2011 m. spalio 28 d., penktadienis

Pasiūlykit,kaip pasielgti?


Antrą kartą manau jau nebesisveikinsiu,nematau tam prasmės.Taigi manau,kad iš karto lenksiu prie temos.. Kadangi GK visiškai neaktyvus,nes aš vienintelė dabar įmetu kokį nors šuduką,kurio jūs nepakomentuojat (o tai yra velniškai blogai) manau,kad pats metas sujungti viską galą su galu. Taigi ankščiau šis blog'as buvo SNP (stardoll news planethype). Ir galiausiai jis pavirto į Gyvenimas Kitaip. Po to laiko ir patys pastebėjote,kaip viskas pasikeitė. Didelė dalis buvo patenkinti šiuo pasirinkimu,bet dabar kartais tenka dėl to gailėtis. Nėra apie ką rašyti. O juk realybėje visko pilna- ledų,daiktų,gyvūnų,net ir gėlių,žolės ar kitų augalų. Bet visgi ne daug ką domina straipsniai apie botanika,zoologija ar galiausiai ekonomiką. Sutinkate su manimi? Ir kartais tikrai norisi įmesti vieną kitą straipsnelį apie stardoll.. Juk šis blog'as gimė iš stardoll,tad.. Na net nežinau kaip čia pasakyti.. Aš NORIU rašyti apie stardoll'ą. Bet į jokį kitą blog'ą,o būtent čia. Na,ne čia. Aš tiesiog kai ką sugalvojau. Kai norėsiu rašyt apie stardoll- rašysiu. Galbūt čia,galbūt kitame tinklaraštyje.. Dar nenusprendžiau ir tikrai nežinau kaip man pasielgti. Tad padėkite apsispręsti,ar į šį blog'ą(GK) įkelti straipsnių susijusių su stardoll? Juk aš žinau ir aš tikiu,kad čia yra tokių kuriems stardoll dar įdomus. Tad,gal neapleiskime jūsų?

Kodėl aš noriu rašyti apie stardoll?
  • Pirmiausia,kažkada čia buvo stardoll news planethype blog'as. Rašėme apie stardoll'ą ir sausio mėnesį prasidėjo nuostabus laikas. Jis netruko ilgai.. Kaip manote,ar po kiekvienu straipsniu sulaukę mažiausiai 10 komentarų iš skirtingų asmenų apie straipsnį.. Ir kas keisčiausia,- būdavo daug daugiau ir net ant pačių paprasčiausių straipsnių.. Būtent dėl to,kad pritraukti skaitytojų,juos sudominti. Galbūt..
  • Man kartais jaučiasi šio žaidimo trūkumas. Būtent dėl to norisi rašyti. Dabar aš jį ir vėl pakankamai aktyviai žaidžiu,ir vėl užsivedžiau,o norisi ir vėl pranešinėti karščiausias naujienas..
Tad patarkite ką daryti. Man sunku apsispręsti,o dabar einu rašyti IR VĖL kito straipsnio! Nagi,mielieji prašau,komentuokite. Visgi šiandien apsilankė 81 (kol kas dabar man tiek rodo) žmonių, o komentarų nėra. Dabar ne 8 ryto,kai dar visi miega, o 8 vakaro ir netikiu,kad yra didelė dalis miegalių. So good morning! Komentuojam :D

Moni.*

9 komentarai:

Agnytccc :3 rašė...

Manau tau reikia pasirinkti pačiai ar rašyti ar ne . Tiesa sakant man visgi įdomu kas ten vyksta nes pati savo ankėtos net neturiu /

Mr.chemy rašė...

Aš už,visgi man įdomiau skaityti apie stardoll'ą,o ne apie įprasčiausius straipsnius kurių rasi pagooglinus. :)

Karolina rašė...

Na, o aš einu į GK, kai noriu atsipūsti nuo stardollo, ir paskaityti straipsnius kurie nėra susiję su lėlytėmis. Na, bet manau, kad Tu turi nuspręsti, o ne kiti už tave :)

Tapkė.: * rašė...

O aš manau taip - ar gi nebūtų geriau rašyti ir apie Stardoll ir apie realybę ? Nes blog'ų apie stardoll'ą jau yra belenkiek nors jie ir neaktyvūs bet visviena. Nes kaikuriems yra įdomiau skaityti apie stardoll'ą o kitiems apie realybę.. : )

P.S. Atleisk už nerašymą .. jau nuo šiandienos kimbu į darbą ! : )

Elžbieta. rašė...

manau gali būti taip - į savaitę parašo žmogus vienas apie stardollą ir gana, po to kitas ir tik tegu vienas straispnis būna.:>

Unknown rašė...

Nežinau... Tau reiktu pačiai apsispręsti, bet aš einu už GK. Nes žinau, kad daugelis jau metė stardoll'ą, ir tikrai pvz man nebebus įdomu skaityti tokius straipsnius, jie neįdomus... Bet čia tavo sprendimas, tad spręsk pati ;)

Dominika rašė...

aš prieš

Panelė M. * rašė...

Žmonės :D
Čia nebūtų stardoll blog'as,tikrai ne! :D jis ir išliktų gk tik jame būtų galima rasti kelis (max 3 straipsnius per savaitę ) apie sd,o gal net ir mažiau. :D

`G o o d G i r l ♥ Just Love Myself * rašė...

Man tai bišk nesąmonė būtų kad trys straipsniai į savaitę apie stardoll.
Tiesa pasakius pamenu tuos laikus , kaip kiekvienas rašydavome , tai buvo tarsi kas 10 min. besipildantis žurnalas.
Tad aš - UŽŽŽŽ .