn & John - Young Folks

Manau, kad tikrai girdėtos :)

Panelė M. * rašė...

Daviau balsą už 9 ;p
O man patiko dainos,VISOS!

▲Princess Pichu▼ rašė...

Siūlau,-
Eric Saade - hotter than fire
Nicole Sherzinger - try with me
Avicii - levels
Rihanna - rehab ft. Justin Timberlake

Anonimiškas rašė...

Šiandien tik viena :D
KAZAKY - LOVE
Bet video tai geriausias :D