2011 m. lapkričio 1 d., antradienis

Prisidėjusiems prie akcijos „Padėk GK pabusti“- Informacija

Kaip ir minėjau parašysiu straipsnį arba kitaip informacinį pranešimą apie tai ką vakar rašiau. Vakar rašiau,kad Gyvenimas Kitaip blog'ui pats metas pabusti ir įrodyti,kad mes GALIM! Ir aš džiaugiuosi,kad prie šios akcijos prisijungė 12 skaitytojų (su manimi). Visgi nors ir dvylika,- bet ta grupelė žmonių gali padaryti daug daugiau negu didelė grupė. Sutinkate? Na,bet pirmiausia kas tie prisijungusieji? (vardinsiu pagal google paskyrų vardus)
1. Monika (Aš)
2. Dovilė.;*
3. Laurencijaa
4. Mr.Chemy
5. S.
6. Dommy.;*;*;*
7. Ėvelis
8. Karolina (MissUoga)
9. Rei Rei.
10. Pophop
11. Dominika
12. Jusyzynute
Pirmiausia tai noriu Jums padėkoti,kad nepagailėsite savo laiko ir pastangų. Visgi manau,kad mes kartu sugebėsime įveikti sunkumus. :)


Ko būtent iš jūsų noriu?
Pamanysite,kad esu savanaudė ir pati nieko nedarysiu,tik sėdėsiu sudėjus koją ant kojos? Jei taip manote,klystate. Aš pati darysiu tą patį,ko ir tikiuosi iš jūsų. Ir turbūt galvojate ko? Iš jūsų (kurie šiuo metu prisijungę prie šios akcijos „Padėk GK pabusti“ (toks kol kas šios akcijos pavadinimas) norėčiau sulaukti pagalbos iš lankymosi ir komentavimo pusės. Jūsų (be manęs) yra 11,tad gaunasi,kad visada po straipsniais turėtų būti 11 komentarų. Aišku,taip tikrai nebus,tai ir taip aišku. Bet norėtųsi,kad bent pusė šių dalyvių (ir tų kurie dar neužsiregistravo į šią akciją) komentuotų. Sulaukus 8 komentarų iš skirtingų asmenų- mums rašytojoms laimė,nes iš ties šis skaičius einant laikui tikiu,kad augs. Taipogi, būtų labai nerealiai,jei blog'e vis dažniau online rodytų +10 (šiandien buvo +9,visgi jau nemažai!). Toliau kitas dalykas,- blog'o platinimas. Jeigu nuoširdžiai nori padėti šiam blog'ui (tai nėra vertimas,tai savanoriams) paplatinkite jį savo draugams (jie gali būti ir realūs ir virtualūs). Juk nėra jau taip sunku,tiesa?

Koks atlygis jums?
Na jei atvirai,- jokių pinigų ir kažko panašaus nesiruošiu niekam dalinti, nes visgi tai skirta savanoriams,bet pirmiausia tai jūsų laukia didelė padėka (kurią parengsiu,galbūt net video klipas kuriame nusifilmuosiu,omg:D) ir šiaip. Tiesiog manau,kad padarius gerą darbą jums ir patiems bus gera ant "dušios". 

Tad tiek. Tokia informacija. Jeigu turite klausimų klauskite komentaruose atsakysiu!
Be to,jei yra dar norinčių dalyvauti šioje akcijoje,- registruokitės komentaruose.
Kol kas tiek,einu valgyt. Vėliau DAR parašysiu.
Moni.

9 komentarai:

Tapkė.: * rašė...

Okėj , būtinai visur paplatinsiu blog'ą . Seniau ir stardoll'ę buvau užsidėjus bet dabar kažko nutryniau : D

Unknown rašė...

Pasistengsiu komentuoti :) Ir platinti. ;)

Dominika rašė...

pabandysiu kažką padaryt ;D

Laurencijaa rašė...

Butinai komentuosiu!!
Ir nereikia cia dekoti! :)

Panelė M. * rašė...

Ačiū jums!;*

Rei Rei. rašė...

Einu platinti :D

Panelė M. * rašė...

Ačiūūū:*

Mr.chemy rašė...

Iškart įspėju ir atsiprašau,bet straipsnių beveik nekomentuosiu,nes mano pc yra labai lievas ir neleidžia rašyt konmentarų,nebet prisėdu mamos darbe. ;<

Justė rašė...

Komentuosiu, kiek galėsiu. :)