2011 m. spalio 31 d., pirmadienis

GK- metas pabusti ir įrodyti,kad mes- GALIM!

Na tai ką dar kartą labas visiems.
Tikriausiai šiame pranešime nebetempsiu gumos ir iš karto keliausiu prie reikalo,kadangi jis tolimesniame GK gyvenime- svarbus. Taigi Gyvenimas Kitaip blog'ui metas pabusti. Metas įrodyti,kad mes galima grįžti į tuos senus laikus,kai buvo daugybė komentarų,online +10 ir t.t. Manau,visi prisimenate šiuos puikiuosius laikus. Tad metas 

VIENYTIS!

Taip,teisingai matote,metas mums visiems- tiek man,tiek jums vienytis. Su jūsų pagalba juk viskas įmanoma!!Ko būtent reikia iš jūsų pusės,kad GK taptų aktyvesnis iš skaitytojų? Pirmiausia manau ir taip aišku,kad mums reikia jūsų aktyvumo- tiek lankymosi blog'e,tiek komentavimo,domėjimosi viskuo ir svarbiausia nebijojimo reikštis ir bendrauti! Būtent to mums reikia iš jūsų. Nori,kad gk ir vėl būtų toks kaip ankščiau buvo SNP? Prisidėk prie mūsų! Jei prisidėsi komentaruose rašyk "Prisidedu"! Žinau,kad tokių nebus labai daug,bet bent tikiuosi,kad kokie penki.. Susivienykim!  Galbūt turite daug laisvo laiko? Aš žinau kur jį galite išnaudoti,jei prisijungsite prie šios akcijos- padėkite pakviesti daugiau skaitytojų į šį blog'ą! 

Na,o kas bus iš mano pusės? Pradėsiu platinti blog'ą. Ir vėl grįšiu prie tų laikų,kai daugumai įkirėjau,bet pasiekiau savo. Visgi dabar jeigu nepastebėjote,pasikeičiau. Pasidariau švelnesnė ir geresnė kitiems,gal net draugiškesnė,tad manęs bijoti tikrai nereikia.Tiesiog aš noriu,kad šiame blog'e būtų šilta atmosfera ir aktyvūs skaitytojai! Daugiau mums nieko nereikia.

Tad,
ar vienijamės?
Myliu,bučiuoju,
Monika.

KOMENTUOJAM!

AŠ ŽINAU,KAD MES GALIM!

16 komentarų:

Tapkė.: * rašė...

Prisidedu ! : )

Laurencijaa rašė...

Butinai prisidedu!! :)

Mr.chemy rašė...

PRISIDEDU

Tapkė.: * rašė...

Yayy ! Daugiau daugiau !!! : ))))

noone rašė...

PRISIDEDU

Panelė M. * rašė...

Ačiū! Būtų linksma,kad prisidėtų dar daugiau,bet aišku,didžiulis ačiū savanoriams!!:*

Dommy. ;*;*;* rašė...

Prisidėsiu,juk nesunku. ;)

Unknown rašė...

Prisidedu :)

Karolina rašė...

Prisidedu!

Tapkė.: * rašė...

Woūūhoūū.: D

Rei Rei. rašė...

Prisidedu!

ILoveMagic rašė...

prisidedu ;)

Dominika rašė...

prisidedu,bet negarantuju kad padarysiu kažką gero ;)

Justė rašė...

Prisidedu c(:

Laura/lauruncikas14 rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Anonimiškas rašė...

Prisidedu ir aš ;)