2011 m. lapkričio 6 d., sekmadienis

Bonjour chers

Sveiki.
Šimtas penktą kartą sveikinuosi su jumis.
Galbūt prisimenate mane, galbūt ne, esu jau kelis kartus čia rašiusi, taigi... kas aš?
Edita, kai kuriems gal geriau žinoma, kaip editalelija.

Apie mane: Seniau labai mėgau rašyti apie save, dabar nelabai. Hm... Man 14 metų (lapkričio 26 gimtadienis), gyvenu Vilniuje... Bla, bla, bla... Na, o dabar eikime prie įdomesnių dalykų. Esu linksmas ir draugiškas (tačiau kai supykstu visas draugiškumas išgaruoja ir tampu piktąja pabaisa) žmogus. Juokiuosi visur ir visada, kalbu nesąmones, nusišneku ir kartais atrodau kaip rimta idiotė. Kartais bandau atrodyti rimta, tačiau po kiek laiko nusibosta ir man tampa visiškai nesvarbu ką kiti galvoja, tačiau gyvenu linksmai. Šiaip esu gana aktyvus žmogus ir noriu visur dalyvauti. IR DAR vienas labai svarbus faktas: esu totali knygų graužikė. Kas dar? Mėgstu filmus, madą, fotografavimą ir kitokius dalykėlius.
Rašymas: Labai mėgstu rašyti, kurti ir reikštis. Kai kažkur nerašau, jaučiuosi, lyg man kažko truktų, kažko mielo ir malonaus širdžiai. Nors laiko labai daug neturiu, kai tik atrasiu akimirką, rašysiu. Juk nieko nėra neįmanomo, tereikia norėti. Tiesa?
Apie ką rašysiu? Rašysiu apie VISKĄ. Be apribojimo. Kol kas jokių rubrikų kurti nenoriu, jeigu kada nors sugalvosiu kažką tikrai labai, labai įdomaus, tada ir pradėsiu jas vesti. O kol kas džiuginsiu jus ilgais straipsniais.

Turbūt jau nusibodau jums? Susimatysime kitame straipsnyje. O kol kas štai jums daina su kuria rašau prisistatymą:



Edita
Lady Chanel

9 komentarai:

Unknown rašė...

Sėkmės rašant! :)

Laura rašė...

Sėkmės tau! :)*

Anonimiškas rašė...

Ėvelis- ačiū :)
Laura- labai ačiū :*

Justė rašė...

Sekmės :D

Agnytccc :3 rašė...

Sekmes :))

Rei Rei. rašė...

Panašios mes :D
Sėkmės :)

Tapkė.: * rašė...

Didelės sėkmės linkiu!

Panelė M. * rašė...

Sėkmės;*

Anonimiškas rašė...

Ačiū labai visiems :)