2011 m. lapkričio 19 d., šeštadienis

Lindex- parduotuvė su kitokiu drabužių pasirinkimu?

Labas vakaras!
Tiesą sakant tikėjausi,kad save priversiu parašyti į blog'ą dar dieną,bet kaip matote rašau tik vakare. Ir šiandien būčiau neparašiusi visiškai,bet parašiau,dėl keturių priežasčių.
  • Online- 12 skaitytojų
  • 101 facebook like
  • naujas sekėjas!
  • neaktyvus blog'as.
Būtent dėl to. Kadangi šio straipsnio tema kurį dabar parašiau ir jūs skaitote bent jau man nematyta kituose blog'uose + apie realią parduotuvę,manau,kad tai turėtų jus tikrai sudominti ir tikrai sužadinti norą komentuoti! Po išvaizda sulaukiau vos dviejų nuomonių.. Tad šį kartą tikiuosi,kad nepatingėsite ir savo noru komentuosite,nes tai bent jau man yra velniškai svarbu! O dabar netemsiu gumos ir iš karto keliausiu prie straipsnio.
Kaip matėte šį kartą rašau apie parduotuvę „Lindex“ kuri bent jau man,kai nuvažiuoju į akropolį yra pirmoje vietoje! 
Šioje parduotuvėje man patinka,kad čia yra kitoks drabužių stilius negu visur. Ne visur rasi tokių rūbų. Taip pat kainos nesikandžioja,kiekvienas galėtų turėti bent po vieną drabužį iš čia. Ir tikrai nepasigailėtų! Parduotuvės personalas,kiek man teko lankytis tikrai draugiškas. Aišku,šioje parduotuvėje apsipirkti galėtų tik mergaitės,moterys,bei berniukai. Vyrams drabužių čia nėra. Kaip tėtis sakė,Norvegijoje,Lindex'e mergaičių skyriuje vien rožiniai drabužiai. :DD Nežinau,galbūt. Man neteko lankytis,bet,kad taip būtų Lietuvoje- nepasakyčiau. Tad,- keletas punktų dėl ko eidami nepraleiskite parduotuvės „Lindex“

Išskirtinis drabužių stilius

Užėjus į kitas parduotuves,kartais net vemti verčia,kai viskas vienas per tą patį ir kai reikia kažką išsirinkti,pats negali išsirinkti,nes pirmiausia parduotuvės (ne visos) atitraukia savo pirkėjus dėl-
  • Daugumos drabužių panašių fasonų,tik skirtingos spalvos,piešinėliai ir panašiai.
  • Jau seniai atsibodę drabužių įvaizdžiai.
  • Per didelės kainos.
Pirmiausia manau,kad būtent dėl šių tipų,dauguma pirkėjų tai ir atitraukia. Dauguma nenori pirkti to kas ten yra,nes iš esančių žmonių toje parduotuvėje kai kurie suvokia,apmąsto,kad ir kitas kažką panašaus nusipirks ir tai bus NE-Į-DO-MU (į tai turėtų atkreipti dėmesį ypač tie,kurie "vaikosi" madų,nori būti vieninteliais su tokiu įvaizdžiu). Bet šiuo atveju galėčiau išskirti parduotuvę „LINDEX“ ir dar keletą kitų,apie kurias šį kartą nerašau. Kiek man teko lankytis Lindex'e,kitose parduotuvėse gal ir buvo kažkas panašaus,bet tik vienetai. Praeitais metais kai buvau Lindex'e mane nustebino kelios palaidinės savo stiliumi,raštu ir spalvomis. Žinoma,jos buvo moterims,o ne paauglėms. Tačiau į lindex'ą užsukus į vaikų (aišku,žiūrint pagal ūgį) visada išsirenku kažką,tik šį kartą buvo išimtis. Nebuvo nuotaikos kažko matuotis,bet ieškojau kažko kito,negu turi visi! Ir ten puiki vieta tai rasti. Štai kelios palaidinės(ir kita) kuriuos mačiau realiai ir jie puikūs!
Top GreyTop RedBaseball jacket Red
1.                                                        2.                                                                        3.      
(pradžiai pakaks ir trijų,visgi nuotraukų bus ir daugiau)

Palaidinės atrodo paprastos nuotraukose,bet bent jau man realiai jos gražesnės,ypač vidurinė. Kadangi aš mėgstu tokio tipo drabužius kaip antroje nuotraukoje,būčiau ją pirkusi,bet kaip ir minėjau,liūdna buvo ir matuotis noro negalėjau įgaut,todėl taip ir palikau ramybėje. Manau visi prisimenate Viktorijos konkursą,kur laimėjo mano palaidinė su mergina? Ją dauguma pavergė. Ir ji taipogi pirkta iš „lindex“! Palaidinės rankovės kitokios,todėl vien tik tai duoda išskirtinumą. Net kai mano draugė pamatė šią palaidinę,kitą dieną važiavo ieškoti kažko panašaus! Tai įrodo,kad „Lindex“ parduotuvė kuria tokio stiliaus drabužius,kurie traukia paaugles. :) Būtent dėl išskirtinio,įdomesnio,mielesnio ir gal net gražesnio (aišku,nesakau,kad ir kitos parduotuvės neturi gražių drabužių) drabužių stiliaus verta ką nors įsigyti iš šios parduotuvės!

