2011 m. lapkričio 23 d., trečiadienis

' Ką mes turime gražaus? ' REZULTATAI


Sveiki, draugai. :)
Atleiskit, kad nesu aktyvi, bet tiesiog neturiu idėjų jokiam geram straipsniui, kuris jus sudomintų, todėl jokia veikla kol kas neužsiimu, išskyrus istorijos rašymu, kurios nenoriu paleisti. Na, bet apie tai vėliau, dabar trečiadienio vakaras ir aš pildau savo pažadus - keliu ' Ką mes turime gražaus? Gražiausia kuprinė ' rezultatus, kuriuos, tikiuosi visi laabai norite išvysti. Na, būsiu gera ir netampysiu jūsų nervų keliu nuotraukėlę, kurioje matosi nugalėtoja. :)


Taigi tam tam daram daram (būgnai... ) skelbiu nugalėtoją
GRETĄ!!!

Iš 48 balsavusiųjų GK skaitytojojų net 26 (daugiau nei pusė) savo balsą atidavė būtent už tavo kuprinę! Sveikinu tave labai, nes tavo kuprinė pripažinta GRAŽIAUSIA KUPRINE, o pati gali didžiuotis, jog esi gražiausią GK kuprinę turinti skaitytoja/rašytoja (?) :)




Tavo prizas - interviu apie mokyklą ir t.t., prižadu, kad nenuobodus!! Kviesk mane į skype vilyte9 ir susitarime dėl interviu. :)

Taip pat dėkoju ir kitoms dviems merginoms - Bertai ir Rugilei, kad stengėtės, dalyvavote ir rodėte tikrai gerą pavyzdį kitiems GK skaitytojams tinginiukams. Aš dažnai galvoju, kodėl jūs nedalyvaujate, ir priežasčių sąraše numeriu 1 buvo pažymėta priežastis, jog galbūt jums neįdomios temos?

Todėl dabar labai labai labai labai prašau visų, aktyvių ir norinčių gerų konkursų - RAŠYKITE Į KOMENTARUS NORIMĄ TEMĄ, kurioje PATI DALYVAUTUM!!

Tai gali būti gražiausias kambarys, gražiausi auskarai, gražiausias telefonas ir daug daug kitų dalykų, todėl laukiu jūsų komentaruose! Taip pat galite siūlyti idėjas koks prizas tiktų nugalėtojai, jei interviu yra nuobodu.

Žodžiu, jei norit įdomybių - siūlykit, siūlykit, siūlykit.

* * *

O dabar nebe į temą :D Mano blog'e www.viktorijosdienorastis.blogspot.com jau pasirodė net gi 2 įrašai, skaitliukas kiekvieną dieną rodo nuostabius skaičius, turime jau 7 sėkėjus, bei jei TU dar juo netapai - skaitom istoriją ir jei nors trupučiuką patiko - tampam sekėjais ir komentuojam. :)

Ten patekti galite įrašydami nuorodą į nuorodų lauką, paspaudę ant viršuje esančios nuorodos arba paspaudę ant dešiniąjame kampe esančio paveikslėlio. :)

Ačiū už dėmesį,
rašytoja Vilija.

13 komentarų:

Panelė M. * rašė...

Sveikinu;ppppp

Tiesiog Berta ;] rašė...

Sveikinu :))
O konkurso norėčiau su: batais, gal būt papuošalais, rankinėmis. ;)

Vesta rašė...

Papuosalai arba batai :)

Rugilė :Dp* rašė...

Puodukai :D

Unknown rašė...

Sveikinu laimėtoja. Telefonų :P

Asta rašė...

Papuošalu aba batu !
Da būtų įdomu derinių , pamatytumėm kaip rengiasi kitos :D

V i l i j a . @@ rašė...

Monika - aš ir prisidedu prie sveikinimų. :P
Berta - batai batai, pagalvosim. :)
Panda - papuošalai jau labiau domina..
Rugile - kol kas pats įdomiausias pasiūlymas!
Ėvelis - pagalvosiu. :)
Asta - ačiū už pasiūlymus. :) Na, jei jūs iš tiesų dalyvautumėte derinių, būtų šaunu. :)

Manau, teks rinktis batus, nes kol kas batai sulaukė daugiausiai palaikymo, bet man labiausiai patiko puodukų tema. Ką jūs manote?

Asta rašė...

Aš jei puodukai tai netuėsiu ką parodyt :<< O jei jau deriniai tau jau šnd atsiusččiau :D

Panelė M. * rašė...

man irgi patiko puodukai .:D

Vesta rašė...

Man labai patiko puodukai tik beda pati labai grazaus neturiu ,bet ka zinau gal man negrazus ,o kitoms grazus ;]

Dominika rašė...

puodukaiiiii

|| Brenda rašė...

akiniai! :D ( nuo saules)

Elžbieta. rašė...

puodukai.:>