2011 m. lapkričio 30 d., trečiadienis

Kalėdos artėja.. Galbūt jau metas pradėti ruoštis šiai nuostabiai šventei?




Labas vakaras. Jaučiuosi labai nejaukiai, kai nerašiau šitiek laiko, bet pagaliau pradėjau atsigauti po namų darbų kalnų ir šiandien jau esu padariusi visus namų darbus ir rašau Jums. Na bet gana čia pasakoti, aiškintis, ir einam prie temos?
Kadangi jau artėja Kalėdos, kurių bent jau aš labai laukiu, bet tikiu, kad visi jų laukia, pamaniau, kad jau metas joms ruoštis. Juk jau rytoj gruodžio 1-oji!
Dabar adventas.. Kiek žinau ir kaip sakoma tylos, ramybės ir susikaupimo metas. Bet aš manau, kad kiekviena advento diena tau neturi būti liūdna, prasta ir t.t, kiek tu ir besilaikytum bažnyčios įstatymų. Žinoma, negalima garsiai klausytis muzikos, ypač trankios. Bet praleiskim jį linksmai besiruošiant Kūčioms ir Kalėdoms! Manau visų pirmiausia Advento laikotarpiu mes tvarkomės kambarius, namus, o ypač paskutiniąją savaitę pieš šventes. Taigi:
1) Adventinis Kalendorius. Ooj.. šįmet man jo dar nenupirko, bet pažadėjo nupirkti. Jeigu tu jį turi manau, žinai, koks tai fainas jausmas, kas dieną atsidaryti po vieną langelį ir suvalgyti šokolado plytelę, kuri tuomet atrodo, kaip niekad skani.. Na, o, jeigu tu jo neturi, ir neesi niekados jo turėjus, kas manau mažai tikėtina, nusipirk jį. Jis net nekainuoja 10litų, apie 6-7lt. Ir pamatysi, kad tikrai labai faina tokį daiktą turėti.
2) Besiruošiant Kalėdoms susitvarkyk kambarį, na žinoma, po kelių dienų jis gali būt vėl visas išverstas ir t.t bet.. Juk mėnesį metuose pagyventi tvarkingai Kalėdinėmis nuotaikomis galime?
3) Manau mokykloje organizuosite kokį tai Kalėdinį renginį, ar ne? Aš tai norėčiau paatviraut labai: mes berniukams pasakėme, kad rengsime diskoteką, žinoma daugumą tai sudomino.. Hėhė.. Bet jie nežino, ką mes jiems ruošiame.. Mes išrinksime patį protingiausią, šauniausią, talentingiausią vaikinuką klasėje, prigalvodamos jiems visokių užduočių. Dar kaip visada aš dažniausiai rengsiu Kalėdinių dainų Karaoke, kurios visi jau laukia. :D Na, o Jūs žinoma galite pasinaudoti mūsų idėjomis, nes netgi ne viena mokytoja mokykloje labai džiaugiasi mūsų „išmislais“. Nors be abejo, kiekvienas yra kupinas minčių, vienas originalesnių, kitas prastesnių.
4) Pradedam ruošti dovanėles klasiokams ir šeimos nariams, galbūt ir giminaičiams! Darbelių mokytoja sako, kad mes, mergaitės galime numegzti tėčiui pavyzdžiui šiltas kojines! Mamai, padaryti mielą apyrankę, broliui, seseriai, na reikia žinoti jo/jos pomėgius, galbūt aš savo broliui numegzčiau kokį tai šalikėlį, bet abejoju, neturiu tiek daug laiko.. Manau taip yra daugumai. Na manau geriausia dovana tavo broliui/seseriai būtų mielas puodelis, kad jis/ji kas rytą gerdami kavą, ar arbatą prisimintų jus, o ypač, jeigu jie yra emigravę. Tai tikrai turėtų sušildyti jų širdis. Močiutei ir seneliui nupiešk mielą atvirutę ir jie bus labai laimingi.
5) Ar tiki Dievu? Vieni sakys, kad tiki, kiti, kad ne. Bet jeigu tiki, pasimelsk. Nebūtina melstis, kas dieną ar dar dažniau. Manau užtektų karto per savaitę, kelias savaites. Ne bet jeigu netiki tai nėra nieko blogo, dėl to tavo Kalėdos nebus blogesnės :)

Na šiandien tiek. Manau po šitokios pertraukos jau pamiršau, kaip normaliai rašyti, ''klijuoti'' mintis, todėl manau nelabai man jis pavyko. Na tai šiandien tiek. Iki :)

7 komentarai:

Panelė M. * rašė...

Fainas. Ir viskas čia ok!:*

Laura rašė...

Ačiū :*

Agnytccc :3 rašė...

Pati ko !

Laura rašė...

ačiūūūū :))))

Rei Rei. rašė...

Patiko :)

Elžbieta. rašė...

bet tai velnias, sako kalėdos bus be sniego, nuostabu.. O viskas čiki.:>

Goda rašė...

Goda spaudžia like:D