Prieinama kaina kiekvienam

Dažnai užėjus į kokią nors paprastą,nefirminę parduotuvę iš karto kyla noras kuo greičiau iš jos išeiti. ir kodėl? Žinoma,kad dėl parduotuvėje esančių kainų dydžio. Ne visada visi yra pasiruošę ant paprastų kelnių,palaidinės ar dar kieno nors išleisti kokius,kad ir 200 litus. Ir absurdiškiausia būna tuomet,kai drabužis netyčia lieka suplėšytas,todėl manau,kad velniop ar tai firminiai ar ne! Svarbiausia įvaizdis,o ne Adidas,Nike ar dar kieno nors ženkliukas. Ar manote taip kaip aš? Jeigu taip,tuomet paprastų,kokybiškų,gražių,svarbiausia nebrangių drabužių galite rasti parduotuvėje apie kurią rašau- „Lindex“. Aš šios parduotuvės,kaip jūs manau jau pamanėte tikrai nekeliu į aukštumas,o jeigu jūs esate įsitikinę,kad taip yra,- tiesiog šią parduotuvę mėgstu. Todėl kaip ir minėjau kainos tikrai prieinamos! Norite sužinoti,kokios visgi yra šių trijų drabužių kainos?
1 palaidinės- 45 litai.
2 palaidinės- 45 litai.
3 megztuko- 89 litai.
Sakysite daug? O kokias kainas įsivaizduojate nuvalkiotuose Adidas,Nike parduotuvėse? Jos daug didesnės,bet būtent šių firmų drabužių bendraklasiai turės ne vieną.Todėl verta pagalvoti.
Be to Lindex'o parduotuvėje visada yra toks dalykas kaip perki tris,moki už du. Šiuos drabužius galite rasti prie vaikų skyriaus. Jie pažymėti kitokia etikete. Iš dalies tai apsimoka, o ką manote jūs? Be to + keli drabužiai kurie šiuo metu yra tarp tų kurie perki 3 moki už 2. :}
Top BlackTop BlackZip jacket Purple
Todėl,ši parduotuvė man visada patiko ir tikiuosi patiks,jeigu nesugadins savo vardo užkeltomis kainomis ar paprastai,neįdomiais ir nelabai traukiančiais akį drabužiais. Tad šį kartą tiek. Supažindinau jus su ja,nežinau patiko nepatiko,spręsti jums. :) Būtų malonu sulaukti komentarų. :)
Lindex parduotuvės svetainė-
TAD kol kas tiek,
Monika.

15 komentarų:

Unknown rašė...

Labai patiko straipsnis! O šiaip tai man patinka LINDEX parduotuvė, ten iš tikrųjų yra labai gražių drabužių ;)

Viktorija. rašė...

Na pvz lietuvoje kainos yra daugiau sukeltos nei kokioj Anglijoj:) Nes kai buvau uk vienoj lindex parduotuvėj,mačiau suknelę už 20 svarų (80 lt apytiksliai),o lietuvoje kainavo 200 lt:)
O šiaip geriau takko renkuos nei lindex :D

Panelė M. * rašė...

Evelina- ačiū :P Ir dėl drabužių pritariu,ten yra tikrai gražių :}
Vika- tj jo :d Lietuva stebuklų šalis,įrodyta. ;D Be to tos takko nž parduotuvės,tai nieko negaliu pasakyt. :)

Viktorija. rašė...

Nezinai takko? ;o akre.gi yra :D

Laura rašė...

Aš pati neretai perkuosi drabužius iš lindexo ir mano mama vadovaujasi dar tokiu dalyku, kai perka man drabužius,arba duoda apsipirkimui: geriau brangu ir tikrai kokybiška, negu pigu ir po kelių kartų pradeda plyšti.. :) O šiaip liuks straipsnis, man žiauriai patiko. :) Mano pačios beveik visi drabužiai iš vaikų skyrių. :DD

Panelė M. * rašė...

mano irgi. :DD Bet ten nors ir vaikų skyrius,bet vistiek žiūrim pagal ūgį.;d

Viktorija. rašė...

Aš ir dažnai ką perku iš vaikų skyriaus:D Mano ūgis pakankamai mažas,tai viskas beveik tinka:D

Tiesiog Berta ;] rašė...

Įdomu. :)
Pati labai mėgstu LINDEX drabužius. Bet ir apsilankau 'Takko fashion' arba 'Seppala'- ten truputį pigiau. ;D

Dominika rašė...

Kai man buvo maždaug 10-12 metų pirkau viską iš Lindex'o, bet paskui mano širdį pavergė kita parduotuvė, taigi dabar iš Lindex'o perku tik džinsus "Detroit", jie labai labai patogus ir gražus. O šiaip aš turiu tą džempą raudoną, tik su raide "B" :D
P.S. Straipsnis like :)
P.P.S Tą tavo maikutę kaip tik mačiau vakar :DD

Panelė M. * rašė...

rimtai? :DDDD Gali būt šiaip,nes paskutinį kartą kai ten buvau,ji dar ten kabėjo.
Be to,ačiū

V i l i j a . @@ rašė...

Patiko straipsnis, apie viską konkrečiai ir aiškiai, like. :)

Rei Rei. rašė...

straipsnis patiko :)
o lindex'e visai neblogų drabužių yra, tik daugelis labai neatitinka kainų,

Elžbieta. rašė...

tavo maikutę ir ten mačiau, tikslaiu Doma parodė.:D
o pačią nežavi LINDEXAS.

Panelė M. * rašė...

Vilija- ačiū. :*
Rei rei- ačiū. o dėl kainų.. Hm. Na jo,kartais už kojinių porą mokėti 20lt nesinori,bet atsižvelgiant į kitus drabužius manau,kad kainos normalios. :D
Elžbieta- mm. :DD Kodėl nežavi lindex'as? ://// :(((( :D
Ačiū už nuomones!

Unknown rašė...

aš tai rekomenduoju pirkti cia - ir kainos ir kokybė gera, pristatymas neblogas.