2011 m. lapkričio 10 d., ketvirtadienis

Deriniai


Sveiki. Pagaliau ketvirtadienis ir liko tik viena diena. Taigi tikiuosi, kad visi su geromis nuotaikomis.
Beje. Prisistatyme pamiršau paminėti, kad pirmadieniais ir trečiadieniais jus dažniausiai manęs nepamatysite, kadangi lankau baseiną ir grįžtu namo labai vėlai.

O dabar prie temos. Šįkart sukūriau derinius. Ir nebijokite, pas nieką rubrikų nevagiu, tiesiog sukūriau kelias aprangų versijas.


Manau, kad geriausia pradėti nuo kasdieninio derinio. Paprastas ir patogus. Galbūt vėlyvą rudenį tai ne geriausias variantas, tačiau jeigu jūsų mokykloje šilta ir turite apšildytą paltą, striukę ar kailinius, tada jis puikiai tinka. Visą derinį pradėjau nuo džinsų. Apie juos nieko išskirtinio pasakyti negaliu, paprasti patogūs džinsai. Vėliau suradau palaidinę be rankovių, ją manau galima pakeisti kokia nors su rankovėmis, jeigu taip per šalta. Na ir ant palaidinės uždėtas karamelinės spalvos megztukas su juodomis sagomis. Batai su didele platforma puikiai čia atrodo, o kad jie kur nors tiktų, paltą rinkausi kaip tik tokios spalvos. Na ir kaip gi į mokyklą be didelės, gražios tašės? O dabar mano mylimiausia dalis, be kurios derinys lyg nesavas, tai papuošalai! Argi ne puikiai atrodo apyrankė ir kaklo papuošaliukas?

Sekantis derinys su tema: vakarėlis, pristatymas. Taigi, aišku, kad didžiausias akcentas, drabužis be kurio derinio nebūtų ir nuo ko prasidėjo visas derinys, tai suknelė. Pasirinkau būtent ją, kadangi suknelės apačioje spalvų gama atrodo tiesiog nuostabiai, ir tas kuklus diržas, bei pati medžiaga atrodo tiesiog neapsakomai. Taip pat, kaip rudenį apsieiti be pėdkelnių? Būtų šalta, o ir atrodytų keistai. Ir pagaliau žvilgantys batai. Puošalai dviejų variantų. Arba juodas žiedas ir kaklo papuošalas, arba apyrankė. Manau, kad pirmas variantas čia labiau tinka. Na ir galui ilgos garbanos ir vakarinis makiažas.

Tai tiek kol kas.
Nežinau ar šiandien daugiau parašysiu. Galbūt taip, o gal ir ne.
Iki pasimatymo mielieji :)
Edita

2 komentarai:

Unknown rašė...

Abu, labai gražūs deriniai ir atitinkantys temą, šaunu! :)

Panelė M. * rašė...

Aha,pritariu Evelinai! :)